Home - Články - Podzimní tarotový horoskop zdraví 2018

Podzimní tarotový horoskop zdraví 2018

vloženo 18. 9. 2018
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop zdraví 2018

Chladné podzimní dny jsou výzvou pro vaše zdraví! Buďte připraveni a přečtěte si, na co si právě teď musíte dávat pozor podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso mečů
vám přináší spoustu fyzické, ale taky psychické síly a pozitivní myšlení, což je pro udržení dobrého zdraví mimořádně důležité! Letos na podzim se tedy nemusíte obávat žádných zdravotních potíží, a to především díky vašemu vnitřnímu pozitivnímu naladění mysli. Budete mít dostatek energie věnovat se svým plánům, nápadům a koníčkům. To je základ, na který by měli hlavně starší lidé myslet dvojnásob, ale platí samozřejmě i pro mladší ročníky. Vaše tělo má totiž téměř neomezené množství síly, kterou ovšem někdy dokáže zmobilizovat teprve tehdy, když k tomu dostane od ducha a mysli ten správný důvod! Člověk, který má pro co žít, který má ambice, sny a plány, se obvykle těší mnohem lepšímu zdraví než ten, kdo se jen tak protlouká životem bez smyslu a cíle. Platí to i opačně – pokud máte nějaké plány a cíle, ale máte strach se do nich pustit kvůli slabšímu zdraví, pak již ani chvilku neváhejte a jděte do toho! Síla mysli a opravdového chtění totiž zajistí, že tělo se dá již zanedlouho až překvapivě snadno do pořádku!

Býk
Karta Rytíř mečů
vám radí nic neodkládat a o ničem nepochybovat – ať už to ve vaší momentální situaci znamená cokoliv. Pokud vás trápí zdravotní potíže, lepší bude zajít k lékaři hned a vědět na čem jste, pak se taky všechno mnohem dřív vyřeší a vám se uvolní ruce, abyste se mohli konečně věnovat tomu, co vás v životě baví a měli na to dostatek sil. A pokud máte to štěstí a cítíte se zdraví jako rybičky, pak se rychle a směle pusťte do svých plánů, ať už pracovních nebo osobních, a žijte aktivně a naplno. Zdraví a síla těla jsou cenné dary, které však nikomu z nás nebudou sloužit navěky, tak je potřeba si toho užít, dokud je máte – proč odkládat něco, co můžete udělat právě teď! Hlavně pokud to opravdu, ale opravdu chcete! Zdraví a aktivní mysl spolu velmi těsně souvisí, takže ten, kdo žije aktivním životem, může očekávat, že si fyzickou sílu a dobrou kondici udrží nejdéle. A pokud se nacházíte v období rekonvalescence, můžete teď návrat do běžného života i trochu zrychlit, máte na to dostatek sil a můžete si to dovolit!

Blíženci
Karta Deset holí
ukazuje, že máte pocit, jako kdyby toho na vás bylo v životě příliš mnoho najednou. Valí se na vás spousta různých úkolů a všechno padá na vaše ramena, až máte občas pocit, že to nezvládnete. Je důležité naučit se včas říct ne, zbavit se některých úkolů, posunout je jiným lidem, jinak se z toho zdravotně zničíte, ať už dřív nebo později! Mezi tělem a psychikou totiž existuje velmi silná souvislost, a když má hlava pocit, že už nemůže, pak tělo taky onemocní a vybere si své zasloužené volno, které mu nechcete dopřát. Všimli jste si již někdy, že chřipka nebo nachlazení se obvykle dostaví tehdy, když si podvědomě přejete dát si pauzu a na pár dní si odpočinout? Lepší bude nečekat až na varovné signály těla a dopřát si odpočinek, jak fyzický, tak i psychický, dřív, než bude pozdě. A nebojte se, svět se bez vás nezhroutí, kolegové zvládnou všechno, co je potřeba, a domácnost taky můžete v klidu nechat na ostatní členy rodiny. Možná to nebude přesně podle vašich představ o dokonalosti, ale zdraví je přece na prvním místě, nemyslíte?

TAROT PŘÁNÍ je velmi mocný magický nástroj, díky kterému poznáte, zda se přání vyplní nebo nikoliv, anebo vám co stojí v cestě. Dozvíte se, co můžete očekávat a zda je Vám přáno a dostanete uživatečné informace a rady. Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Rak
Karta Páže holí
vám přináší do života nové pozitivní podněty a možnosti, díky kterým budete moct zapomenout na své staré starosti a pochybnosti týkající se zdraví. Konečně budete moct naplno využít a rozvíjet svoji energii, aniž by vás v tom něco omezovalo! Se vším bude lepší začínat postupně a opatrně, ale nebude trvat dlouho a dostanete se naplno do aktivního života, po kterém jste toužili. Ať už jsou vaše fyzická a zdravotní omezení jakákoliv, v nových plánech, které se před vámi otevírají, nebudou představovat žádnou překážku, a to je skvělé. Budete mít chuť do života a pozitivní přístup, který s vaším tělem udělá zázraky. Vaše vlastní odhodlání společně s podporou někoho z vašeho okolí vám umožní překročit své vlastní limity a vyzkoušet si, že hranice vašich tělesných možností se nacházejí mnohem dál, než jste si mysleli. Jen pozor na riziko příliš náhlého a rychlého zvýšení výkonů u netrénovaného organismu, protože zde přece jen může hrozit mírné riziko úrazu!

