Home - Články - Týdenní horoskop 24. - 30. května

Týdenní horoskop 24. - 30. května

vloženo 21. 5. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 24. - 30. května

Je tu další týden, který bude velmi silně ovlivněn středečním Úplňkem ve Střelci! Každé znamení zvěrokruhu pocítí tuto energii odlišným způsobem! Někdo se může těšit na posílení svého šarmu, zatímco jiní musí čelit nepříjemným starostem ohledně bydlení.

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu buďte obzvláště opatrní. 26.5. dochází k úplnému zatmění Měsíce ve Střelci. Lze očekávat neočekávané a může vás potkat mnohé. Mějte se proto na pozoru a dejte na svou intuici, která pro vás bude hlavní ukazatelem toho správného kroku.

Býk
Máte tento týden velmi společenskou náladu. Rádi trávíte čas někde venku mezi lidmi, navštěvujete kulturní střediska a taky máte obrovskou touhu se vzdělávat. Nakoupíte si nějaké nové knihy, navštívíte knihovnu nebo se zúčastníte zajímavého webináře.

Blíženci
Z nedostatku financí jste už celí nesví a stále si ohledně toho děláte starosti. Přitom nejste moc rozhazovačný typ, ale vaše bydlení si žádá neustálé finanční injekce a taky nešetříte na dětech a na svém vzdělání. To pak člověk nemá ani kde ušetřit.

Rak
Zatmění Měsíce má na vás tento týden velký vliv. Nebudete se cítit úplně ve své kůži a nic vás nebude bavit. Budete ve stavu naprosté stagnace a nejraději byste celý týden jen leželi. Pak ale máte zase výčitky svědomí a tak se točíte v bludném kruhu.


Lev
Rychle se tento týden vyčerpáte. Určitě na tom bude mít svůj podíl i úplné zatmění Měsíce, kterého se tento týden na obloze dočkáme, ale také vás zmáhají každodenní povinnosti. Poslední rok byl náročný pro každého z nás a vy už jste na pokraji sil.

Panna
Merkur se tento týden dostává do příznivého trigonu s vaším znamením. Dařit se vám bude zejména v milostných vztazích, ale celkově budete mít pozitivní a vznosnou náladu. Díky tomu budete více akční a vše vám půjde od ruky. To vám náladu ještě zlepší.

Váhy
Tento týden se dočkáme na obloze velice zajímavého úkazu, který nás v mnohém může ovlivnit. Úplné zatmění Měsíce ve Střelci dokáže neblaze působit zejména na hypersenzitivní jedince, kteří dokážou vnímat i ty nejdrobnější měnící nuance v atmosféře.

Štír
Poslední dobou už jste hodně unavení z pracovních povinností. Vedení toho po vás chce stále víc, ale žádné ocenění, či peníze navíc už jste pěkně dlouho neviděli. To vás začíná štvát a začínáte silně přemýšlet nad změnou zaměstnání a oboru vůbec.



Střelec
Nezatěžujte se tento týden příliš, zatmění Měsíce si žádá střídmost i opatrnost. Fyzická síla bude upadat a nejlépe uděláte, když budete odpočívat a šetřit se na další týdny i měsíce. Nepodceňujte svou vnitřní energii, která vám velmi dobře radí.

Kozoroh
Čeká vás společenská událost, na kterou jste se dlouho připravovali. Jste celkem ve stresu, protože nevíte, či zvládnete vše podle představ přichystat v osudný den. Nakonec si řeknete, že přece o nic nejde a věříte, že si to nakonec všichni užijete.

Vodnář
Zatmění Měsíce posílené Úplňkem může mít obrovský vliv na psychiku všech znamení nebeského zvířetníku. Hlavně senzitivní lidé mohou pociťovat náhlé a prudké změny nálad, ale také se vám může hůře spát. U někoho se mohou objevit i zdravotní potíže.

Ryby
Máte před sebou náročné období plné práce a zvýšené fyzické aktivity. I když jste se obávali, že následující dny pro vás budou opravdu náročné, tak to zvládáte levou zadní. Máte pocit, že zvýšená míra námahy vás spíše povzbuzuje k dalším aktivitám.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.