Home - Články - Láskohled 8. - 14. října

Láskohled 8. - 14. října

vloženo 5. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 8. - 14. října

Jsou vám hvězdy tento týden nakloněny na poli lásky? Potkáte osudového partnera, nebo se naopak ukáže, že své něžné city chováte k člověku, který si jich vůbec neváží? Čekají vás vzrušující milostná vzplanutí nebo byste si naopak od vášnivých dobrodružstvích měli dát pauzu? To vám prozradíme v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
S láskou je to jako na horské dráze a ne jinak tomu bude i tento týden. Chvilku se budete vznášet na obláčcích zamilovanosti a za nějakou dobu vás popadnou ty nejrůznější pochyby.

Býk
Mějte se na pozoru, kolem vás se pohybuje nepřejícná osoba, která se vám pokouší vnést intriky a nepohodu do vašeho jindy harmonického vztahu. Je to osoba z vašeho blízkého okruhu.

Blíženci

Hvězdy jsou vám tento týden v oblasti lásky více než příznivě nakloněny. Využijte této pozitivní konstelace hvězd a využijte každé příležitosti k seznámení. Vyplatí se vám to.

Rak

Pro opačné pohlaví budete tento týden doslova magnetem a nebudete vědět, kam se před potenciálními nápadníky schovat. Koncem týdne budete z nabídek na rande doslova vyčerpaní.



Lev

Na lásku nemáte ani pomyšlení. Vadit vám budou i milostné pozornosti od vašeho partnera a raději byste se soustředili na úplně jiné věci. Zkuste pracovní záležitosti odsunout.

Panna

Nebojte se tento týden vyrazit do barů, na výstavu nebo prostě jen do společnosti. Venuše je vám v oblasti lásky příznivě nakloněna, možná že někde najdete dokonce lásku svých snů.

Váhy

Tento týden je vhodný pro nová seznámení. Dokonce je zde možnost, že z letmého seznámení bude pevné pouto na celý život. Nepromarněte šanci a nevyhýbejte se společenským akcím.

Štír
Čeká vás období plné romantického vzrušení a příjemných milostných okamžiků. Budete se vznášet na obláčcích lásky a růžové brýle nesundáte snad celý týden. Náležitě si to užijte.



Střelec
Čeká vás období plné zvratů a nová etapa života vás nenechá chladnými. Milostné záležitosti tedy budou odsunuty až někam na druhou kolej a vy se soustředíte úplně na jiné věci.

Kozoroh
Vztahy vám poslední dobou příliš nevycházeli. Ten pravý, či ta pravá na vás někde čeká. Nezoufejte a buďte trpěliví, krátkodobé vztahy ale nic nevyřeší, zkuste být chvíli sami.

Vodnář
S vaším partnerem jste jedním tělem a jednou duší. Užíváte si harmonického vztahu, který vás rovněž plně naplňuje a vy si užíváte společnost toho druhého. Máte opravdové štěstí.

Ryby

Tento týden hledáte u partnera oporu a té se vám neodstává. Stále častěji přemýšlíte, zda vám tento vztah vyhovuje. Rozhodnutí je však pouze na vás, musíte myslet také na své štěstí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.