Home - Články - Láskohled 17. - 23. května

Láskohled 17. - 23. května

vloženo 14. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23. května

Ačkoliv je květen měsíc lásky, ne všichni to pocítí na vlastní kůži. Především Štíři a Býci by měli týden přečkat v klidu a pomalu začít vyhlížet lepší časy, které se teprve chystají. A na co se můžete těšit vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Nová známost už vůbec není tak žhavá jako dřív. Ukázalo se, že toho máte pramálo společného a taky se spolu dost nudíte. Váš protějšek by jen rád seděl u televize, nebo lenošil.

Býk
Bohužel potkáte svého ex a vůbec to nebude příjemné setkání. Bývalý protějšek na vás bude sprostý a bude vám vyčítat úplné hlouposti. Je vidět, že se přes rozchod ještě nedostal.

Blíženci
V oblasti lásky vás čekají velké změny. Na obzoru se již objevil někdo, kdo je vám souzen. Vy však ještě netušíte o koho se jedná, ale hvězdy věští do budoucna velkou love story.

Rak
Konečně se vám podaří najít se svým protějškem společnou řeč a v mnohých záležitostech se zase usmíříte. Už taky bylo načase, protože dusná atmosféra doma byla naprosto neúnosná.


Lev
Potkáte někoho, kdo vás na první pohled dost zaujme. Bude se jednat o atraktivní osobu s jedinečným smyslem pro humor a charismatem na rozdávání. Potěší vás, že má o vás taky zájem.

Panna
I když to tak teď možná nevypadá, tak se vám v lásce bude extrémně dařit. Potkáte konečně úžasnou osobu, se kterou si budete skvěle rozumět a první rande bude naprosto okouzlující.

Váhy
Nebudete se bránit žádnému flirtu či zábavě. Chcete milostný život brát méně vážně a vidíte mnohé věci jinak. Raději se chcete dobře bavit, než se starat, zda vám někdo zavolá.

Štír
Potřebujete si ve sféře milostných vztahů utřídit některé myšlenky. Máte pocit, že jste se poslední dobou spíše zajímali o své protějšky, než sami o sebe. Teď to chcete napravit.


Střelec
Všechny starosti momentálně odhazujete bokem a užíváte si svět po boku velmi optimistické a milé osůbky, která vás zajímá. Zejména si ceníte, že má tak originální pohled na svět.

Kozoroh
Jste moc svázáni a neumíte si užívat život plnými doušky. V kolektivu jste spíše bráni za konzervativce a ani ve vztazích se nepouštíte do žádných dobrodružství. Teď se to má změnit.

Vodnář
Zadaní budou celý týden prožívat ta nejrůznější nedorozumění s protějškem. Nakonec zjistíte, že šlo jen o drobné malichernosti a celá situace i dusná atmosféra se okamžitě vyjasní

Ryby
Máte vedle sebe jedince, který by vám snesl modré z nebe. Bohužel jste až příliš dominantní, a tak svému protějšku vůbec nedáváte prostor k seberealizaci. To se vám může vymstít.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.