Home - Články - Týdenní horoskop 17. - 23. května

Týdenní horoskop 17. - 23. května

vloženo 15. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 17. - 23. května

Blíženci mají za sebou velmi náročný měsíc, a tak přichází čas na zasloužený odpočinek. Ryby se naopak mohou těšit nejlepší květnové dny! A co hvězdy nachystaly na následující týden vám? Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jste plni inspirace a kreativní energie, která vám do života vnese zase nové a zajímavé situace. Taky se pokusíte vylepšit si svůj domov, do kterého vdechnete novou a tak trochu uměleckou atmosféru. Ne každému členovi domácnosti to ale bude po chuti.

Býk
S financemi si poslední dobou děláte velké starosti. Vůbec každý měsíc nevycházíte a když si chcete pořídit něco nad svůj rámec, tak musíte hodně šetřit a počítat. To se vám vadí a tak začnete přemýšlet, jak tuto situaci trvale a nenávratně změnit.

Blíženci
Čekají vás velké změny, které budou častěji proměnlivé, ale mnohé z těchto změn budou mít i trvalý ráz. Z velké části za to může Slunce, které tento týden vstupuje do vašeho znamení a bude na vás mít v mnohém velice pozitivní i blahodárný vliv.

Rak
Neshody v práci jsou konečně na ústupu. Nakonec jste zjistili, že zlo dělal zejména jeden člověk a pomlouval všechny kolem sebe. Rozhodli jste se, že si na něj v tomto ohledu došlápnete a upozorníte ho, že v kolektivu žádné hloupé pomluvy nestrpíte.


Lev
Snažíte se trochu si uspořádat život, který není úplně podle vašich ideálních představ a toužíte po tom, abyste si našli něco, co vás skutečně bude bavit. Možná, že nemáte dost odvahy zkusit něco nového, ale zrovna teď je na to ideální příležitost.

Panna
Jistý člen rodiny má neskutečné výkyvy nálad, které ani ostatní v okolí nechtějí tolerovat. Obzvlášť ve špatném světle se ukáže na rodinné oslavě, kde udělá ostudu a všem zkazí náladu. Přitom jste se všichni tak dlouho neviděli a těšili se na sebe.

Váhy
Finanční sféra hlásí pokroky. Máte pocit, že jste nejhorší období překlenuli a nyní se začíná vše zlepšovat. Dokonce se začínáte poohlížet po věcech, které dlouho toužíte mít, ale nikdy na to nebyl dostatek financí. Tak třeba si to konečně pořídíte.

Štír
Konečně se vám po pracovní stránce začalo dařit. Jste opět na vrcholu svých sil a užíváte si, jak vám vše jde krásně od ruky. Dokonce začnete uvažovat nad tím, že byste se přihlásili na výběrové řízení na lepší pozici, na kterou máte už dlouho zálusk.


Střelec
Zklame vás váš dobrý přítel a ukáže se, že vás jen využívá. Když doma griluje, tak raději pozve někoho jiného. Ale k vám by nejraději chodil každou chvilku a nechal se od vás zvát a obsluhovat. Když na něj udeříte, tak ještě k tomu začne lhát.

Kozoroh
Tento týden se vám náhle vrátí ztracené sebevědomí. I v práci si začínají všímat změn, které u vás proběhly. Šéf vám opět zadává úkoly nad rámec vaší práce a dokazuje tak, že si vás jako zaměstnance stále víc váží a jste ve firmě klíčovou osobou.

Vodnář
Slunce, jež vstupuje do Blíženců, bude mít v mnohém vliv na všechna znamení zvířetníku. A je nutno přiznat, že to bude vliv z velké části pozitivní. Budete mít komunikativnější náladu, v práci se vám bude dařit a taky si utřídíte váš osobní život.

Ryby
Potkáte někoho ze své minulosti, kým jste byli dlouhou dobu ovlivněni a taky vás tento člověk hodně posunul do budoucnosti. Bude to velice milé setkání plné emocí a vzpomínání na společně strávené chvíle. Celý týden pak díky tomu bude rozzářený.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.