Home - Články - Týdenní čínský horoskop 17. - 23. září

Týdenní čínský horoskop 17. - 23. září

vloženo 17. 9. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 17. - 23. září

Čekají vás tento týden velké pracovní výzvy? Co se bude dít ve vašem milostném životě? A jak na tom budete s vaší fyzickou a psychickou kondicí? Co vás tento týden potká, vám prozradí hvězdy. Přečtěte si, jaký bude váš osud.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Ve druhé polovině měsíce stočíte většinu pozornosti k partnerskému vztahu. Nejste nadšení z toho, že se vaše cesty pomalu ale jistě rozchází. Otázku společné budoucnosti řešíte každý po svém a jediné rozumné řešení tkví v kompromisu. Hlavu vzhůru! Máte... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, bylo by moc jednoduché, pokud by se vám do života nepřimotal jistý člověk. Nesnažte se pochopit jeho pohnutky, někdo zkrátka nedokáže odolat nutkavé potřebě šlapat po štěstí druhých. Nejrozumnější bude ukázat svůj nadhled a jízlivé... VÍCE ZDE!

Tygr
Šelmy čínského zvěrokruhu vyhlíží týden plný milostných úspěchů! Nesázíte na jednu kartu, ale udržujete ve hře hned několik kandidátů či kandidátek. Jste neskutečně sexy, proto o vašem úspěchu nelze pochybovat. Tygří energie se hodí i... VÍCE ZDE!

Zajíc

Milí ušáci, v polovině září očekávejte zásadní pracovní zlom. O možném přestupu budete uvažovat i tehdy, jste-li v současném pracovišti spokojení. Před nosem se vám totiž objeví nabídka, jaká se neodmítá. Nikam nespěchejte a sepište si... VÍCE ZDE!



Drak

Draci by se v nadcházejícím týdnu měli oprostit od svých představ. Uvolněte křídla, jimiž svažujete své nejbližší a počkejte, co vám druhá polovina měsíce nachystá. Rodina nebude nadšená ze snahy cokoliv měnit. Čím více tlačíte na pilu, tím... VÍCE ZDE!

Had

Určitě se nebudete plazit slimáčím tempem, naopak pořádně prásknete do koní. Vesmír je příznivě nakloněn rozšiřování obzorů ve všech podobách. Láká vás cestování? Chcete poznat spřízněnou duši? Nebo byste se rádi vydali do hlubin... VÍCE ZDE!

Kůň
Milí Koně, ve druhé zářijové polovině se připravte na to, že vám z očí sklouznou růžové brýle. Lásku uvidíte v docela jiném světle, což vám může ukrást úsměv ze tváře. Hlavu vzhůru! Fáze bláznivého zamilování nikomu nevydrží věčně. Teď vás... VÍCE ZDE!

Koza

Vstup do druhé poloviny měsíce vám načechrá sebevědomí. Užijete si několik žhavých flirtů, které vás přesvědčí, že určitě nepatříte do starého železa. Pokud jste čerstvě single, neslibujte si od koketování automaticky novou známost. Užijte si... VÍCE ZDE!



Opice
Do druhé poloviny měsíce hupsnete rovnýma nohama, jak je pro vaše patrony zvykem. Alespoň v zaměstnání sklízíte jeden úspěch za druhým. Neschází vám ostré lokty a chuť dovést projekty do zdárného cíle. Dokážete si získat dokonce i kolegy či... VÍCE ZDE!

Kohout
Kohouti si mohou pěkně od plic zakokrhat! Čeká je fantastický týden, kdy se dočkají dlouho očekávaného posunu v lásce. Menší pošťouchnutí sice musí vzejít od vás, ale pak už bude drahá polovička k nezastavení. Platí to i pro nezadané, kteří si... VÍCE ZDE!

Pes
Jisté partnerské záležitosti už nemůžete přehlížet. V tomto týdnu se zeptáte sami sebe, zda jste za těchto podmínek ochotni pokračovat, nebo jestli by nebylo moudřejší vztah ukončit. Druhá varianta bude sice nepříjemná, ale hvězdy slibují, že... VÍCE ZDE!

Vepř
Vepři se mohou těšit na skvělý čas, který pofouká jejich rány na těle i duši. Zdravotní komplikace se rapidně zlepšují a chronické obtíže mohou ustoupit. Kondice stoupá sice pomalu, ale i malý pokrok považujete za fantastický výsledek. Hvězdy radí... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.