Home - Články - Láskohled 1. - 7. října

Láskohled 1. - 7. října

vloženo 28. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 1. - 7. října

Láska hory přenáší, tvrdí klasik. Jak úspěšní v tomto týdnu budete na poli milostného vzplanutí? Budete mít možnost se seznámit s někým novým, nebo vaše srdce uchvátí nostalgie a vy objevíte kouzlo dávné lásky. Jak bude tento týden vypadat po milostné stránce. Čtěte, co vám hvězdy přisuzují.

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte neskutečný temperament a ten k sobě připoutává lidi kolem vás. Nemusíte se tedy tento týden obávat o nedostatek pozornosti. Vaše magická přitažlivost je mnohdy pověstná.

Býk
Milostný život bude tento týden v hlavní úloze. Je velice pravděpodobné, že k nějaké osobě vzplanete doslova horečnatou touhou, není dokonce vyloučeno, že se bude jednat o cizince.

Blíženci

Tento týden bude pro vás romantický. Váš protějšek vás bude zahrnovat láskyplnou pozorností a vy se budete hřát na výsluní jeho pozornosti. Jen tak dál, láska vás bude provázet.

Rak

S láskou to bude tento týden jak na horské dráze. Jednou budete nahoře a jednou budete dole. Vzájemné pošťuchování a divoké rozepře vystřídá romantické souznění a klidná domácnost.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Tento týden pro vás bude po milostné stránce velice náročný. Bude plný romantického poblouznění, nových seznámení, ale i vášnivé erotiky. Užívejte si pozvání na společenské akce.

Panna

Hvězdy vám předpovídají, že tento týden není pro milostné záležitosti příliš vhodným. Obraťte proto svou pozornost na jiné záležitosti a nechte oblast lásky na vhodnější období.

Váhy
Spíše než vážná známost vás tento týden potká flirt na jednu noc. Prince na bílém koni tedy rozhodně nenajdete, ale společenským akcím se taky nevyhýbejte. Pozornost vám prospěje.

Štír
Vážné vztahy projdou tento týden nečekanou zkouškou. Objeví se totiž jistý problém, který bude třeba okamžitě řešit a nebude to moc příjemné. Důležité je, že se vše kladně vyřeší.


KDY SKONČÍ VAŠE TRÁPENÍ? Z horoskopu vyčtu to nejlepší řešení vaší situace! Existuje východisko! Zavolejte mi na tel. 906 701 701. Paní Sofie



Střelec

Dejte si pozor na osobu ve vašem blízkém okolí, která se vám pokouší pokazit vám váš jinak klidný a spokojený vztah. Nesmíte se nechat touto osobou ovlivnit a dbejte na svůj názor.

Kozoroh

Nevyhýbejte se tento týden společenským událostem. Hvězdy jsou vám v milostné oblasti obzvláště nakloněny a vycházka na nějakou skvělou párty vám prospěje. Budete hvězdou večera.

Vodnář

Vaše přitažlivost je tento týden opravdu magická a o pozvání na rande nebude nouze. Užívejte si zvýšené pozornosti o vaši osobu a nenechte se rozhodit potenciálními závistivci.

Ryby
Občas býváte vůči svému partnerovi odměření, což mnohdy nelibě nese. Pokuste se svou racionalitu trošku upozadit a věnujte svému partnerovi romantickou pozornost plnou pochopení.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.