Home - Články - Podzimní tarotový horoskop pro rodinu a domov 2018

Podzimní tarotový horoskop pro rodinu a domov 2018

vloženo 26. 9. 2018
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop pro rodinu a domov 2018

Chcete vědět, co vám sychravé podzimní dny přinesou do tepla vašeho domova? Tarot vám prozradí, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Deset mincí
vám věští velmi šťastné období, hlavně co se týče majetku a hmotného zázemí vaší rodiny. Ve vaší domácnosti nebude nic chybět a budete si moct dopřát všechno, co si jen budete přát. Vy sami však nejlépe víte, že to není zadarmo, a že je to výsledek vaší dlouhodobé práce, ze kterého se teď konečně můžete radovat. Budete si tedy užívat klid a pohodu v kruhu vašich blízkých a příjemném zázemí přesně podle vašich představ, co víc si přát? Člověk však obvykle touží po tom, co zrovna nemá, a tak se vás v některých chvílích zmocní pocit nedostatku vzrušení a snad až nudy, vždyť jako kdyby zde již nebyly další výzvy k překonávání. Ale nebojte se, když chcete, tak si je najdete! Vždy existuje něco, co lze zlepšit a na čem se hodí zapracovat, a když byla meta v jedné oblasti dosažena, je čas se přesunout na další. To, kde máte ještě rezervy, je především komunikace ve vaší rodině a vyjadřování vzájemných citů a pocitů. Teď, když už vám po materiální stránce nic nechybí, nastal čas přesunout pozornost právě sem!

Býk

Karta Osm mečů
ukazuje pocit beznaděje a zdánlivě neřešitelné situace, ve kterých si budete připadat, jako kdyby vás něco spoutávalo a znemožňovalo vám najít to správné řešení. Ve skutečnosti se však rozuzlení nachází jen pár krůčků od vás, háček je v tom, že je potřeba podívat se na věci jinak a změnit způsob uvažování – a to bývá obvykle velmi nesnadný úkol! Když se tedy vaše rodinné záležitost zkomplikují, první, co je potřeba udělat, je podívat se na váš vlastní přístup k situaci a na to, jestli náhodou vy sami nevnímáte omezení a hranice někde, kde ve skutečnosti neexistují. Příliš mnoho myšlenek někdy škodí, a vy se chvílemi nacházíte v jejich zajetí, proto vám rodinné vztahy připadají neřešitelné. Někdy však stačí podívat se na věci srdcem a vaše intuice vám napoví, kudy vede cesta ven z vaší svízelné situace. Užitečné může být i poradit se s někým z přátel, protože oni na rozdíl od vás vidí situaci zvenčí, s odstupem a z nadhledu. Právě jejich postřehy vám proto mohou pomoct pochopit, kde je jádro celého problému.

