Home - Články - Měsíční horoskop lásky na říjen 2018

Měsíční horoskop lásky na říjen 2018

vloženo 27. 9. 2018
čas čtení: 2 minuty

Měsíční horoskop lásky na říjen 2018

Čeká vás měsíc plný vášně, nebo se naopak v lásce stáhnete trochu do ústraní, kde budete vyčkávat na tu pravou životní lásku? Zjistěte, co si pro vás hvězdy připravily a poznejte svoji budoucnost!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v říjnu se dostáváte do sedla. Váš pověstný sex-appeal nezůstane bez odezvy a budete si moci vybírat, s kým strávíte který večer. Singles si vychutnají četné příležitosti k flirtu a ani zadaní se nedrží zpátky. Vypadá to, jako by vás bavilo popichovat drahou polovičku. Říkáte si, že jí trocha žárlivosti neuškodí. Miláček si aspoň uvědomí, že váš vztah nemůže brát automaticky, ale naopak by se měl snažit. Na druhé straně pozor na přílišné drahoty! Nejste jediní smrtelníci na světě.

Býk
Horká hlava Býků funguje na dvě stě procent. Venuše se k vám otáčí zády a nenápadně ponouká k nespokojenosti v lásce. Jste vznětliví a hákliví na slovíčko, což je nejcitelnější okolo 11. října. Vyplatí se odreagovat při sportu, nebo odjet s kamarády někam do přírody. Menší odluka vám jedině prospěje. V opačném případě můžete říct něco, co by vás později mrzelo. V posteli máte potřebu velet, ale miláčkovi vyčítáte malou iniciativu. Zamyslete se nad tím, jestli si neprotiřečíte v tom, co chcete.

Blíženci
Hledáte lásku do konce života, nebo se spokojíte s vášnivým románkem na jednu noc? Zkuste si na tuto otázku odpovědět hned v prvních říjnových dnech, aby vás nadcházející vývoj nezastihl nepřipravené. Zvýšený zájem o svou osobu pocítí i zadaní Blíženci, kteří se musí před nevěrou držet zpátky. Šance k úletu se objevují hlavně na pracovním poli. Žárlivost je sice vítaným zpestřením vztahu, tentokrát byste ale mohli zajít příliš daleko. Za takové riziko vám to nestojí. Hvězdy radí sekat latinu.

Rak
Romantický podzim je přesně to, co křehká račí duše potřebuje. Vůně spadaného listí a barvy divoké přírody dokážou vaše nitro naladit na tu správnou notu. Vládnete slovy a dokážete bravurně vyjádřit své emoce. To svědčí svobodným jedincům, kteří potřebují okouzlit svou platonickou lásku. Ale svůdných citátů se nemusí zříkat ani Raci ve vztahu. Protějšek si rád nechá pošeptat do ouška něco pikantního, co ho připraví na nadcházející vývoj situace. Jen nezapomeňte, že meze už jsou zase chladné!



Lev
Milí Lvi, tentokrát není milostné pole tak úplně vaše parketa. Jste sice šarmantní a máte pocit, že na vás není žádná chybička, přesto se události nevyvíjí podle představ. Nejspíš sázíte na špatné koně, kteří sice vystřelí rychle k cíli, ale po nějakém čase jim dojde dech. Z neúspěchu si naštěstí neděláte těžkou hlavu. Víte, že po světě běhá spousta protějšků, kteří si zaslouží aspoň díl vaší pozornosti. Zadaní si užijí největší legraci v první dekádě, kdy se mezi vámi nevyskytují žádné potíže.

Panna
Panny se v říjnu radují ze zdravé sebejistoty i odvahy, která je žene na cestu za štěstím. Nečekáte, až si vás láska najde sama, ale zkoušíte všechny možnosti. Klidně riskujete odmítnutí nebo faux-pas, ale máte jistotu, že jste udělali všechno, co bylo ve vašich silách. Jedinci ve vztahu se rozhoupou k realizaci svých erotických představ. Chopíte se kormidla a připravíte pro drahou polovičku vzrušující jízdu plnou překvapivých zákoutí, o nichž v sexu neměla tušení. Říjen je letošním nej měsícem!

