Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2021

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2021

vloženo 31. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2021

Budete v černu v bezvadné kondici, když půjde o flirtování, budete si vzorně hýčkat svého stálého partnera, anebo stihnete obojí? Která znamení mají brzkou šanci potkat životní lásku? Poznejte svoje aktuální sklony k lásce a intimnostem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Šestý měsíc roku vypadá z pohledu milostných příležitostí velmi dobře! Do 11. června sice nenacházíte nikoho, kdo by mohl po vašem boku figurovat, ale pak se nepříznivý vítr otočí. Nezadaní Berani se zakoukají do velmi akčního protějšku, jehož charakter dobře ladí s vaším temperamentem. Zařizuje vám adrenalinový program, takže se opravdu nebudete nudit. V páru vládne zdravá rivalita, což vám imponuje. Máte pocit, že se svou polovičkou musíte stále soupeřit, což se projeví i na společném loži.

Býk
Imponuje vám úplně jiný typ protějšků, než jaké jste dosud vyhledávali. Vaše sympatie získá velmi extravagantní, sebejistý člověk, který vás uchvátí životní energií. Rychlé vzplanutí ale nebude mít dlouhého trvání. Brzy se totiž projeví vzájemná nekompatibilita. Zatímco váš objev se nechce vzdát, vy už máte jasno. Nač ztrácet čas. Venušin sextil s Uranem nicméně lásce napomáhá. To poznají na vlastní kůži i Býci v dlouholetém vztahu. Máte chuť vnést do něj svěží vítr a znovu se milovat naplno.

Blíženci
Léto je cítit ve vzduchu a Blíženci zatouží po pořádné zábavě. Společenský život se pomalu vrací k normálu a vy využijete každičkou příležitost, jak se dostat mezi lidi. Jste okouzlující, dokážete flirtovat a nahazujete udičku k seznámení jako profesionální svůdníci. Hlavně kolem 16. můžete narazit na několik skvělých protějšků. Optimistická, akční osůbka - to je přesně vaše krevní skupina. Myšlenka na horké dny plné vášnivých románků je vám nyní dost blízká, proto se možná nebudete hned vázat.

Rak
Nezadaní Raci objeví nejvřelejší cit v člověku, kterého už znají delší dobu. Teprve v červnu přeskočí jiskra a vy na dotyčného myslíte v jiné rovině než té přátelské. Když se vám dostane do erotického snu, je nad slunce jasné, že z toho nebude pouhé kamarádství! Hvězdy takovému vztahu fandí. Zadaní oproti tomu prožívají náročné okamžiky, které jsou pro jejich budoucnost klíčové. Ve hře je partnerský přerod, nebo dokonce rozchod. Uvědomíte si, že vám nynější soužití bere energii a nikam nevede.


Lev
Milostný život se v červnu dostává do slepé uličky. Kněžka lásky si staví hlavu a jako by vám nechtěla dopřát partnera podle vašeho gusta. V první dekádě o něj ani nestojíte a ostentativně si užíváte svou nezávislost. Kolem 11. se ale necháte zviklat k randění. Místo zamýšleného flirtíku můžete zůstat sedět v kavárně sami. Náladu vám zlepšují kamarádi i sport, při němž vybijete energii. Intimní sblížení vám ani neschází. Teprve na přelomu měsíce se objeví člověk, který tohle přesvědčení zlomí.

Panna
Otevírá se cesta k nové lásce! Amorovy šípy kolem vás sviští raketovou rychlostí a vy chcete dávat své city ostentativně najevo. Stavíte novou lásku na odiv, sociální sítě zaplavujete zamilovanými fotkami a svůj objev představujete širokému světu. Jiskření je oboustranné, proto se nebudete jen tak vodit za ručičku, ale půjdete rovnou k věci. Zato dlouholeté páry neprochází nejveselejším obdobím. Partnerovy proměnlivé nálady vám ubírají většinu energie. Snažíte se ho udržet v rozumných mezích.

Váhy
Hvězdy se rozhodly odkrýt pravou tvář vaší lásky. Na povrch vyplouvají rozdíly a můžete se potýkat s neporozuměním. Nezadané Váhy si dělají zálusk na člověka, který je zatím ignoruje. V první dekádě zkoušíte psí kusy, ale pak si uvědomujete svou cenu a přestáváte bojovat. Na světě je spousta protějšků, nač kvůli jednomu ztrácet důstojnost. Od letitého partnera požadujete víc pozornosti. Potřebujete vědět, že jste pro něj stále ti jediní. Proto se dožadujete intimních radovánek častěji než dříve.

Štír
Nové známosti jsou v červnu poměrně bouřlivé. Vášnivý start nové lásky vystřídá přesvědčení, že jste oba příliš rozdílní na společnou budoucnost. Po krátké pauze si ovšem uvědomíte, že o vás platí rčení - protiklady se přitahují. A tak skončíte zase jako dva magnety spolu. Odtrhnout se od druhého je v červnu dost náročné, protože mezi vámi funguje ohromná fyzická přitažlivost. Sexuální sféra je jednou z věcí, co vás drží pohromadě. Ještě zkuste víc respektovat své odlišnosti a bude to perfektní.


Střelec
Cloumají s vámi emoce a chcete žít naplno. Vyhledáváte společnost a každý den chcete naplnit něčím výjimečným. Obklopujete se přáteli a sami pořádáte bujaré večírky. Doufáte, že mezi nimi objevíte jednu, která vám padne do oka. S novým objevem vás budou pojit akční letní plány. Jiskra teprve přeskočí. V již existujících vztazích atmosféra drhne. Nebaví vás brát ohledy na partnera, raději rozhodujete za jeho zády. To logicky nepřináší nejlepší klima. Vzájemně se odcizujete v komunikaci i posteli.

Kozoroh
Venušina opozice ovlivňuje dění celého měsíce. Singles Kozorohům se nedaří potkat nikoho, s kým by si rozuměli. Propadáte skepsi, že všichni skvělí protějškové jsou už zadaní. Zapracujte na své sebejistotě a dělejte věci, které ve vás vzbuzují radost. Za pár týdnů se nepřízeň prolomí a budete připraveni okouzlit svět. Čerstvé páry se dostávají na tenký led. Objevujete nepřekonatelný rozpor povah, kdy je jediným rozumným řešením pokračovat vlastní cestou. Tentokrát vás nikdo nepřesvědčí o opaku.

Vodnář
Nezadaným Vodnářům otevírá červen nové obzory. Potkáváte spoustu inspirativních jedinců, se kterými si můžete povídat o čemkoliv. Baví vás rozšiřovat okruh známých a na nikoho se zatím nevážete jako na potenciálního partnera. Intimní rozměr případného soužití vám vůbec nechybí. Teď oceňujete úplně jiné vlastnosti. Ve vztahu buďte opatrní hlavně kolem 11. června. Mars v opozici se Saturnem vytváří třaskavou atmosféru. Se svým partnerem se nudíte, jako by neměl zájem o to, čím se právě bavíte vy.

Ryby
Venušino spojení s Neptunem přináší na začátku června Rybkám romantické seznámení! Máte kuráže na rozdávání, takže si troufnete oslovit osobu, na níž byste ještě před pár dny jen nesměle pošilhávali. To v červnu nehrozí, šance na úspěch jsou ohromně vysoké. Nový objev vás uchvátí a musíte na něj myslet dnem i nocí. Před pozváním k sobě domů nebudete dlouho kličkovat. Páry se snaží trávit víc času společně. Poslední dobou jste žili spíš jako dva spolubydlící. Teď je čas vrátit do vztahu intimitu.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.