Home - Články - Slunce vstupuje do znamení Vah

Slunce vstupuje do znamení Vah

vloženo 20. 9. 2018

Slunce vstupuje do znamení Vah

Přivítejte podzim s klidnými Váhami – přinesou vám harmonií a krásu v životě a vztazích!

sdílet článek na facebooku

Podzim je čas bilancování

Podzim klepe na dveře, a společně s ním se o podzimní rovnodennosti ujímá žezla znamení Vah. Tato chvíle nastane přesně 23. září 2018 ve 3:55 ráno. Pomalu, ale jistě vstupujeme do temnější poloviny roku, která je zasvěcena spíš pohledu dovnitř své duše než aktivitě ve vnějším světě. V přírodě je podzim časem sběru úrody, a znamení Vah nás vybízí k bilancování a hodnocení výsledků i v naší vlastní duši a životě. Po dobu jednoho měsíce nám budou Váhy všem usnadňovat nalezení harmonie v životě a mezilidských vztazích, ať už jste se narodili kdykoliv v roce.

Zatímco Panna, která nám vládla doposud, patří mezi prakticky založená zemská znamení, Váhy jsou znamením živlu vzduchu. To znamená, že naše pozornost se obrátí spíš k myšlenkám a komunikaci – tedy nehmotným záležitostem. Úkolem znamení Vah je hledání rovnováhy, souladu a kompromisů. Je čas podívat se na to všechno, co nám letošní rok prozatím přinesl, a najít v tom to dobré, užitečné a krásné.

Znamení harmonie, souladu a krásy

Lidé narozeni ve znamení Vah jsou rození diplomaté, kteří ve svém okolí pomáhají ostatním nacházet kompromisy, harmonii a vyrovnanost. Jsou to milí, přívětiví a klidní lidé, kteří umí pochopit ostatní, mají velmi dobré komunikační schopnosti a dovedou zažehnat každou hádku již v začátcích. Být v jejich společnosti je zkrátka radost! Mají taky výborný vkus a často mívají umělecké nadání. Vždyť jim taky vládne planeta Venuše, která je patronkou krásy a umění!


VYUŽIJTE MÉ 20LETÉ PRAXE! Ptejte se mě na tel. čísle 906 701 701 na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel


Znamení Vah zároveň znamená vstup do druhé poloviny zvěrokruhu – je to sedmé znamení v pořadí se dvanácti, první je Beran začínající o jarní rovnodennosti. Zvěrokruh se někdy přirovnává k běhu lidského života – a to znamená, že s Váhami symbolicky vstupujeme do jeho druhé poloviny. Toto znamení odpovídá období střednímu věku, kdy člověk bilancuje, co už v životě stihl, a přemýšlí nad tím, co ještě stihnout může. Je už klidný, vyrovnaný a bez mladických silných emocí, a to je pro něj výhoda. Zároveň toho však má ještě hodně před sebou, a spousta možností se mu vlastně otevírá teprve teď, když už dosáhl hlubší moudrosti a pochopení.

Čas obrátit se dovnitř

Doba začínajícího podzimu pod vládou Vah nám tedy přinese velmi příjemné a harmonické energie, na které se můžete těšit! Nabízí se otázka, jak je nejlépe využít a čemu věnovat pozornost, abyste z nich mohli vytěžit pro sebe co nejvíce toho dobrého.

Váhy nám velí trochu zvolnit tempo a obrátit se dovnitř. Zatímco v Panně byl mimořádně důležitý hmotný svět a péče o své materiální zajištění, ale taky o zdraví a pořádek, ve Váhách si můžeme dovolit se nad tyto každodenní starosti trochu povznést. Najděte si čas pro kulturu a umění, ať už je to dobrá knížka, návštěva divadla, koncertu, galerie, nebo taky vlastní tvorba – malování, hra na hudební nástroj, tanec, tvůrčí psaní, zkrátka cokoliv je vám blízké. Umění je vynikající způsob, jak se zklidnit, navodit ve své duši harmonii a obrátit svoji pozornost na hlubší myšlenky, než co uvařit k večeři a kde to levně koupit!

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Šance na vylepšení vztahů

Období Vah je jako stvořené i pro vylepšování mezilidských vztahů – najděte si tedy čas na lidi, které máte rádi, nezapomínejte si s nimi povídat, třeba i přes telefon, a hlavně pamatujte, že naslouchat je mnohem důležitější než mluvit! Pak si snáz uvědomíte, o co vlastně vašim blízkým nebo přátelům jde, a bude mnohem jednodušší najít kompromisy, vyhnout se sporům a vyřešit třeba i starší nedorozumění!

Nejvíce ze všeho však Váhy přejí lásce a partnerství. Nejedná se však ani tak o sexualitu, jako spíš o lásku ve smyslu souznění duší. Nezapomeňte si tedy během nadcházejícího měsíce udělat maximum času na svůj milý protějšek – a co nejvíce si spolu povídat o všem, co máte rádi a co je pro vás v životě důležité!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.