Home - Články - Blíženci - zkoumavé i vášnivé osobnosti

Blíženci - zkoumavé i vášnivé osobnosti

vloženo 19. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Blíženci - zkoumavé i vášnivé osobnosti

Kolo zvěrokruhu se nám opět posouvá o kousek dál a 22. května 2021, ve 21:38 večer, vstoupí Slunce do Blíženců. Blíženci patří mezi znamení živlu vzduchu, jsou tedy nositelem změn a novinek a v období jejich vlády se nudit rozhodně nebudeme! Zajímá vás, co nám toto znamení přinese? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Nespoutaný vzdušný živel ovládá tři znamení zvěrokruhu – kromě Blíženců ještě Váhy a Vodnáře. Blíženci jsou však ze všech těchto znamení nejneklidnější a jejich povaha je podobná vánku, který se s lehkostí snaží všechno kolem sebe prozkoumat. Velmi rádi poznávají nové lidi a názory, vzdělávají se a studují – nejen ve škole, ale po celý život! Jsou založeni spíš myšlenkově než citově. Potřebují si neustále rozšiřovat obzory a s velkou vášni diskutují o filosofických tématech. Oni sami jsou však při tom všem nestálí a proměnliví. Někdy sice mohou působit nekompromisně, ale v jejich nitru se ukrývají dvě nebo i víc osobností, které proti sobě bojují a mohou přinášet svému nositeli pochybnosti o sobě samém. Ne náhodou je symbolem tohoto znamení obrázek nerozlučných dvojčat!



Když se v období vlády Blíženců podíváme do přírody, uvidíme, že všechno je plné života, dny jsou dlouhé, noci krátké, rostliny kvetou a nasazují plody. Stejně živá a tvořivá je i osobnost Blíženců, která odráží podobu přírodního světa v době svého zrození. Každé znamení zvěrokruhu je v astrologii srovnáváno s některým obdobím lidského života – Blíženci představují neklidné a tajuplné období dospívání, kdy si mladý člověk hledá své místo v životě, ujasňuje si názory a v neposlední řadě také získává první zkušenosti s láskou, což symbol dvojčat vyjadřuje víc než dobře!

Období plné změn?

Co nás čeká v našich životech mezi 20. květnem a 21. červnem, tedy v době vlády Blíženců? Možná jste si někdy všimli, že toto období bývá obvykle velmi bouřlivé, plné změn a nových zážitků – zejména v oblasti kontaktu s lidmi! Můžeme se proto těšit na nová seznámení, navazování přátelských a obchodních kontaktů, ale také mileneckých vztahů! Vztahy mezi kamarády nebo kolegy opačného pohlaví mohou prorůst v něco víc! Ale právě v lásce bychom teď měli být zvláště opatrní, protože milostné vztahy, navázané v proměnlivém období Blíženců, často nemívají dlouhého trvání!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.