Home - Články - Nov v Býku je o lásce a zemi

Nov v Býku je o lásce a zemi

vloženo 10. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Nov v Býku je o lásce a zemi

Nov neboli Černá Luna se v květnu odehraje dnes večer ve 20:59 a dominovat mu bude znamení Býka. Býci jsou, jak známo, nejlepší milovníci zvěrokruhu, ale také trochu přízemní v tom, jaký vztah mají k majetku!

sdílet článek na facebooku

Pozor na mamon!

Rozum býka může být zatemněn tíhnutím k penězům a k vlastnění nemovitostí. V tyto dny nemusí být ochoten dělit se o majetek tam, kde by podle práva měl, nebo si chce prostě uloupnout více ze zisku, který mu nenáleží. Tyto tendence mohou být dány i úzkostí z finančního nedostatku, která se vlastně tváří ušlechtile, jako péče o rodinu a blízké a jejich zajištění. Nejen znamení Býka bude tímto naleptáno, ale do značné míry to můžeme na sobě pozorovat všichni. Nesedejte v tomto býčímu novu na lep a kontrolujte se. Však ne nadarmo se říká, že chudý je ten, kdo se chudý cítí. Vesmír slyší vaše myšlenky, a pokud se budete bát nouze, spojí si ji s vámi a dá vám ji. Strach je brána, a proto tuto bránu neotevírejte těmto přízemním pudům. Naopak, kdo si uvědomí, že žije v dostatku a přepychu oproti jiným koutům světa, moudrý vesmír mu nadělí mnohem více.


Láska s námi zamává!

Každého jedince více či méně posednou milostné touhy. Býci jsou jasní, budou si namlouvat i uschlou vrbu. I další znamení, která tíhnou k milostným hrátkám a jsou hodně citová, budou mít zapálená lýtka. Zajisté si to užijte, ale dejte pozor, abyste si na sebe nepřipoutali někoho, kdo by vám přinesl samé trable. Pozor ať si dají zejména vášniví a hlubocí Štíři, hraví Střelci, citoví Raci a rozervaní Blíženci. Pokud žijete ve stabilním partnerství, můžete chytit druhý dech, a to na loži i na cestách přírodou. Jako by se ve vás probudilo nové já a láska se jeví atraktivní jako v období líbánek. Neváhejte tedy a užijte si druhé líbánky se vší romantikou, která k tomu patří. Nezadaní mohou potkat hned více atraktivních osob najednou a bude to těžký výběr. Kromě citů a vášní zkuste použít i trochu rozumu.

Zdraví jako Býk

Ano, tak zdraví všichni budeme v období květnového novoluní. Budeme nabití energií a své plány budeme zdárně posouvat k cíli. Ve sportu i v lásce budeme schopni nadpozemských výkonů. Jediné, co je třeba si hlídat, je krk a vše v něm – hlasivky, jícen, hrtan. Pozor, ať vám při jídle nezaskočí kost či kus chleba, budete-li zpívat, nepřepínejte hlasivky a nepijte pivo z nižšího než sedmého schodu. Krásný květnový Nov!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.