Home - Články - Láskohled 9. - 15. dubna 2018

Láskohled 9. - 15. dubna 2018

vloženo 9. 4. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 9. - 15. dubna 2018

Teprve se vám zapalují lýtka, nebo už dávno hoří? Ať tak nebo tak, s novým Láskohledem se dozvíte, jestli požár pro tentokrát raději uhasit, nebo na něj ještě přiložit. Láska může být vrtkavá jako štěstěna, ale vždycky se jí dá alespoň trochu pomoci. Jak na to? Nový Láskohled vám poradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Je důležité, aby se nezadaní nelitovali a nenaříkali si na smůlu. Snažte se chopit každé příležitosti! U zadaných to bude o trpělivosti a řešení problémů. Partner ale bude oporou.

Býk
V partnerských vztazích je v tomto týdnu kladen důraz na taktní jednání a ohledy k citům druhých. Nezadaní se dočkají nabídky, kterou nečekají. Záleží na nich, jak se k ní postaví.

Blíženci
V tomto týdnu dokážete s partnerem rozlousknout i složitá témata a dojít ke kompromisu. U nezadaných je láska doslova na spadnutí. Hrozí však, že přehlédnou důležitou příležitost.

Rak
Od všech pracovních stresů vám spolehlivě pomohou žhavé milostné zážitky, těch si užijete v tomto týdnu dost. Nezadaní si při seznamování musí dát pozor na vychytralé podvodníčky.


PŘIJDE VÁM ČEKÁNÍ NA TOHO PRAVÉHO NEKONEČNÉ? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Volejte na tel. číslo: 906 701 701. KARTÁŘKA VENUŠE


Lev
Zadaní budou v první polovině týdne vnášet do svého vztahu dusno. V druhé polovině se pak budou snažit vše napravit. Nezadané osloví někdo, na koho si sami nějaký čas brousí zuby.

Panna
Budete si vycházet s partnerem vstříc. Dopřejte však protějšku větší prostor, trochu ho teď omezujete. Svobodní, kteří začínají nově randit, musí potlačit sklony se předvádět.

Váhy
Nacházíte se v těžším období, které na vás klade zvýšené nároky. To se podepisuje i na vašem vztahu. Chce to více trpělivosti. Nezadaní se budou snažit o někoho, koho nezajímají.

Štír

Tento týden bude pro svobodné plný příležitostí. Jedni budou aktivně hledat novou lásku, jiným přijde naproti sama. U zadaných se rozhostí klid a pohoda, není třeba nic řešit.



Střelec
Mnohé partnerské páry budou řešit tak důležitý krok, jako je svatba. Nic neuspěchejte, ale ani zbytečně neprotahujte. Svobodní, překonejte stud a pozvěte na rande vysněnou osobu.

Kozoroh
Nezadané osoby se projeví jako talentovaní svůdníci a samozřejmě to zapůsobí na okolí. Šancí na lásku bude spousta. Zadaní budou vychutnávat pohodu a společné chvíle s partnerem.

Vodnář
Budete překypovat elánem natolik, že se ve vašem vztahu začnete projevovat jako velitelé. A to se nebude líbit partnerovi. Svobodní pod vlivem planet dočasně zmrazí své aktivity.

Ryby

V partnerských vztazích se budou střídat hezké chvíle s přeháňkami. Objeví se i žárlivost. Nezadaní nepodléhejte hned citům, ale potencionálního partnera si nejdříve prověřte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.