Blíženci

Karta Mírnost
vám připomíná, že pomalu zajdete nejdál, a že není potřeba nikam spěchat, když přijde na řešení rodinných vztahů nebo nějakých domácích neshod. Všechno se časem vyřeší až překvapivě snadno, ale když budete tlačit na pilu, můžete naopak vyvolat konflikt, o který určitě nestojíte. Raději si užívejte poklidnou a příjemnou atmosféru v domácím kruhu, i když někde něco visí ve vzduchu a tuto domácí pohodu mírně narušuje nevyřčeným napětím. Trpělivost a pochopení pro ostatní budou tím pravým klíčem, jak nakonec všechno uvést do rovnováhy a skutečně hluboké harmonie. Na kartě je vyobrazen anděl stojící ve vodě a přelévající vodu z pohárů, a právě voda je silným symbolem citů, pocitů a emocí. To znamená, že s andělskou trpělivostí teď potřebujete dávat najevo porozumění pro trápení i radosti vašich nejbližších, což pro vás jako trochu roztěkané, racionální a netrpělivé Blížence může být chvílemi obtížné. Námaha se však vyplatí, odměnou vám bude hluboká a stabilní domácí pohoda a krásné vztahy!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Rak
Karta Sedm holí
značí, že se doma cítíte, jako kdybyste museli mít pořád po ruce válečnou sekeru připravenou k použití. Atmosféra až nezdravé soutěživosti a vzájemného předhánění se v tom, kdo je lepší, šikovnější a kdo má pravdu, domácí pohodě příliš nesvědčí a v takovém ovzduší není vůbec snadné si odpočinout a načerpat nové síly. Energii zde spíš ztrácíte a plýtváte jí na roztržky, než aby vás domov nabíjel novou sílou, a tak není divu, že se pak občas cítíte psychicky unavení až vyčerpaní. Jenomže ustoupit ze svých pozic a uznat, že jste se třeba v něčem pletli nebo slevit z vašich plánů, to taky nechcete. A tak to bude nejspíš trochu na dlouhé lokty, než se věci urovnají a opět se mezi vámi vytvoří příjemná a tolik potřebná atmosféra spolupráce. Jednou k tomu dojít musí, ale bude to postupný proces hledání kompromisů s občasnými bitvami o to, kdo si svoji pozici udrží a kdo se ji raději vzdá a přizpůsobí se názoru někoho jiného. Ale tak už to v životě občas bývá.

Lev
Karta Svět
patří mezi nejkrásnější karty tarotu a věští vám brzké vyřešení všech rodinných potíží, které vás dlouhodobě trápily, ať už se to týká mezilidských vztahů a vzájemné komunikace, nebo majetku, bydlení a financí. Karta Svět je předzvěstí úspěšného uzavření jedné životní kapitoly a zasloužené oslavy úspěchů. Zároveň se vám díky dořešení a uzavření starých záležitostí otevřou dveře k úplně novým možnostem a příležitostem, takže budete moct jako rodina začít psát zcela novou kapitolu vašeho života, která bude ještě krásnější, zajímavější a perspektivnější než ta předchozí – ať už byla jakákoliv, dobrá nebo špatná, lepší to může být vždy! V radostné atmosféře se vám zrodí v hlavě nové plány a nápady, co byste mohli společně s vašimi blízkými vytvořit, podniknout a udělat. Teď je ta správná doba na užívání si krásy života a načerpání nové energie, protože se doma budete cítit opravdu skvěle a šťastně. Budete možná až překvapeni, jak snadno se to všechno povede, a bude to díky tomu, že konečně uzrál ten správný čas – na některé věci se zkrátka vyplatí si počkat a pak už jdou samy!

Panna
Karta Tři meče
ukazuje, že ve svém srdci máte nějaké trápení, které vás zraňuje a které vrhá stín i na dění ve vaší rodině a vztazích s nejbližšími. Zřejmě vás něco zklamalo a cítíte křivdu, kterou na vás někdo spáchal a na kterou je těžké zapomenout. Pořád na to musíte myslet, často vám nějaká situace připomene nepříjemné události z minulosti, a pak je samozřejmě velmi náročné to dostat z hlavy. Ono se snadno řekne, že by bylo lepší o tom nepřemýšlet, tak jako vám to radí vaši přátelé – zraněnému srdci, které se zklamalo ve své důvěře v nejbližší lidi, totiž těžko cokoliv logicky vysvětlíte! Musí to zkrátka přebolet, a to chce čas a jiné podněty, abyste o tom přestali pořád přemýšlet a raději obrátili pozornost na něco pozitivního a veselého. Možná by vám pomohla dočasná změna prostředí nebo i omezení kontaktu s těmi členy rodiny, se kterými cítíte něco nedořešeného. S odstupem se vám pak bude mnohem lépe odpouštět a zapomínat, protože život jde dál a tito lidé to ve skutečnosti nemysleli zle, jen mezi vámi došlo k nějakému nepříjemnému nedorozumění.

