Home - Články - Spřízněné duše – kdo je vaše druhá polovina?

Spřízněné duše – kdo je vaše druhá polovina?

vloženo 25. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Spřízněné duše – kdo je vaše druhá polovina?

Již odmalička máme intuitivní pocit, že na světě musí existovat nějaká ta spřízněná duše, naše druhé JÁ. Později si to člověk v hlavě definuje lépe a začne hledat toho pravého, či tu pravou. Co však dělat, když vás „ten pravý“ zklame? Existují spřízněné duše doopravdy, nebo je to pouze náš věčný sen?
sdílet článek na facebooku

Hledání toho pravého partnera je záležitostí, kterou máme jako lidé jaksi instinktivně zakódovanou a ani ten největší pesimista se nevyhne občasnému snění. Přiznejte se, netoužíte alespoň v koutku své duše po tom, najít někoho, kdo bude vaší druhou polovinou?. Již dětské pohádky nás přesvědčují, že existuje, realita je však často trochu jiná.

Životní zkušenosti již vzali iluze o té pravé lásce nejednomu z nás. Musí to tak být? Lidé se mě při vykládaní karet často ptají, zda je to ten pravý nebo ta pravá. Problém spřízněných duší však není v tom, že by neexistovaly – právě naopak! Háček je však v tom, že všechno je trochu složitější, než si většina z nás myslí.

Lidské duše se po mnoho svých vtělení setkávají v různých životních rolích. Váš nynější partner mohl být vaším partnerem nebo alespoň tajnou láskou i v minulém životě, a s největší pravděpodobností to není ani zdaleka poprvé, co se Setkáváte. Nitě našich osudů jsou však propleteny zákonem, který se jmenuje karma. Zjednodušeně řečeno, funguje to tak, že jak kdo zaseje, tak i sklidí, a vše dobré i špatné se vždy vrátí ke svému původci. Co z toho všeho vyplývá?



Velmi často se stává, že lidé potkají svoji spřízněnou duši, ale nedorozumění, které se mezi nimi za ten čas nastřádaly, zabrání tomu, aby jejich láska vydržela. A to je škoda! Co se s tím dá dělat?

Pravá spřízněná duše se pozná snadno. To, co vás spojuje, je naprosto neopakovatelné, oba dva to cítíte a jen velmi těžce se to popisuje slovy. Když to cítíte, vyplatí se hledat si k sobě cestu, a to i přes nepřízeň osudu. To, co vás rozděluje, je většinou pouze nedorozumění – skutečná láska si vyžaduje trpělivost!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.