Lev
Karta Osm pohárů
ukazuje, že podléháte pochybnostem a máte sklon vzdávat něco, do čeho jste se již pustili. Může se jednat o cvičení, léčbu, dietu nebo něco podobného – budete mít zkrátka pocit, že výsledky se jaksi nedostavují, a že to tedy raději zkusíte někde jinde. Ale pozor, nevzdávejte to tak rychle, i když máte možná pocit, že už to zkoušíte dlouho a pořád nic. Náprava dlouhodobých zdravotních potíží je však běh na dlouhé tratě a vyžaduje si velkou trpělivost. Nelze čekat, že když se člověk třeba desítky let stravuje nezdravě, tak se po měsíční dietě všechno spraví. Podívejte se na to optimističtěji, povšimněte si všechny drobné úspěchy, které se již dostavily, a nepodléhejte beznaději! Možná bude potřeba přidat ještě nějakou další metodu, pokud se má opravdu všechno stoprocentně zlepšit, ale již nyní jste na tom mnohem lépe, než když jste začínali, zkuste se ohlédnout třeba jen o pár měsíců zpátky a určitě to uvidíte! Tak hlavu vzhůru a nevzdávejte se tak snadno!

Panna
Karta Tři poháry
vám přináší velmi příznivou a optimistickou věštbu – letošní podzim se u vás obejde bez zdravotních potíží! Příjemné je, že si navíc budete moct dopřát i nějaký ten drobný a příjemný prohřešek proti zdravému životnímu stylu, jako třeba sladkosti, alkohol, nezdravá těžká jídla nebo trochu ponocování – ale samozřejmě všeho s mírou! Ve vašem životě nastává čas slavit nějaké úspěchy, a budete si díky tomu moct užívat radosti a příjemnosti světa plnými doušky bez starostí o to, co tomu řekne vaše tělo. Z dlouhodobějšího hlediska bude ovšem potřeba to vyvážit zas jinými dny, kdy se budete stravovat co nejzdravěji a dopřejete si dostatek spánku i pohybu – nelze přece každý den jenom oslavovat, i když by to samozřejmě bylo příjemné, o tom žádná! Povede se vám najít ve svém životním stylu zdravou a příjemnou rovnováhu mezi tím, co je zdravé, a tím, co je příjemné, a s tímto způsobem života budete dlouhodobě spokojeni.


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga



Váhy

Karta Slunce patří
mezi nejkrásnější karty tarotu a její poselství je pro vaše tělo mimořádně příznivé. Budete se cítit tak dobře, jako již dávno ne, ať si venku prší, kolik chce, ať je klidně zima a zuří chřipkové epidemie, vás všechny nástrahy minou a budete ve vynikající kondici! Jedním z tajemství vašeho pevného zdraví bude vaše vnitřní spokojenost a radost ze života. S optimismem a úsměvem na tváři se žije mnohem snáz, a taky tělo pak mnohem lépe slouží, že vás to možná až překvapí! Celkově budete mít ve svém životě úspěšné, šťastné a optimistické období, nebudou de žádné vážnější starosti ani nic komplikovaného, co byste museli řešit. A to se promítne i do vašeho výborného zdravotního stavu a fyzické síly. Pokud by se náhodou objevily náznaky nějakého drobného problému, což je málo pravděpodobné, ale může se to stát, pak hledejte chybu v první řadě ve stresu a zbytečných starostech. Když se vám jich povede zbavit, pak následně zmizí i zdravotní problémy, které jsou jejich zrcadlem!

Štír

Karta Šest pohárů
je velmi radostná, šťastná a spokojená, můžete se tedy těšit na příjemný podzim, který si užijete vy výborné tělesné kondici a bez potíží. Pokud vás ovšem trápí nějaké chronické a dlouhodobé zdravotní problémy, právě teď je čas věnovat se jejich psychosomatickým souvislostem, které možná sahají až do hodně daleké minulosti, snad se bude nutné podívat dokonce až do vzpomínek na dětství. Vaše duše i tělo teď mají dostatečnou sílu a cítíte se v klidu a pohodě, takže si můžete úspěšně doléčit stará zranění, nejen těla, ale také duše. I ty se pak totiž zpětně odráží na stavu vašeho těla – například pokud jste v minulosti prožili nějaké psychické trauma, může se v nějaké podobě pořád odrážet na vašem těle třeba v podobě určitých chronických bolestí nebo něco podobného. Proces hlubokého léčení duše však pro vás nesmí být bolestivý a nepříjemný. Pokud z toho nebudete mít dobrý pocit, znamená to, že na to ještě neuzrál čas a raději si užívejte radostnou a klidnou přítomnost!

