Home - Články - Podzimní tarotový horoskop financí 2018

Podzimní tarotový horoskop financí 2018

vloženo 3. 10. 2018
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop financí 2018

Víte, co čeká na podzim vaši peněženku a bankovní konto? Tarotové karty vám prozradí, jak si nejlépe vydělat v sezoně padajícího listí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Měsíc
vám připomíná, že je potřeba pamatovat, že ne všechno, co vypadá lákavě, takové doopravdy je. Iluze a přeludy ve finanční sféře na vás budou útočit a lákat vás vytrvale, tak jako vidina pohádkového zlatého pokladu v temném lese. Ale když si vzpomenete na pohádky, jistě víte, že takový poklad se často s východem slunce promění z třpytivých mincí v listí a kamení. Přesně to vás může čekat, když si nedáte pozor a podlehnete slibům a svodům zdánlivě výhodného investování. Když to vypadá až podezřele dobře, znamená to, že jste zcela jistě něco důležitého přehlédli. Ani vaše podnikatelské plány by raději neměly být příliš odvážné a rozhodně si hlídejte, jestli ještě pořád stojíte nohama na pevné zemi. Vaše okolí vám jistě dá více nebo méně viditelně najevo, když už vaše představy o zázračném zbohatnutí překročí hranice toho, co je reálně dosažitelné. Je však pouze na vás, abyste si tyto signály všimli a věnovali jim pozornost. V opačném případě se vám může stát, že vložíte spoustu času i investičních prostředků do prodělečného projektu, a to jistě nechcete.

Býk

Karta Ďábel
značí pokušení a svody špatných chodníčků. V oblasti peněz vás jednoznačně varuje, ať nesklouznete s vidinou zisku k nečestnému jednání nebo dokonce drobným podvodům. Může to vypadat velmi lákavě a všechno bude nasvědčovat tomu, že vám to projde bez problémů, jenomže skutečnost bude jiná a neférově získané finance by vám nakonec mohly přinést hodně různých nepříjemných událostí, ať už dřív nebo později. Proto neporušujte své zásady a zůstaňte čestní a poctiví, protože to se nakonec v životě vždy vyplácí nejlépe. Říct ne výhodné příležitosti obohatit se na hraně zákona bude ovšem velmi těžké, a budete muset někoho dlouho přesvědčovat, že do toho opravdu nejdete, zkrátka ukázat svoji vnitřní sílu a pevný charakter. Je možné, že to celé záležitosti bude nějakým způsobem zapleten i prvek sexuality – například vás bude o zdánlivě výhodné, ale nečestné investici přesvědčovat váš partner či milenec nebo milenka. O to náročnější situace to bude, ale věříme, že to zvládnete a zlému pokušení odoláte!

Blíženci
Karta Čtyři mince
vám přináší stabilitu a pocit bezpečí, které se však na druhé straně spojují se stagnací a chybějícím posunem kupředu. Je to proto, že si hodně zakládáte na tom všem, čeho jste už dosáhli, a máte obavu, že byste o svůj majetek mohli přijít, pokud nebudete dostatečně opatrní. Opatrnost je vynikající věc, ale přece jenom vám teď brání využít příležitosti, které se před vámi otevírají, a které by vám mohly přinést velmi zajímavé zisky. To je potřeba si uvědomit, a podle toho se pak i rozhodovat. Na druhé straně, vaše potřeba jistot vychází z vašeho nitra, a proto jí taky potřebujete naslouchat. Nejlepší zlatá střední cesta bude investovat, ale jen velmi rozvážně a do záležitostí, které jsou stoprocentně bezpečné. Tímto způsobem nemáte co ztratit. Celkově si budete v podzimních měsících užívat pocit finančního dostatku a s tím spojenou příjemnou jistotu, díky tomu si odpočinete a načerpáte nové síly. Jen se snažte pořád nepřemýšlet nad negativními věcmi a nad tím, co by kde mohlo ohrozit váš majetek, protože vás to jen zbytečně stresuje a unavuje a ve skutečnosti vám nic takového reálně nehrozí!



Rak
Karta Sedm mečů
ukazuje, že budete využívat všechny příležitosti, které se vám naskytnou, a půjde vám to šikovně a obratně, třebaže občas i na úkor někoho jiného, ať už spolupracovníků nebo cizích lidí. Ale konec konců, rychlejší vyhrává a nemůžete za to, že jste si té nebo oné možnosti všimli dřív, tak proč z toho mít černé svědomí – takhle to prostě funguje! Budete se spoléhat pouze sami na sebe, na své vlastní síly a šikovnost, protože dobře víte, že každý si hrabe pro sebe, jak se říká, a že k zisku a výdělkům vám nikdo kromě vás samotných nepomůže. Klíčovým faktorem pro dosažení zisku budou informace, takže se snažte udržovat v obraze, sledovat zprávy a všechny novinky, které pak můžete využít pro výhodné investování. Všechno závisí pouze na vás a na tom, jak se vám povede využít a zhodnotit to, co máte k dispozici. K okolí budete často trochu nedůvěřiví až podezřívaví – v některých případech skutečně oprávněně, ale většinou to bude možná až příliš přehnané a měli byste více věřit tomu, že to s vámi ostatní myslí dobře.

