Home - Články - Jak najít opravdové štěstí - podle znamení

Jak najít opravdové štěstí - podle znamení

vloženo 13. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Jak najít opravdové štěstí - podle znamení

Nedaří se vám v životě tak, jak si představujete? Tajně závidíte svým úspěšnějším přátelům? Každý může dosáhnout štěstí, a to velmi snadno – jde jen o to zjistit, která cesta je pro vás ta pravá! Věděli jste, že každé znamení potřebuje ke štěstí něco jiného? Prozradíme vám, co!

sdílet článek na facebooku

Cesta ke štěstí

Vyzkoušeli jste už všechno, ale štěstí se od vás pořád drží dál? Hvězdy vědí, kde je problém! Možná vám vaše okolí říká, co máte nebo nemáte dělat, ale klíč ke štěstí leží jen ve vašem srdci.
Podívejte se na věci jinak! Vaše znamení je klíčem k pochopení vašich potřeb. Vodnář potřebuje svobodu, Rak touží po lásce a rodině, Lev sní o kariéře... kolik znamení, tolik různých cest. A možná ještě více! Podívejte se na svůj horoskop a najděte své štěstí!

Jak porozumět horoskopu

Základním vodítkem pro určení vaší životní cesty je vaše sluneční znamení. Tedy to, zda jste Ryba, Štír nebo třeba Beran – výhodou je, že sluneční znamení si vypočítá z data narození i laik, není potřeba být astrologem, abyste se podívali do tabulky a zjistili, jak na tom jste.

Pro podrobnější rozbor je ovšem nutné obrátit se na zkušeného astrologa. Ten zohlední i polohu Luny, planet a ostatní nebeské konstelace v době vašeho narození a řekne vám, jaké schopnosti ve vás dřímají. A to je informace, která stojí za to!


Osobní horoskop na míru vám nabízíme zde na Astrohledu – pomůže vám odhalit všechno o vaší povaze, i to, o čem jste dosud ani netušili! Osobní horoskop vám nejpřesněji ze všeho řekne, co je v životě pro vás nejlepší!

Sluneční znamení – najděte se!

Přesný osobní horoskop je přímo nezbytností, kterou musíte mít. Vraťme se však nyní ještě k slunečním znamením – jak jim porozumět a najít aspoň základní vodítko do doby, než budete mít v ruce horoskop přesně na míru?
Dvanáct znamení zvěrokruhu dělíme do čtyř skupin po třech, každá trojice přináleží jednomu ze čtyř živlu – Ohni, Vodě, Zemi nebo Vzduchu.

Voda a země – pasivní znamení

Vodní a zemská znamení nacházejí své místo v životě spíš v pasivnějších rolích a umí čekat.

To ovšem neznamená, že by nemohly šplhat nahoru v kariérním žebříčku – takový je zemský Kozoroh, který ze všeho nejvíc tajně touží po společenském uznání. Kozoroh je přizpůsobivý, nedělá mu problém dodržovat pravidla hry. Jste Kozoroh? Neukrývejte své kvality, máte hodně obav, ale projevte se!

Kariéra, nebo spíš naplňující práce je důležitá i pro další zemské znamení, Býka, který umí být opravdovým workoholikem. Druhou nezbytností pro Býka je pohodlné a bezpečné zázemí – zařiďte se tak, abyste se nemuseli často stěhovat, potřebujete mít skutečný domov!


Třetím zemským znamením je Panna, jejíž život ovládá touha po dokonalosti. Jste-li Panna, držte se práce, kde můžete zúročit svůj smysl pro rád a systém, nebo svoji schopnost pečovat. Tyto věci vám přinesou naplnění a štěstí, ať už v zaměstnání nebo doma v rodině.

Fotolia_zvyky_jak_najit_opravdove_stesti.jpg.jpgVoda je živlem citů a lásky – vodní znamení proto ze všeho nejvíc potřebují citovou spokojenost. Hlavně pro Raka je velmi důležitý domov, mnoho Raků nachází své životní naplnění v láskyplné péči o své nejbližší. Nezapomínejte však, že lásku můžete rozdávat všude!

Ryby jsou jedno z nejcitlivějších znamení, jejich duše je velmi zranitelná, i když to někdy není znát. Na druhé straně, pro vnímavé Ryby je snadné najít správnou životní cestu díky intuici, a to je velká výhoda! Jde jen o to, sebrat odvahu a začít se svým vnitřním hlasem řídit!

Štír, rovněž znamení Vody, se tolik nezdráhá – jde si za svým trpělivě a umíněně. Pokud jste Štír, zřejmě vidíte věci, které jsou jiným skryté. Při vaší vnitřní síle je důležité držet se dobrých přátel, kterým věříte. Štíry láká esoterika, studujte ji.

Oheň a vzduch – aktivní znamení

Ohnivá a vzdušná znamení jsou nespoutaným živlem – tyto lidi a jejich aktivitu je těžké zkrotit!
Jedním z nejnezávislejších vzdušný Vodnář – jeho touha po svobodě je nezlomná a jeho myšlenky předjímají dobu. Spontánní nápady Vodnářů bývají skvělé, pokud patříte k tomuto znamení, nenechte se spoutat konvencemi. Najděte si třeba práci na volné noze a nebojte se změn!


Váhy, rovněž znamení Vzduchu, jsou umírněnější – jejich snem je vytvářet harmonické a krásné prostředí, v životě se proto mohou najít třeba v roli umělců. Pokud jste Váha, nenuťte se do spěchu, který pro vás není přirozený, práci si vybírejte nestresující a s dobrými kolegy.

Vzdušní Blíženci milují studium a vzdělávání, nezapomínejte se po celý život učit nové věci a rozšiřovat si obzory. Vašim životním úkolem je zkoumat různé myšlenky a předávat je dál, zorganizujte si práci i soukromý život tak, abyste byli pořád v kontaktu s lidmi.

Ohnivý Lev nachází své štěstí tam, kde se může ujmout vedoucí role a dát najevo své schopnosti. Byla by škoda, aby váš organizační talent zůstal nevyužitý, byli jste stvořeni pro to, abyste se věnovali těm nejodpovědnějším úkolům a stáli v centru dění.

Beran je známý svojí průbojností, která mu pomáhá dosáhnout si v životě svého. Jste bojovník, který se umí poprat s nepřízní okolí a své štěstí najdete ve vyhraných bitvách, ať už je protivník jakýkoliv. Při tom všem je však nezbytné mít zázemí v podobě věrných přátel.

Střelec, poslední z ohnivých znamení, je dítětem svobody a čestným hráčem. Pokud jste to vy, držte se lidí, ke kterým můžete být upřímní – přetvářka není nic pro vás. Střelci si libují v cestování, zkuste to spojit s prací. A hlavně se nezapomínejte přidržovat svých velkých ideálů!

Ulovte své štěstí!

Každé znamení je jiné, a cest, které nám život nabízí, není o nic méně. Jde jen o to znát sám sebe a umět správně vybírat. Horoskop je skvělým pomocníkem – sluneční znamení nám dá základní představu, zbytek dořekne osobní horoskop na míru!

Držíme vám palce, ať s pomocí hvězd najdete tu pravou cestu životem, která vám přinese skutečné štěstí a splní vám vaše tajné sny – ať už jsou jakékoliv!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.