Home - Články - Láskohled 10. - 16. května

Láskohled 10. - 16. května

vloženo 7. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16. května

Co vás tento týden čeká ve vašem milostném životě? Potkáte svého prince v zářivé zbroji nebo zjistíte, že vaše láska je falešný a prolhaný sukničkář? Hvězdy znají odpověď i na tyto otázky. Zjistěte jestli se konečně tento týden potkáte s tím pravým.

sdílet článek na facebooku

Beran
Mezi vámi a jedním z vašich známých přeskočí jiskra. Nikdy jste si to nemysleli, že byste zrovna vy dva spolu mohli tvořit pár. Máte ale společný smysl pro humor a stejné koníčky.

Býk
Dáte druhou šanci někomu, kdo si to nezaslouží. Daná osoba vám slibovala hory doly a ujišťovala vás, že se všechno změní, ale téměř okamžitě je vše při starém. To vám za to nestojí.

Blíženci
Dlouhodobé svazky čekají nyní vleklé problémy. Se svým protějškem si rozumíte stále méně a méně a občas máte pocit, že na sebe máte doslova averzi. Už to dávno není jako dřív.

Rak
Z nového idolu máte dost smíšené pocity. Vadí vám, jak se chová ke druhým a občas se za něj někde ve společnosti jiných lidí stydíte. Jeho jízlivé posměšky jsou všem pro smích.


Lev
Konečně si sundejte růžové brýle. To, co vypadalo jako vážný, sluncem a láskou zalitý krásný vztah, byla jen obyčejná iluze. Z vašeho nového objevu se vyklubal falešný jedinec.

Panna
Na rande naslepo dorazil podivín, s kterým jste to rychle ukončili. Když jste si psali, tak to vypadalo, že se jedná o fajn osobu, ale opak byl pravdou. Navíc vám teď nechce dát pokoj.

Váhy
Raději si počkejte na někoho seriozního. Flirtíky s osobami, které za to nestojí, to pro vás musí být únavné. Samoty se ale bát nemusíte. Někdo tam v budoucnu na vás nedočkavě čeká.

Štír
Konečně se na vás usmálo štěstí a vy jste potkali osobu, se kterou toho máte spoustu společného. Rozumíte si po všech stránkách a dokážete spolu celé hodiny mluvit o všem možném.


Střelec
Na svůj protějšek máte poměrně vztek. Váš vztah upadl do nepříjemného stereotypu a jediný, kdo se snaží o nějakou tu nápravu, jste vy. Už vás to snažení ale taky přestává bavit.

Kozoroh
Tento týden o vás bude zájem. Máte před sebou velmi romantické a hezké období plné lásky a společných nevšedních chvil. Potkáte někoho velice výjimečného se smyslem pro humor.

Vodnář
Vůbec nemáte náladu setkávat se s někým novým. Opačné pohlaví vás momentálně dost rozčiluje a na některé trapné chvilky s novými idoly na prvním rande vzpomínáte dost neradi.

Ryby
Čeká vás velice příjemné setkání, na které jste se již dlouho těšili. Nakonec ale budete spíš zklamaní a váš celkový dojem z vašeho nového idolu bude dost rozpačitý a smíšený.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.