Váhy
Váhy konečně přestanou řešit mindráky a začnou vychutnávat život naplno! Pokud o vás někdo nejeví zájem, neděláte z toho tragédii. Intuice vám prozrazuje, že ideální protějšek na sebe nenechá dlouho čekat. Proč byste tedy ztráceli čas s nevhodným kandidátem. Zadaní to v partnerství dokážou pěkně roztočit. Nehledíte na sousedy ani to, co si pomyslí protějšek a do sexu ze sebe dáte maximum. Není divu, že takový tajfun nezůstane bez odezvy. Jen abyste do konce měsíce vydrželi vysoce nasazené tempo.

Štír

Říjen přinese do štířích vztahů porozumění, o jakém se vám ani nesnilo. To, co jste dříve nebyli schopni vyřešit hodinovými rozhovory, je teď smetené ze stolu díky jedinému pohledu. I v posteli se obejdete beze slov, byť některá pikantní slůvka nejsou ke škodě. Vzájemně tušíte, co druhý potřebuje ke spokojenosti a konzumování manželství ani čerstvého vztahu vám nedělá žádné potíže. Nechápete, jak se někdo může vymlouvat na bolest hlavy. Vy naopak aktivně vyhledáte každou vhodnou příležitost.



Střelec

Jste zvyklí vystřelovat šípy do srdcí druhých, ale tentokrát jste to vy, kdo se ocitne pod palbou opačného pohlaví. Střelci si vychutnávají milostné poblouznění, kdy by pro jednu osobu udělali snad cokoliv. Hříšné představy je provází dnem i nocí a nebude dlouho trvat a promění se ve skutečnost. Ve vztahu vám říjen pomůže se zahnáním stereotypu. Jeden se předháníte s druhým, kdo přijde s větším experimentem. Dokud vás taková párová hra baví, pak se nemusíte limitovat. Kondici máte na jedničku.

Kozoroh
Na nepozornost opačného pohlaví se v říjnu nebudete stěžovat. Kolem vás se točí tolik atraktivních protějšků, že vám z toho půjde hlava kolem. Týká se to dokonce i zadaných Kozorohů. I když na vás doma čeká drahá polovička, neodpustíte si menší flirtík a klidně dost okatý na to, aby si toho miláček všimnul. Doufáte, že mu to pomůže uvědomit, co k vám cítí. Zdravá žárlivost dostane partnerství do varu, ale dejte pozor na hranice. Myslíte, že víte, jak bude protějšek reagovat. Je to stoprocentní?

Vodnář

Svobodní Vodnáři si aktuálně užívají svůj status a nechtějí na tom nic měnit. Myslíte si, že by vás partnerství svazovalo a nic pozitivního nepřinášelo. S opačným pohlavím se také dostáváte do křížku, kdy nepřízeň graduje okolo 17. října. Dost možná se takový pocit dostaví i v případě zadaných, a to po 9. říjnu. Ve vztahu se dostáváte do varu, bohužel ne takového, jaký by byl v erotických chvílích třeba. Spíš než na vášnivou noc to vypadá na chladnou sprchu. Musíte se vybít při jiné činnosti.

Ryby
Milé Rybky, ptáte se hvězd, kde hledat svou spřízněnou duši? Říjen prohloubí schopnost vidět věci mezi nebem a zemí a také vás láká k umění. Oboje vám umožní seznámení s protějškem, který se k vám báječně hodí. Nebojte se, že byste dotyčného přehlédli. Jiskra přeskočí okamžitě a vzplane takovou intenzitou, že spálí vše kolem. Ani zadaní se nemusí bát, že by je v partnerství dostihl stereotyp. Dost možná se od miláčka dočkáte zamilovaných veršů nebo žádosti o ruku. Romantice se meze nekladou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.