Home - Články - Čínský horoskop na týden 17. - 23. května

Čínský horoskop na týden 17. - 23. května

vloženo 16. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 17. - 23. května

Každý den skýtá spoustu možností! Stejně tak nástrah a překážek! Budete se těšit z kariérního růstu nebo potkáte svoji životní lásku? Přečtěte si v čínském horoskopu, co vám hvězdy připravily na následující týden a poznejte včas svoji budoucnost!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, vstupujete do náročného týdne, během nějž budete mít práce nad hlavu. I když vás to stojí spoustu sil, poperete se s vleklým problémem. V důsledku tedy budete rádi, že je to za vámi. Soustřeďte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Druhá polovina měsíce vybízí Buvoly ke zklidnění. Ačkoliv vyhlížíte mnoho různorodých aktivit a těšíte se na cestování, konstelace před takovým programem varuje. Pokud přece jen nechcete měnit

Tygr
Mezilidské vztahy jsou alfou a omegou tohoto týdne. Zamyslete se nad tím, jakými lidmi se obklopujete. Řada z nich nemá čisté úmysly a pouze využívá vaší laskavosti. Neplýtvejte časem ani… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zrozenci Zajíce budou překvapeni změnami v oblasti mezilidských vztahů. Zatímco někteří jedinci vás mile překvapí, nad chováním jiných zůstává rozum stát. Je na čase odlišit zrno od plev a nefunkční… ČTĚTE VÍCE!


Drak
V zaměstnání se zhoršuje komunikace s kolegy. Dokonce se kvůli nevyhovujícím vztahům zamýšlíte nad změnou profese. Nerozhodujte se s horkou hlavou, raději všechno ještě promyslete s časovým… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ve druhé polovině května máte možnost opravit nejen rozbité věci, ale i narušené vztahy. Nastává ideální doba pro omluvu nebo sdílení věcí, které jste si z nějakého důvodu nechávali zatím pro sebe. Především… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vstupujete do fantastického týdne, kdy nemáte chvíli stání. Šijí s vámi všichni čerti - vlivem Marsu toužíte po experimentování a milostném dobrodružství. Nezadaní zrozenci Koně flirtují jako o život. Nehledáte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Zadané Kozy by měly ve vztahu ukázat vlídnější tvář. Snažte se vnímat partnerova slova a buďte k němu shovívavější. Neuškodí dopřát si vzájemně více volnosti. O víkendu si budete vzácnější a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V polovině května se musíte obrnit trpělivostí. Týden bude plný nečekaných změn a komplikací. Zdá se vám, že Murphyho zákony fungují se stoprocentní spolehlivostí. Klid bohužel nenajdete ani v… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zaobíráte se problémy někoho blízkého a berete si je k srdci víc, než by je nutné. Uděláte maximum, tak nač si kazit spánek. Některé věci zkrátka ovlivnit nedokážete. Kohoutí zdraví je vynikající, pouze psychika… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Aktuální postavení Venuše nepřeje milostnému životu. Nezadaní Psi nemají při hledání spřízněné duše šťastnou ruku. Tak silně toužíte po blízkosti opačného pohlaví, že se smíříte s nevhodným adeptem. Počkejte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, nezapomínejte na staré dobré moudro, že na každém konci něco hezkého přichází. Nesmutněte pro bývalé vztahy a těšte na ty nové, které máte teprve před sebou. Otevřete se… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.