Rodinný tarot Vám pomůže při analyzování vlastního rodinného života, problémů a důvodů, proč v něm něco funguje, nebo nefugnuje. Symboly tarotových karet jsou cenným pomocníkem ve snaze o sebepoznání a poskytují inspiraci k řešení daných problémů. Vytáhněte si svých 5 karet, jejichž význam Vám pomůže lépe pochopit Vaši rodinnou situaci.

Váhy
Karta Šest mečů
naznačuje, že ve svých rodinných vztazích se teď posunete o hodně kupředu a vaše komunikace postoupí na novou a doposud neznámou úroveň vzájemného porozumění! To je skvělá zpráva, protože díky tomu se vám budou mnohem lépe vymýšlet a uskutečňovat další společné plány, které vás posunou kupředu i na praktické materiální úrovni. Důvěra a vzájemné pochopení je zkrátka základ úspěšné spolupráce, bez které nemohou žádné dobré mezilidské vztahy fungovat, dokonce ani když jste rodina. Proto se vyplatí věnovat energii a námahu třeba i trochu delšímu povídání a vysvětlování toho, jaké jsou vaše priority, na čem vám záleží a co je pro vás důležité. Stejně velký prostor a energii je však potřeba věnovat i naslouchání tomu, co vám říká druhá strana, přemýšlení o tom a hledání společných cest, kompromisů a nových souvislostí. Bude to až překvapivě vzrušující, zajímavé a příjemné, a bude pro vás novinkou, co všechno jste doposud o svých nejbližších nevěděli, i když celou dobu žijete vedle sebe!

Štír
Karta Dvě mince
vám připomíná, že život je změna, a že nic nemůže zůstat dlouhodobě stejné, ať jste na to sebevíce zvyklí. Do vaší domácnosti vstoupí svěží vánek nebo možná dokonce i vichřice v podobě nových nápadů a plánů, se kterými přijdou vaši nejbližší. Bude to mít vliv i na váš život, a zpočátku pro vás bude trochu nepříjemná představa, že musíte měnit své zažité každodenní zvyklosti a přizpůsobovat se něčemu novému. Jinak to ovšem nepůjde, a je to tak správně! Časy se totiž mění, proto se věci dávají do pohybu. Pouto, které mezi vámi a vašimi nejbližšími existuje, se však navzdory vnějším změnám vašeho životního stylu, pracovní dráhy nebo bydliště nemění a zůstává pořád stejné. Možná vás čeká stěhování, možná osamostatnění některého mladšího člena domácnosti nebo něco podobného, ale to přece není žádná tragédie, naopak je to úspěch a posun o velký krok kupředu. Je zbytečné lpět na starých rodinných zvyklostech, když doba, která přichází, si žádá něco úplně jiného!

Střelec

Karta Eso mincí
věští vaší rodině velké majetkové a finanční úspěchy, o jakých se vám doposud ani nezdálo! Štěstěna vám sešle opravdu mimořádně příznivé okolnosti, díky kterým si budete moct dopřát mnohem vyšší životní úroveň. Je velmi pravděpodobné, že se vám konečně povede naplnit váš dlouhodobý sen o nádherném bydlení podle vašich představ, který byl až doposud pouze tajným přáním, protože vám jednoduše chyběly potřebné prostředky. Možnosti, jak se k vám mohou dostat peníze, mohou být různé, ale buďte si jisti, že to nepřehlédnete. Výhra, dědictví nebo nečekaný pracovní či investiční úspěch někoho z rodinného kruhu bude znamením, že chvíle pro splnění vašich snů právě teď nastala. Neváhejte vynaložit získané prostředky na skutečné zvelebení vašeho domova a pohodlí, protože v bance jsou to pouhá čísla, ze kterých není žádný užitek. Peníze konec konců nejsou cíl, ale jsou skvělým prostředkem, jak se ke splnění svých cílů můžete dostat!



