Home - Články - Blíženci - zkoumavé i vášnivé osobnosti

Blíženci - zkoumavé i vášnivé osobnosti

vloženo 19. 5. 2021
čas čtení: 5 minut

Blíženci - zkoumavé i vášnivé osobnosti

Kolo zvěrokruhu se nám opět posouvá o kousek dál a 22. května 2021, ve 21:38 večer, vstoupí Slunce do Blíženců. Blíženci patří mezi znamení živlu vzduchu, jsou tedy nositelem změn a novinek a v období jejich vlády se nudit rozhodně nebudeme! Zajímá vás, co nám toto znamení přinese? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Nespoutaný vzdušný živel ovládá tři znamení zvěrokruhu – kromě Blíženců ještě Váhy a Vodnáře. Blíženci jsou však ze všech těchto znamení nejneklidnější a jejich povaha je podobná vánku, který se s lehkostí snaží všechno kolem sebe prozkoumat. Velmi rádi poznávají nové lidi a názory, vzdělávají se a studují – nejen ve škole, ale po celý život! Jsou založeni spíš myšlenkově než citově. Potřebují si neustále rozšiřovat obzory a s velkou vášni diskutují o filosofických tématech. Oni sami jsou však při tom všem nestálí a proměnliví. Někdy sice mohou působit nekompromisně, ale v jejich nitru se ukrývají dvě nebo i víc osobností, které proti sobě bojují a mohou přinášet svému nositeli pochybnosti o sobě samém. Ne náhodou je symbolem tohoto znamení obrázek nerozlučných dvojčat!



Když se v období vlády Blíženců podíváme do přírody, uvidíme, že všechno je plné života, dny jsou dlouhé, noci krátké, rostliny kvetou a nasazují plody. Stejně živá a tvořivá je i osobnost Blíženců, která odráží podobu přírodního světa v době svého zrození. Každé znamení zvěrokruhu je v astrologii srovnáváno s některým obdobím lidského života – Blíženci představují neklidné a tajuplné období dospívání, kdy si mladý člověk hledá své místo v životě, ujasňuje si názory a v neposlední řadě také získává první zkušenosti s láskou, což symbol dvojčat vyjadřuje víc než dobře!

Období plné změn?

Co nás čeká v našich životech mezi 20. květnem a 21. červnem, tedy v době vlády Blíženců? Možná jste si někdy všimli, že toto období bývá obvykle velmi bouřlivé, plné změn a nových zážitků – zejména v oblasti kontaktu s lidmi! Můžeme se proto těšit na nová seznámení, navazování přátelských a obchodních kontaktů, ale také mileneckých vztahů! Vztahy mezi kamarády nebo kolegy opačného pohlaví mohou prorůst v něco víc! Ale právě v lásce bychom teď měli být zvláště opatrní, protože milostné vztahy, navázané v proměnlivém období Blíženců, často nemívají dlouhého trvání!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.