Home - Články - Láskohled 17. - 23. září

Láskohled 17. - 23. září

vloženo 14. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23. září

Co vám tento týden hvězdy v lásce přisoudily? Potkáte prince na bílém koni, nebo zjistíte, že vás váš milovaný klame. Čekají vás harmonické dny po boku člověka, který vám bude více než sympatický nebo budete muset ustát četné hádky? Přečtěte si, co vás v oblasti lásky tento týden čeká.

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud hledáte lásku, je třeba zapomenout na minulost a udělat za ní tlustou čárou. Jestli se vám podaří vypořádat se se starými démony, budete připraveni na nová dobrodružství.

Býk
Tento týden potkáte zajímavého člověka, který vás upoutá svým humorem, ale i charismatem. Je tak snadné podlehnout jeho omamnému kouzlu. Je to však ten pravý jedinec pro život?

Blíženci
Máte již delší dobu kolem sebe člověka, se kterým vám je dobře. Tento týden vás však zachvátí pochyby o pravosti vzájemných citů. Nejste si jisti, zda je to ta pravá osoba pro vás.

Rak

Kolem vás se nachází jedinec, který vás sice přitahuje, ale zároveň vás odrazuje rozdílnost povah, či velký věkový rozdíl. Hoďte takové starosti za hlavu a poslouchejte své srdce.



Lev
Tento týden přímo vyzývá k tomu, abyste konečně zkusili něco nového a exotického. Čekat vás může nečekané milostné dobrodružství, které vám doslova vyrazí dech. Užívejte si to.

Panna
Je velice důležité , abyste svému protějšku dali najevo svůj názor. Neumí číst myšlenky a vaše mlčenlivost vede k mnoha neshodám. Nebojte se naplno projevit a někdy si i dupnout.

Váhy

Tento týden si uvědomíte, že váš vztah není ideální a hlavně není tím, o čem jste snili. Je čas na velké změny. Záleží jen na vás, jak velké radikální kroky jste ochotni udělat.

Štír

Nebraňte se novým příležitostem a přijměte pozvání na událost, která by vás jindy příliš nelákala. Uvidíte, že rozhodně nebudete litovat a poznáte spoustu nových a zajímavých lidí.



Střelec
V dlouhodobých vztazích je potřeba překonat jisté překážky z minulosti, které vám brání ke štěstí. Je čas si od srdce promluvit a nenechat se strhnout hádkou. Vše vyřešte v klidu.

Kozoroh
Občas vámi zmítají pochybnosti, zda chcete být ve vztahu, jestli by vám single život nevyhovoval lépe. Vše se nyní vyjasní a vy budete vědět, jak s milostným životem dále naložit.

Vodnář

Tento týden prožijete krátkodobý románek, který sice nebude mít dlouhého trvání, ale značně vám zvedne sebevědomí. Navíc si uvědomíte, co ve skutečném vztahu rozhodně nechcete.

Ryby

Potkáte člověka, ke kterému vás to bude přitahovat. Vzplanete k němu vášnivou touhou a se svými pocity si nebude vědět příliš rady. Rozhodnutí ohledně dalších kroků je jen na vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.