Střelec
Karta Poslední soud
vám připomíná, že za to, jak se po zdravotní stránce cítíte, si z největší části můžete sami, ať už se vám to líbí nebo nikoliv! Tak jako u soudu musí člověk přijmout následky svých minulých činů v podobě trestu nebo naopak odměny, stejně to funguje i s tělem a jeho kondicí. Pokud máte například nadváhu, nejspíš si za to můžete sami svým nezdravým stravováním. A pokud je vaše nadváha způsobena zdánlivě neovlivnitelnými příčinami, jako je například hormonální nerovnováha, pak je potřeba přijmout jako fakt, že je to důsledek vaší karmy z předchozích životů a že to znamená, že si tuto situaci zkrátka potřebujete v tomto životě prožít, abyste něco pochopili a vyzkoušeli si to na vlastní kůži! Stejně to funguje i se všemi ostatními typy zdravotních problémů. To, co můžete změnit, tedy změňte bez zbytečného odkládání, a co změnit nemůžete, to přijměte jako určitý typ životní lekce. Protože, věřte nebo ne, karma a osud to s vámi myslí dobře a dokonce i nemoci mohou být nenahraditelným životním učitelem!


Jaký sport se k vám hodí podle hvězd? Milujete kolektivní sporty, plavání, pěší turistiku, cvičení v posilovně, tanec anebo snad golf? Každý z nás má spadeno na jiný aktivní odpočinek. Jaký sport se k vám hodí podle zvěrokruhu?


Kozoroh

Karta Spravedlnost
vám v zdravotní oblasti přináší přesně to, o co jste si „říkali“ stylem svého života! A to jak v dobrém, tak i v tom horším smyslu! Nějak ten prohřešek proti zdravému životnímu stylu člověku občas projde, ale nelze to dělat pořád a donekonečna. Naopak kdo se snaží, žije zdravě, sportuje a tak dále, ten se dřív nebo později dočká pozitivních výsledků, i kdyby to mělo trvat dlouho. Pokud se vám nelíbí to, co vám Spravedlnost přisoudila, pak na nic nečekejte a změňte něco na svém životním stylu. Ještě na to není ani zdaleka pozdě, ale není potřeba čekat, až pozdě bude! Je to tak prosté a jednoduché, ale jak je snadné to říct, o to náročnější je to pak i skutečně udělat. To už je ovšem úkol pro vás, ze kterého se bohužel jen tak snadno nevyvléknete! Nehledejte tedy výmluvy, proč něco nejde nebo proč to nemá smysl, ale zkrátka se do toho pusťte a uvidíte, že výsledek vás velmi mile překvapí! Tak co, najdete v sobě to odhodlání a sílu vůle, abyste to zkusili?

Vodnář

Karta Síla znamená
nejen sílu vašeho těla, ale také vůle a psychiky, které vám umožní využít své fyzické síly co nejlépe, jak to jen půjde. Někdy je totiž velmi těžké ovládnout své vášně a pudy a trochu se krotit, i když víte, že to, co děláte, vám vůbec neprospívá. Platí to nejen ve stravování a dalších otázkách zdravého životního stylu, ale důležitým tématem teď pro vás bude i vaše sexualita a to, jak ji udržet na uzdě a nevystavovat v této oblasti vaše tělo zbytečným rizikům. Vždyť co si budeme povídat, sami dobře víte, že jich je víc než dost – od pohlavních nemocí až po nechtěné těhotenství. Na druhé straně, sexualita sama o sobě je zcela přirozená a zdravá záležitost, takže se nemusíte trápit žádnými výčitkami za své tajné nebo i méně tajné touhy! Otázku, jak najít tu správnou rovnováhu mezi projevením sexuality a jejím krocením si už budete muset vyřešit vy sami, protože každý člověk, byť narozen ve stejném znamení, může mít jinou odpověď a jiné potřeby. V každém případě však bude nezbytné zapojit sílu vůle a sebeovládání!

Ryby

Karta Devět mincí
je pro vaše zdraví velmi příznivá, protože vám přináší spokojenost v hmotné oblasti, do které tělo bez jakýchkoliv pochybností patří. Budete si moct dopřát kvalitu a pohodlí, a to se odrazí i na celkovém zlepšení vaší kondice a vyléčení vašich zdravotních problémů. Možná to byl právě tento klid a pohodlí, které vám tak dlouho chyběly k tomu, abyste se cítili doopravdy skvěle! Důležitou roli v tom samozřejmě hrají finance, jak už napovídají i mince v názvu karty. Bez nich to zkrátka nepůjde, takže neváhejte a investujte do svého zdraví a fyzického pohodlí, vaše tělo si to zaslouží. Zdraví máte jenom jedno, tak si dopřejte luxus a kvalitu, kdykoliv budete mít na výběr. Nebudete litovat, protože vynaložené prostředky se vám mnohonásobně vrátí, když vám zlepšení zdravotního stavu umožní pustit se pak později do nových plánů a záležitostí, které vám pak následně budou přinášet další zisky. A to je přesně to, co má v dlouhodobém časovém horizontu největší smysl a perspektivu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.