Home - Články - Láskohled 24. - 30. května

Láskohled 24. - 30. května

vloženo 21. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. - 30. května

Měsíc lásky se blíží ke konci, ale i červen nabídne mnohým z vás příjemná milostná dobrodružství. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte víc o své životní cestě!

sdílet článek na facebooku

Beran
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy. Z části za to může zatmění Měsíce, které bude výrazně ovlivňovat vaši i psychiku protějšku. Drobné neshody budou na denním pořádku.

Býk
V milostných záležitostech se blýská na lepší časy. Konečně se totiž ve vašem životě objeví někdo zajímavý, kdo za to fakt stojí a jeho osobnost je naprosto ohromující a podmanivá.

Blíženci
Motá se kolem vás hodně nápadníků, kteří o vás mají vážný zájem. Jindy byste byli nadšení, že je o vás takový zájem. Poslední dobou ale nemáte na milostné avantýry vůbec náladu.


Rak
Jedna osoba se vám vytrvale dvoří. Vy však jeho nabídky stále odrážíte. Myslíte si totiž na úplně někoho jiného, ale ten bohužel neprojevuje žádný zájem. Pomalu ztrácíte naději.

Lev
Nezadaní jedinci si užívají krásných single chvilek života bez starostí. Jste pánem svého času a nemíníte na tom nic měnit, proto velice důkladně odrážíte nabídky svých nápadníků.

Panna
Máte nyní jedinečnou možnost seznámit se s někým skvělým, kdo má podobné názory na život jako vy. To je pro vás hodně důležité, protože máte originální pohled na svět kolem vás.


Váhy
Dlouhodobé svazky mohou zabřednout do neobvyklé krize. Na světlo totiž vypluje nějaká nemilá záležitost z minulosti a vy oba se s tím nebudete umět nijak popasovat. To není dobré.

Štír
Argumenty vašeho protějšku vám přijdou někdy opravdu scestné. Nejvíc vás ale štve, že si za tím pevně stojí a není schopen přijmout jakýkoliv kompromis. To teda není nic pro vás.

Střelec
Poznáte někoho, kdo vás bude opravdu hodně bavit. Zjišťujete, že daná osoba má velice neobvyklý pohled na věci kolem sebe a to vám přijde velmi osvěžující. Máte rádi originalitu!


Kozoroh
Vyrazte si tento týden někam s přáteli a rozhodně nebudete litovat. Budete mít skvělou náladu a úsměvy budete rozdávat na všechny strany. Není divu, že někoho konkrétního zaujmete.

Vodnář
Setkáte se s někým, kdo vás na první pohled zaujme a budete si myslet, že se jedná o toho pravého jedince pro vás. Nakonec ale zjistíte, že je to přecitlivělá osoba, která vám vadí.

Ryby
Vaše nová známost vůbec neodpovídá vašim představám. Ze začátku se jednalo o velkou lásku, nyní se vám zdá, že prvotní nadšení dost rychle opadá a vy to vidíte daleko reálněji.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.