Home - Články - Láskohled 24. - 30. září

Láskohled 24. - 30. září

vloženo 21. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. - 30. září

Co vás čeká ve vašem milostném životě? Potkáte konečně někoho, po kom už dlouho toužíte nebo byste si na milostná dobrodružství měli nechat zajít chuť. Bude váš vztah v harmonické shodě nebo vás čekají bouřlivé hádky. Poodhalte, co vám bohyně lásky Venuše přichystala.

sdílet článek na facebooku

Beran
Zadaní jedinci budou tento týden ve vztahu spokojeni. S partnerem máte společný cíl a to vás emotivně nabíjí. Vaše večerní hovory neberou konce a jste naladěni na stejnou vlnu.

Býk

V dlouhodobých vztazích nebude nouze o komické situace. S partnerem máte společný smysl pro humor a týden se tedy bude nést ve veselém duchu, což se mile odrazí ve vašem vztahu.

Blíženci

Pochybnosti, které jste měli ohledně jistého velkého rozhodnutí, jako zázrakem zmizí. Nyní si budete konečně jisti, že na tento důležitý krok ve vašem životě je ten správný čas.

Rak

Kolem vaší osoby se pohybuje množství lidí, kterým se musíte věnovat, že občas zapomínáte na svůj protějšek, který vám to tento týden vyčte. Je potřeba si udělat čas i na sebe.


PŘIJDE VÁM ČEKÁNÍ NA TOHO PRAVÉHO NEKONEČNÉ? S pomocí mých karet dlouho sama nezůstanete! Volejte na tel. číslo: 906 701 701. KARTÁŘKA VENUŠE



Lev

Máte spoustu pracovních povinností a tak nezbývá čas na milostné záležitosti. Dejte si však pozor, aby vám neujel vlak. Jistí jedinci tu na vás čekat celý život opravdu nebudou.

Panna

Nezadaní, zbystřete a mějte se na pozoru. Kolem vaší osoby se pohybuje jedinec, který by mohl být tím pravým protějškem pro vás. Potkáte ho na tom nejméně pravděpodobnějším místě.

Váhy
Za velmi podivných okolností se tento týden seznámíte s jistou osobou, která vás zpočátku pořádně naštve, ale postupem času v ní naleznete nejen zalíbení, ale i společné zájmy.

Štír

Nebojíte se jít do všeho po hlavě a podobně přistupujete i ke vztahům. Někdy je však potřeba trochu zvolnit a nechat uvažovat i rozum. Vaše vášeň může mít někdy nedozírné následky.

Ideální milenka seslaná z hvězd. Jedna je vášnivá a energická už na první pohled, jiná svou přirozenou sexualitu skrývá. První je nespoutaná a odhodlaná ke všemu, druhá se nechává ráda vést. Objevte v sobě nebo ve svém protějšku nejtajnější kouty osobnosti a prožijte milostný život naplno! 


Střelec

V partnerském vztahu máte neustále potřebu svůj protějšek něčím úkolovat a nenecháte mu chvilku klidu. Zkuste být někdy více samostatnější a uvidíte, že to ocení i váš partner.

Kozoroh

Máte pocit, že na vás nikdo v životě nečeká, to je však omyl. Váš problém je, že hledáte lásku na místech, kde se nachází jen jednorázové pobavení. Změňte některé svoje návyky.

Vodnář

Tento týden si budete velmi dobře rozumět s osobami opačného pohlaví. Ty na vás mohou oči nechat a vy se díky tomu budete cítit značně sebevědomě. Jen tak dál, užívejte si to.

Ryby

Máte tento týden náladu na nějaký výlet, nejlépe i se svým protějškem. Chladné noci svádí k příjemnému posezení pod teplou dekou, či strávení příjemných chvilek někde ve vířivce.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.