Home - Články - Týdenní horoskop 10. - 16. května

Týdenní horoskop 10. - 16. května

vloženo 8. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 10. - 16. května

Další týden přináší další nové zážitky. Lvi se po několika nevýrazných dnech začnou opět škrábat na vrchol. Zde už se nějaký ten den vyhřívají Střelci, kterým vychází vše, na co sáhnou. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně si procházíte velkým životním restartem. Chcete, aby byl váš život tak nějak plnohodnotný a některým věcem se chcete věnovat více. Začnete hodně času trávit na různých webinářích a ve vzdělávacích institucích. Rádi se posouváte kupředu.

Býk
Novoluní v úterý vstupuje do vašeho znamení, milí Býčci. Je dobré si v tomto magickém období přát nějaký posun v životě, nebo celkovou stabilizaci. Na své přání byste měli myslet velice intenzivně. Kdy jindy se mohou dít zázraky, než právě v Novu.

Blíženci
Venuše již koncem minulého týdne vešla do vašeho znamení, ale netvoří moc příjemnou kvadraturu s Neptunem. Díky tomu jste tak trochu rozladění a vaše pozornost je značně snížena. Taky zjistíte, že osobní vztahy vám momentálně moc dobře nevycházejí.


Rak
V tomto týdnu bude dobré si udržet nějaký nadhled. Taky rozhodně nehazardujte se smlouvami a celkově si na své finance dávejte pozor. Můžete totiž potkat falešného jedince, který lživě nakládá s předávanými informacemi a skrývá svou pravou tvář.

Lev
Tento týden bude skvělý v tom, že konečně dokončíte všechny záležitosti, které vám dlouho někde leželi. Sami ze sebe budete mít radost, že jste měli tak plodný týden. Budete usínat s pocitem, že jste toho za den stihli opravdu hodně. To je skvělé.

Panna
Nov v Býku doporučuje stabilizovat sebe, ale například i okolí. Rozhodně bude dobré dokončovat započatou práci, protože nedodělané věci vás zbytečně stresují a nikdy se pak nedokážete uklidnit. Pomohou vám vhodné stabilizující a uklidňující rituály.


Váhy
Poslední dobou slýcháte od šéfa jen samou kritiku. Dokonce uvažujete nad změnou zaměstnání, protože svou práci odvádíte opravdu dobře. Nakonec to však vypadá, že se zaměstnavatel nad sebou zamyslí a uzná, že vaše ztráta by byla pro firmu fatální.

Štír
Slunce je většinou pro naše tělo i duši velice blahodárné, pokud se tedy někde ve zvířetníku objeví, můžeme očekávat pozitivní ohlasy. Nyní však tvoří negativní kvadraturu s Neptunem a vy se díky tomu budete cítit velice unavení a také bez energie.

Střelec
Jupiter v Rybách zahrnuje štěstím a úspěchem všechny členy nebeského zvířetníku, Střelce nevyjímaje. Bude se vám daří vše, na co tento týden sáhnete a víkend bude obzvlášť vydařený. Začínáte na sobě velmi významně pracovat a výsledky už jsou znát.


Kozoroh
Vaše výdaje jsou tento týden dost neuvážené. Již dlouho uvažujete nad koupí jisté hodnotné věci, a pořád se nemůžete rozhoupat. Nakonec si řeknete, že si to prostě pořídíte, ať to stojí cokoliv. Bude to opravdu velmi nerozvážná a zbytečně zbrklá koupě.

Vodnář
Udělali jste ve svém životě obrovský kus práce. Nespokojíte se ale jen tak s něčím a pořád máte touhu na sobě pracovat. To na vás oceňují vaši přátelé, ale například i šéf. Když vám něco skončí, hned to nahradíte nějakým učením či sebevzděláním.

Ryby
V pátek vstoupí Jupiter do vašeho znamení, milé Rybičky, a nějakou dobu tam i setrvá. Tento rok pro vás bude v mnohém zlomový a svůj velký začátek si můžete plánovat právě od tohoto skvělého týdne. Máte před sebou mimořádně plodné a úspěšné období.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.