Máma daná z hvězd. Založit rodinu může být velký krok do neznáma. Čekají vás příjemné rodičovské povinnosti? Tápete, jaká budete matka? Nepropadejte panice, každá maminka je pro své dítě ta jediná a nejlepší, přestože se to tak kolikrát na první pohled nemusí zdát.


Kozoroh

Karta Pět mincí
ukazuje, že po materiální stránce se teď na podzim bude muset vaše rodina trochu uskromnit a šetřit všude, kde to bude možné. Dočasné zhoršení finanční situace by pro někoho mohlo být důvodem k trápení, ale nezapomínejte, že všechno špatné má i své dobré stránky a může vám to přinést nečekané pozitivní výsledky. Jako důsledek nedostatku si totiž mnohem více uvědomíte, jak důležité jsou pro vás mezilidské vztahy a to, že máte jeden druhého, že se na sebe můžete navzájem spolehnout, pomáháte si a držíte spolu. Nouze, i když naštěstí ne velká, vám ukáže třeba to, jak je skvělé, že můžete požádat o pomoc někoho z příbuzných a pak jim na oplátku nabídnout nějakou protislužbu, čímž oba dva ušetříte peníze, a navíc ještě budete mít dobrý důvod se setkat, možná i po delší době, což se taky počítá! Horší bytová situace vám zas může ukázat, že je někdy mnohem veselejší a zábavnější trávit čas pohromadě a povídat si, místo abyste byli zavřeni každý ve svém pokoji a dělali si své. A to jsou jen některé z mnoha příkladů!

Vodnář

Karta Páže pohárů
vám přináší krásnou příležitost na smíření a urovnání rodinných vztahů díky citům a pochopení, které se mezi vámi budou rozvíjet. Konečně odhodíte zbytečný strach, který pramenil z nějakého nedorozumění v minulosti, a najdete odvahu projevit, jak moc vám na vašich blízkých záleží a že pro vás hodně znamenají. Budete mile překvapeni, že se dočkáte pozitivního přijetí a opětování vaší náklonnosti. Klíčem je raději věci příliš nerozpitvávat rozumem a nechat banální neshody ohledně maličkostí zkrátka plavat. Člověk přece může mít toho druhého rád, i když se mu na něm ta nebo ona drobnost zrovna nezamlouvá, zvláště když je to vaše rodina, kterou si přece nevybíráme! Podzim se ponese ve znamení vyřešení starých problémů, dlouhodobě se táhnoucích nedorozumění, a konečně přinese do vaší rodiny opravdový klid a láskyplnou atmosféru tak, jak to má být. A přesně to vám již dlouho chybělo, takže si to budete užívat a vychutnávat!

Ryby

Karta Viselec
je znamením, že některé věci se teď z místa zkrátka nepohnou, ať byste dělali cokoliv. Když si to uvědomíte, pochopíte, že je zbytečné se o to snažit nebo dokonce tlačit na pilu, protože by to byla pouze zbytečně vyplýtvaná energie. Vaše rodinné a domácí záležitosti jako kdyby si na chvíli vybraly volno a odmítaly jakékoliv pokusy o změnu, hlavně pokud by měla být konstruktivní a posunout vás kupředu. Lepší bude se raději utáhnout na chvilku do samoty, dopřát si odpočinek a relaxaci a využít tento čas, který máte jen sami pro sebe, k ujasnění si vašich životních priorit a cílů. Někdy je potřeba se zkrátka na chvíli zastavit, o nic se nesnažit, za nic ani proti ničemu nebojovat, ale prostě jenom tak nějakou dobu přemýšlet, přehodnocovat, bilancovat. S novými myšlenkami a pohledem na věc se vám pak budou snáz hledat nové perspektivní cesty kupředu a vymýšlet nové plány, až nastane ta správná doba a budou na to připraveni i ostatní členové vašeho rodinného kruhu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.