Home - Články - Říjnové zatmění Slunce ve Štíru

Říjnové zatmění Slunce ve Štíru

vloženo 24. 10. 2022
čas čtení: 6 minut

Říjnové zatmění Slunce ve Štíru

V úterý 25. října ve 12:48 budeme svědky magického nebeského úkazu: nastane nov a s ním také vyvrcholí částečné zatmění Slunce. Měsíc i Slunce se octnou ve Štíru a budou se překrývat téměř z poloviny. Může to vnést chaos do našich životů a velmi hluboké prožívání na citové i duchovní úrovni. Jak se připravit?

sdílet článek na facebooku

Hlavně klid

Každý nov sám o sobě znamená pokles energie Luny, což mívá velký vliv na citovou, duševní i fyzickou rovnováhu na planetě. Proto je důležitý relax a rozvaha. Nov je vlastně období předurčené k tomu udělat si pauzu. Rozhodně není dobré podstupovat v tento den operace, chodit k soudu, nutit se do náročných fyzických výkonů, a dokonce i rýt půdu a sázet sazenice. I příroda v tento den chce mít klid. A co se děje, pokud je navíc částečné zatmění Slunce? Země se dostane do stínu Měsíce, jenž zakryje, v tomto případě částečně, sluneční svit. Měsíc je sice 400x menší než Slunce, ale je zároveň 400x blíže, takže je to opticky možné. Vzroste tím jinová energie a dočasně poklesne jangová energie Slunce. U většiny znamení tak naprosto převládnou city, pocity a emoce nad logickým uvažováním. Je to špatně? Jen pokud to dovolíme! Zvolte si toto zatmění za den, kdy hluboce prožíváte přítomný okamžik, a nic neřešte. Nepropadejte vztahovačnosti, neúčastněte se konfliktů, další den se vám může jevit vše jinak.

Moc Štíra během zatmění

Štír je znamení velmi hluboké. Intuitivně je v kontaktu s jinými světy, nahlíží do mysli druhých lidí. Napovrch se jeví jako rozhodný, rázný, komunikativní typ, ale pod vrstvou mnoha slupek je zranitelné jádro, o to více bolavé, oč méně o svých pocitech mluví. Jeho darem je pronikání do tajemství bytí a obrozování se z vlastního popela. Štír ve svém životě mnohokrát duševně zemře, aby se obrodil v nové kvalitě. Zatmění ve Štíru přináší tyto dary, ale i daně též nám ostatním.


Zní to možná strašidelně, ale nijak hrozné to není! Prostě se staneme na den dva extrémními citlivci. To by se stalo tak jako tak, ale lépe je využít tohoto okamžiku pro osobní vývoj. Dopřejte si v klidu a rozvaze prožívat vše, co vám tyto dny přinesou. Pokud je vám to blízké, meditujte. Nebraňte svým pocitům, nijak se neobrňujte. Pozorujte koruny stromů ve větru, vodní hladinu nebo plynutí oblaků. Poslouchejte ptáky, jděte, kam vás vede váš pes. Vše v přírodě mluví a vy máte nyní šanci to slyšet. Nechte mysl odpočívat a ciťte.

Dar senzitivity

Nejen city, ale i vášeň přináší zatmění ve Štíru. Darujte tyto intuicí prodchnuté okamžiky svým nejbližším a také tomu, co rádi děláte. Inspirace je právě tady, klepe na vaše srdce. Všechny smysly se zostří, skrze sluch, zrak, čich a hmat vám přijdou nová poselství. Hudebníci mohou složit životní skladby, malíři mohou najít nový styl. Zamilovaní budou milovat tak hluboce, jako by to bylo poprvé. Není zde řeč jen o erotice. Mluvíme o společné synergii, kterou spojení Luny a Slunce ve Štíru dává. Prožitky mohou znamenat skutečné propojení beze slov. Pro některá spěchající znamení může být tento zážitek první svého druhu. Právě tak skvělé je vychutnat si tento den společný koncert či tichou chvíli na zahradě.

Dar jasnozření

Souvisí s vrcholnou intuicí Štíra, který je nyní nekorigován jangovým proudem. Pokud si dopřejete klidný den, kdy budete sami sebe vnímat, může se dostavit aha-moment, který přinese náhlé vyřešení problémů, s nimiž si dlouho lámete hlavu. Je to takzvaný „vhled“, k němuž nedojdeme cestou mysli. Je to jako stáhnutí řešení z vesmírného „cloudu“, a tím také doopravdy je.


Energie živých bytostí i celé planety se prolíná a vytváří energetické pole, kde v mikroskopickém zlomku celku jsou obsaženy všechny informace systému. Intuice Štíra během zatmění nás na tyto intuitivní procesy vyladí. Během zatmění se o nic nesnažte, neukvapujte se v praktickém řešení věcí a nechte vše uležet.

Zdravotní rizika

Během zatmění se opravdu nepřepínejte, rizikové jsou oblasti typické pro Štíry, ale děje se tak u nás všech – jde o oblasti pánve, močového ústrojí, pohlavních orgánů, vaječníků a stydké kosti. Vyhýbejte se prochladnutí, nehecujte se k mimořádným sportovním výkonům, nezačínejte si s neznámými lidmi. Během řízení se soustřeďte a s nikým nezávoďte. Intenzivní pocity mohou odvádět vaši pozornost. Vychutnávejte si meduňkový čaj a také vodu, do níž ponoříte tygří oko a křišťál.

Nebeské divadlo

Pokud bude jasno, čeká nás krásné nebeské představení. Nezapomeňte chránit oči všech zúčastněných před slunečním svitem. Luna si bude namlouvat Slunce asi od čtvrt na dvanáct a opouštět jej bude kolem půl druhé. Zakryje jej z více než 40 procent. Kolem obou těles bude pozorovatelná sluneční korona. Na Zemi se setmí a bude cítit chlad. Podmínky na pozorování nebeského jevu by měly být ideální.

Spojte se s vesmírem a přijměte během tohoto zatmění vše jako dar.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.