Home - Články - Měsíční horoskop na říjen 2018

Měsíční horoskop na říjen 2018

vloženo 30. 9. 2018
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop na říjen 2018

Podzim je tady a s ním i magická nálada, kterou v nás probouzí proměňující se příroda. Byla by ale chyba propadnout smutku a beznaději. Podzimem nic nekončí, ale díky nové roční době se nám naopak otevírá celá náruč nových příležitostí. Posvítili jsme si na ně v novém horoskopu na celý říjen.

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, vaším průvodcem pro tento měsíc je přátelská konstelace Marse k vašemu znamení. Ti vám dodávají ještě více energie, která je znát zejména v utváření nových vztahů a v přátelských vazbách. Kolem 17. října máte energie na rozdávání a vaše sebevědomí doslova překypuje! Pozor však na vztahy s... Více ZDE!

Býk
Milí Býčci, co se týče října, není to pro vás zrovna měsíc s velkým M. Výraznou nespokojenost pociťujete především na pracovním poli, kde prožíváte krušné chvíle s nadřízeným. Zejména kolem 10. října můžete prožít útrapy a nepříjemně se se šéfem pohádat. Uran není v dobrém svazku s Merkurem a nepříjemnosti... Více ZDE!

Blíženci
Milí Blíženci, tento měsíc vám neschází nadhled a humor. Vaše znamení je podpořeno energetickým Marsem a jeho blahodárným trigonem, máte se na co těšit! Tento vesmírný aktivista zasahuje zejména do lásky, práce ale i rodiny - je pro vás velkou oporou, jelikož vám propůjčuje větší průbojnost a odhodlání. Zejména kolem... Více ZDE!


Vyberte si svůj HOROSKOP NA MÍRU a nechte si profesionálním astrologem vypracovat váš jedinečný průvodce životem podle data a času vašeho narození.


Rak
Milí Ráčci, nepříznivě postavený Merkur k vašemu znamení vám do 9. října přináší stresové a napěťové situace v pracovní oblasti. Potíže se také vyskytují v rodinném prostředí, přičemž se konflikty mohou vyhrotit do 23. října, a to zejména s mužskými členy rodiny nebo s autoritami. Ale naštěstí všeho jenom do času, milí Raci! 10. října se Merkur... Více ZDE!

Lev
Milí Lvi, tento měsíc probíhá tak trochu v iritujícím duchu. V oblasti lásky se můžete setkat se zklamáním či nepříjemnými okamžiky, které vám kazí náladu. Venuše je v kvadratuře k vašemu znamení a hlavně kolem 10. října vás může čekat ledová sprcha. Co se týká rodiny, zde máte konfrontace s někým, kdo je vůdcem. Je vám něčím nepříjemný a... Více ZDE!

Panna
Milé Panny, v tomto měsíci vám dělá věrnou společnost Venuše, která sympatizuje s vaším znamením a snaží se vám zpříjemnit co nejvíce chvil. Svou roli sehrává především ve vztazích, kde speciálně kolem 11.října zakládá na mimořádně intenzivní prožitky. Snadno si získáváte pozornost a sklízíte sympatie, bravo! Vliv Venuše se... Více ZDE!


JE TO MUŽ VAŠICH SNŮ? Vydrží váš vztah? Najděte shodu s vaším protějškem pomocí hvězd! Kontaktujte astroložku a kartářku Monu na t. 906 701 701!


Váhy
Milé Váhy, v tomto měsíci váš aktivní přístup k životu vzrůstá na maximum a neustále vyhledáváte jakékoliv činnosti. Slunce je až do 22. října ve vašem znamení a tvoří trigon k Marsu, díky tomu jste živější a umíte dát najevo, co po ostatních žádáte. To se nakonec projeví jak v práci, tak i v lásce. Kolem 17. října k sobě... Více ZDE!

Štír
Milí Štíři, Venuše nadále sídlí ve vašem znamení a od 10. října se k ní přidává i Merkur, máte tedy před sebou velmi živé období! Faktem však je, že se můžete tu a tam cítit i poněkud negativně naladěni a to zejména ve vztazích a v práci. Dynamické spojení mezi Venuší a Marsem ovlivňuje vaše nálady a tím pádem jste... Více ZDE!

Střelec
Milí Střelci, Slunce ve Vahách je v krásném postavení vůči vašemu znamení, takže se zlepšuje vaše vitalita a celkové zdravíčko. Pokud někteří máte vleklé zdravotní potíže, mohou v tomto měsíci výrazně polevit! Ve vztazích nezažíváte nic vážného, stále však zkoumáte a objevujete. Mars je k vašemu znamení příznivě... Více ZDE!

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Kozoroh
Milí Kozorozi, v říjnovém období vás může potrápit častější únava, vyčerpání a jste náchylnější k nemocem. Kvadratura Slunce ve Vahách k vašemu znamení není zrovna hojivým balzámem, ale nemějte obavy, od 23. října se naštěstí opět dostáváte do kondice! V lásce můžete díky sextilu Venuše zapůsobit na osoby... Více ZDE!

Vodnář
Milí Vodnáři, s Marsem v zádech a navíc jeho trigonem ke Slunci ve Vahách se v tomto období můžete těšit na to, že se opravdu nudit nebudete! Do 22. října máte zvýšeně akční náboj, umíte se prosazovat a odvaha vám rozhodně nechybí. Zářivý sluneční trigon je rovněž příjemným bonusem, takže se vám daří po zdravotní stránce a... Více ZDE!

Ryby
Milé Rybky, říjen je pro vás měsícem plným harmonie a příjemné nálady. Venuše totiž tvoří příznivý trigon s vašim vládcem Neptunem ve vašem znamení a přináší vám do cesty samé krásné situace. Kolem 11. října vás může potkat něco úžasného v oblasti vztahů. Je zde velká možnost pohádkově se zamilovat. Co se týče profesní... Více ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.