Lev
Karta Smrt
ukazuje, že v nejbližší době se musíte rozloučit s něčím, co vám až doposud přinášelo zisky a byli jste na to zvyklí. Smrt, v tomto případě naštěstí jen zcela symbolická, znamená totiž skončení něčeho starého, aby se uvolnilo místo a vyčistil prostor pro nové začátky. Problém však nastává, když člověk na starých věcech, které jsou předurčeny k brzkému konci, příliš lpí a za každou cenu se brání říct jim sbohem. Nechejte proto věci volně plynout, a netrapte se, že jistý dlouhodobý projekt je u svého konce. Naopak, těšte se z toho, že se můžete posunout dál a vyzkoušet opět něco nového. Možná to bude znamenat i dočasnou nutnost finančního uskromnění se v meziobdobí, ale nemějte strach, protože z dlouhodobého hlediska si naopak polepšíte. Pokud máte problém smířit se s nutností změny, zkuste se zamyslet nad tím, co pro vás vlastně stará končící se záležitost znamená, a proč byla pro vás v životě tak důležitá. Když k sobě budete upřímní, nejspíš najdete jen povrchní důvody, jako je třeba síla zvyku nebo udržení společenského statusu. Nic hlubšího vám v posunu kupředu nebrání!

Panna
Karta Devět holí
naznačuje, že váš boj je chvílemi hodně těžký a máte pocit, že snad všechno stojí proti vám a že překážky jsou nepřekonatelné. Přitom máte zcela jasnou vizi toho, co chcete, máte plán a dobře jste si promysleli svoji finanční strategii, jen zkrátka okolí a okolnosti jako kdyby vám vůbec nepřály. Když vás budou lidé od vašich plánů zrazovat, ať už jsou to kolegové nebo rodina, vyslechněte si je pozorně, ale nenechejte se odradit a spoléhejte se na svoji vnitřní sílu, která vám pomůže překonat jakékoliv překážky a nesnáze. Vaše investiční plány jsou odvážné, ale důležité je, že přesně víte, co chcete, a máte to realisticky a racionálně promyšlené. Nenechejte se proto odradit drobnými dílčími neúspěchy nebo nepříznivými okolnostmi, které jako kdyby vám házely klacky pod nohy. Musíte se poprat s celou hradbou překážek, ale odvaha a odhodlání se vám nakonec vyplatí. Energie napětí a nejistoty časem povolí a pak se vám konečně otevře cesta k vytouženým úspěchům a zbohatnutí!



Váhy
Karta Osm holí
značí rychlost – připravte se na to, že dění na vašem bankovním kontě po letním odpočinku nabere pořádně rychlé obrátky! Doslovně tedy spíš obrat – čekají vás jak příjmy, tak i výdaje a investice, vaše celková bilance však bude pozitivní a konečně vyřešíte spoustu věcí, které na to již dlouho čekali. Koupíte a zaplatíte všechno, co jste již dlouho plánovali, a na druhé straně se zas objeví hned několik zcela nových příležitostí, jak si přilepšit ke svému rozpočtu. Dobrá zpráva je, že peníze budou chodit včas a přímo expresně a nemusíte se obávat žádných zpoždění v platbách. Zkrátka pořád se bude něco dít a finanční toky se budou pohybovat a proudit, aby vám přinesly jen to nejlepší. A tak to má být, protože peníze jsou na to, aby se točily, a právě to vede ke skutečnému bohatství – nikoliv jejich schraňování na bankovním účtu, kde se z nich nakonec stávají pouze prázdná čísla, ale jejich použití k pořízení si toho, po čem toužíte a ke splnění vašich snů! Peníze jsou prostředek a nikoliv cíl, a právě teď vám to ukáží jen tím nejlepším způsobem!

Štír
Karta Královna mečů
znamená, že je čas zbavit se všeho starého a neúčelného a přestat si na cokoliv hrát. Uvědomíte si, že zbytečně ztrácíte cenné prostředky třeba tím, že se snažíte udržet si určitý status nebo kupovat to či ono jen proto, že to mají i ostatní a co by se řeklo nebo neřeklo, kdybyste to taky neměli. Je to však pouze maska, která vám žádné skutečné štěstí nepřináší, třebaže někdy v minulosti, když jste byli mladší, jste z toho měli prospěch. Nebojte se ukázat světu své zdravé sebevědomí a být takoví, jací doopravdy jste. To taky znamená, že je pouze na vás, co si koupíte nebo nekoupíte, do čeho investujete a jak si budete vydělávat – a je úplně jedno, co si kdo o tom myslí. Důležité je, abyste se vy sami cítili dobře, a aby váš způsob nakládání s penězi odpovídal vašemu vnitřnímu nastavení. Někdy je těžké být k sobě upřímní a určité věci si nahlas přiznat, ale právě teď nastala ta správná doba, kdy vám to přinese ohromný pocit osvobození a skutečného štěstí!

