Home - Články - Čínský horoskop na týden 10. - 16. května

Čínský horoskop na týden 10. - 16. května

vloženo 9. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 10. - 16. května

Ačkoliv je rok Bůvola, tak právě toto znamení nemá na nadcházející týden příliš dobré vyhlídky. Především ve vztazích bude zataženo. Naopak Krysy se mohou těšit na báječný týden! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v další květnové dekádě se dočkáte posunu, na který jste se těšili. Abyste ale tento krok udělali, musíte mu připravit správné podmínky. Udělejte si pořádek ve všech dokumentech a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Singles by měli být opatrní ke člověku, který se kolem nich motá. Lichotky se hezky poslouchají, ale věřte, že nejsou upřímné. Dotyčná osoba se vás snaží okouzlit a dostat tam, kam potřebuje. Věřte rodině a… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Další májový týden se potřebujete odreagovat ve společnosti, na kterou nemusíte nic hrát. Proto vám bude dobře mezi dětmi. Jejich nevinné vidění světa a spontánnost perfektně vyhovují vašim potřebám. Singles by… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci by měli pozornost stočit ke svému vztahu. Hvězdy totiž větří možnou konkurenci v lásce. Ta si na drahou polovičku udělá ráda čas, snaží se s ní být v kontaktu hlavně díky moderní technice a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Nadcházející týden je ošemetný z ekonomického hlediska. Snažte se vyhnout zbytečným investicím a opatrní zůstávejte při podpisu nejrůznějších smluv. Pokud uvažujete o půjčce nebo hypotéce, vydržte… ČTĚTE VÍCE!

Had
Víc než kdy jindy se snažte dodržovat zákony a společenská pravidla. Všechny prohřešky se v tomto týdnu počítají a nic vám nebude prominuto bez trestu. Co je naopak potěšující novinkou - vývoj v… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V další květnové dekádě se chtě nechtě zaměříte na rodinné záležitosti. Vztahy mezi příbuznými jsou napjaté a komunikace nebude po celý týden nijak jednoduchá. Obrňte se trpělivostí a přijměte fakt, že… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Pokuste se nepodléhat negativním zprávám, které se k vám šíří ze všech stran. Naopak si na tento týden naordinujte pozitivní myšlení, z něhož vystavíte ochrannou bariéru. Pravdou je, že ne všichni… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Prosperující Jupiter si staví hlavu a přestává k vám vysílat štědré paprsky. Počítejte se zhoršením finanční situace a hlídejte zbytečné výdaje. Pozor na unáhlené kroky jako je výpověď nebo žádost o… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Oproti uplynulým týdnům si v nadcházejících dnech vychutnáte volnější program. Zůstane vám více času na přátele, koníčky či rodinu. Neměli byste zapomínat ani na své vlastní potřeby. Komunikace s okolím… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Psi toužící po změně zaměstnání si vybrali skvělou dobu. Nabízí se několik příležitostí, takže nemusíte dělat svou profesi pouze z donucení. Díky Jupiterovi dáte průchod skrytému talentu a konečně začnete… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Mezilidské vztahy se v další květnové dekádě ocitnou pod vesmírným drobnohledem. V rodině se vám podaří spojit se vzdáleným příbuzným nebo člověkem, kterého jste dlouho neviděli. Máte radost, že se pouta… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.