Home - Články - Úplněk v Beranu. Nový úplňkový rok!

Úplněk v Beranu. Nový úplňkový rok!

vloženo 24. 9. 2018
čas čtení: 3 minuty

Úplněk v Beranu. Nový úplňkový rok!

Dnem 25.9. začíná nový úplňkový rok. Právě v tento datum je úplněk ve znamení Berana. A to znamená, že ke slovu přichází čas nových začátků a sebereflexe. Nastává ideální chvíle na celkovou analýzu vašeho dosavadního jednání a startování nových významných projektů, ať už na poli práce nebo v otázkách vašeho soukromého života.

sdílet článek na facebooku

Novoluní v Beranu je ideální pro start zdravého životního stylu

Ideální příležitost začít pro sebe a své zdraví začít dělat něco dobrého. Tento úplněk přímo nabádá k využití volného času ke sportovním aktivitám. Můžete například začít běhat, chodit do posilovny nebo třeba vyzkoušet meditaci a najít svůj vnitřní klid. Možná by bylo dobré se zamyslet i nad svými stravovacími návyky. Možná byste mohli do svého jídelníčku zařadit více zeleniny, ryb a imunitu posilujícího ovoce, abyste se dobře připravili na přicházející podzim a zimu.

Skvělý okamžik pro začátek nových pracovních projektů a změnu zaměstnání

V pracovních otázkách je tento úplněk zcela nakloněn začátkům nových pracovních projektů. Meditace vám pomůže najít ztracenou sebedůvěru a vnitřní sílu, díky které si můžete bez okolků troufnout i na věci, jež vás děsili a vy je pro strach z neúspěchu dlouhodobě odkládali. Pokud máte v plánu měnit zaměstnání, rozhodně přišel správný čas. Ale pozor! Své rozhodnutí odejít od vašeho stávajícího zaměstnavatele si dobře promyslete a rozhodně nedělejte ukvapená rozhodnutí.



Na život nemusíte být sami

Pokud je ve vašem milostném vztahu jakýkoliv problém, toto novoluní doslova nabádá k jeho vyřešení. Postavte se čelem vašim rodinným problémům a očistěte se od nich. Udělejte za tím velkou černou čáru a už se k tomu s partnerem nevracejte. Začíná úplně něco nového, lepšího. Pokud na svou životní lásku teprve čekáte, tak věste, že právě teď je ideální příležitost navázat nový vztah s člověkem, který po vás třeba už delší dobu touží a vy ze strachu z odmítnutí, jeho zájem podvědomě přehlížíte. Dodejte si odvahy a pozvěte ho třeba na příjemné posezení u šálku šípkového čaje.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.