Home - Články - Týdenní čínský horoskop 24. - 30. září

Týdenní čínský horoskop 24. - 30. září

vloženo 23. 9. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 24. - 30. září

Budete tento týden oplývat optimismem a dobrou náladou, nebo vás čeká melancholické období? Čeká vás ve vašem profesním životě úspěch, nebo byste se měli očím šéfa raději vyhýbat? Přečtěte si, co vám čínský horoskop předpovídá tento týden.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední zářijový týden začne na zrozence Krysy působit jarní počasí. Nejraději byste se zavrtali do peřin a jen tak lenošili. To by byla chyba! Hvězdy radí pustit se do lítého boje, kdy jsou nejlepšími pomocníky zdravá životospráva a... VÍCE ZDE!

Buvol
V závěru měsíce se pozornost Buvolů stáčí k rodinnému životu. Hvězdy roztočí biologické hodiny a vy zatoužíte po vlastních ratolestech nebo rozšíření stávající smečky. Pokud na další ratolesti nemáte pomyšlení, může vás překvapit... VÍCE ZDE!

Tygr
Co se bude dít na konci měsíce u vás, milí Tygři? Prioritou se stanou mezilidské vztahy a jejich utužení. Dlouhodobě zadaní si gratulují, jakého partnera pro život si zvolili. Méně přívětivý čas čeká ty z vás, kteří spřízněnou duši stále hledají... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zajíci mají v posledním zářijovém týdnu práce až nad hlavu. Skáčete od jednoho k druhému a ne vždy to budou příjemné povinnosti. I tak vám hvězdy radí, abyste žádný úkol neodkládali. To, co zametete pod stůl, by se vám záhy vrátilo v mnohem... VÍCE ZDE!


VAŠE PŘÁNÍ A PLÁNY STÁLE NEVYCHÁZEJÍ? Od dětství mám dar, se kterým vám odhalím, co změnit, abyste žili šťastně! Zavolejte mi! Vaše astroložka Dalila


Drak
Milí Draci, na konci měsíce bojujete s nejistotou ve vztahu. Ačkoliv máte po materiální stránce všechno, co si přejete, něco neuchopitelného vám přece jenom schází. Zdá se, že vás partnerství svazuje víc, než byste chtěli. A snažit se ochočit... VÍCE ZDE!

Had
Jste hladoví po nových zážitcích a zkušenostech. Cítíte, že jste ustrnuli na mrtvém bodě a chcete se posunout na vyšší příčku. Nejde vám o kariéru nebo titul před jménem. Vědění vás láká samo o sobě. Vesmír vám přeje i v ostatních sférách. Problémy se... VÍCE ZDE!

Kůň
Koně jsou znamením, které je stále v pohybu. O to překvapivější je změna, jaká nastane na konci září. Připadáte si bez energie a k jistým povinnostem se nemůžete přinutit za žádnou cenu. Pokud je to možné, poslechněte své potřeby a nic... VÍCE ZDE!

Koza

Zatímco ostatním znamením pomalu dochází dech, Kozy se do podzimu vrhnou s plnou vervou. Psychická i fyzická kondice je na tom báječně a stejně jako se cítíte, tak také vypadáte. Vyzařuje z vás spokojenost, která láká stejně naladěné protějšky. Hledáte svou... VÍCE ZDE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Opice
Úchvatný týden plný lásky a vzrušení! To čeká rozverné Opice na konci měsíce. Drahá polovička se chopí kormidla a připraví pro vás nezapomenutelnou poznávací plavbu milostným životem. Myslíte si, že už vás nemá čím překvapit? Opak je... VÍCE ZDE!

Kohout

Milí Kohouti, konečně zakokrháte z plných plic. V partnerství vám spadne ze srdce obrovský kámen. Druhý dech chytí dokonce i ti, jejichž vztah se zdál být v troskách. Protějšek si uvědomí své chyby a pokusí se všechno napravit. I vy můžete... VÍCE ZDE!

Pes

Zrozenci Psa nemají v závěru měsíce nikde stání. Prahnete po změnách a nechcete pochopit, že nejlepší věci vyžadují čas. Vesmír vyžaduje, abyste na sobě zapracovali a osvojili si nové znalosti. Horlivost by vám otevřela pouze... VÍCE ZDE!

Vepř
Závěr měsíce přinese perné chvíle hlavně svobodným Vepřům. Kamarádi se vám snaží někoho dohodit, ale jejich výběr není nejšťastnější. Ze schůzky budete odcházet zklamaní a rozčílení zároveň. Raději si s kamarády vyjasněte dopředu, že o... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.