Střelec
Karta Milenci
vám ukazuje, že láska, erotika a milostné záležitosti dají vaší peněžence zabrat víc, než byste čekali! Tarot vám připomíná, že skutečná láska je vždy spojena s odpovědností, no a odpovědnost s finančními záležitosti pak již jdou ruku v ruce, protože je těžké bez peněz zajistit všechno, co bude potřeba. Vaším úkolem však je nenechat se svést k většímu utrácení, než bude potřeba, a hlavně zbytečnému, takovému, které vaší lásce i vám nepřinese dlouhodobé štěstí, ale jen chvilkové drobné potěšení. Vždyť máte přece jeden druhého, a to znamená spoustu radosti i bez peněz, jakékoliv utrácení je pak již v podstatě navíc. Na druhé straně existují věci, které prostě ve jménu lásky zaplatit a pořídit musíte, protože je na nich závislé štěstí ať už vás jako páru, nebo alespoň vašeho protějšku. Je to možná přízemní a láska by neměla záviset na hmotných statcích, ale teď to bude potřeba ke štěstí. Hledejte tedy zdravou rovnováhu mezi velkorysostí a spořením vždy, když přijde na milostné vztahy!



Kozoroh
Karta Věž
je v tarotu trošku ošemetná – ukazuje hroutící se hořící věž po zásahu blesku a z ní padající šokované lidi. Přesto se nejedná o negativní poselství, protože žádná negativní tarotová karta neexistuje, ale spíš o připomínku, že se budete muset vypořádat s nějakou výzvou. Tato výzva bude znamenat zhroucení nějakých vašich představ a zaběhlých struktur a zvyků. Něco, co jste si dlouhodobě budovali, teď přestane sloužit svému účelu, takže se otevírají dveře ke změnám, a ty bývají někdy náročné, hlavně psychicky – přece jen, síla zvyku, jistot a pocit bezpečí mají něco do sebe a vzdát se jich je těžké. Teď vás k tomu ovšem okolnosti donutí, ať už se vám to líbí nebo ne, a je zbytečné vzdorovat. Naopak, tam, kde se něco zhroutí, se následně objeví nové svěží příležitosti a ukáže se, že nakonec bylo všechno špatné k něčemu dobré. Na podzim tedy počítejte s tím, že se vaše finanční jistoty trochu otřesou – možná i trochu víc. Vaše zdroje stabilních příjmů se dočkají změn, ale nakonec se všechno vyvine tak, že s tím budete spokojeni, a to je důležité, takže se ničeho nebojte!

Vodnář

Karta Sedm mincí
ukazuje, že vás čeká namáhavá a chvílemi hodně vyčerpávající práce, když si však půjdete neúnavně za svým cílem, nakonec se dočkáte zisku, po kterém toužíte. Nenechejte se tedy odradit tím, že chvílemi nebude vývin událostí vypadat zrovna růžově, a jako kdyby se před vámi pořád objevovaly nové a nové nekonečně se táhnoucí úkoly. Odměnou však nakonec bude sladké ovoce v podobě rozmnožení vašeho majetku. Každopádně však platí, že pokud si chcete vydělat, budete se muset k životu postavit činorodě a aktivně a nečekat, až vám něco spadne z nebe zadarmo. To byste se totiž hodně načekali! Klidně a bez obav uveďte do života svůj nový projekt, akorát počítejte s tím, že to hlavně zpočátku bude znamenat opravdu tvrdou práci, než se začnou dostavovat hmatatelné výsledky. Na nějaké zázračné zbohatnutí prostřednictvím investicí raději zapomeňte, nic takového vám teď nehrozí. Ze skutečně poctivého výdělku, který vám nikdo neusnadní, však budete nakonec mít mnohem lepší pocit a budete na sebe patřičně hrdí!

Ryby
Karta Šest holí
je předzvěstí štěstí – budete slavit ohromné úspěchy a sklízet obdiv! Po finanční stránce budete na koni, a to díky vašemu vlastnímu úsilí a práci, takže uznání vašeho okolí bude skutečně zasloužené. Lidé to budou vidět, takže kupodivu nebude prostor k závisti, přestože se vám bude dařit skutečně skvěle. Dávejte si však pozor, ať si na úspěch až příliš nezvyknete a nezačnete usínat na vavřínech. Když vám totiž stoupne do hlavy, budete mít sklon se přestat snažit a počítat s tím, že další zisky již přijdou tak nějak automaticky. Je sice pravda, že peníze plodí peníze, a že když už máte určitý kapitál, otevírá vám to spoustu možností, ale na druhé straně, i ty největší zisky se umí snadno rozkutálet, když si člověk své výdaje nehlídá. Na to nezapomínejte, a bude se vám dařit tak dobře, jako již dávno ne. Důležitá je také velkorysost – je velká šance, že se dostanete do vedoucí pozice v týmu a budete mít pod sebou i další lidi, dávejte si však pozor, ať se zisky spravedlivě rozdělí a mohou se z nich těšit všichni!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.