Home - Články - Týdenní čínský horoskop 1. - 7. října

Týdenní čínský horoskop 1. - 7. října

vloženo 1. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní čínský horoskop 1. - 7. října

Vepře čeká příval energie díky, které se nemusí bát ani složitých úkolů a krysy dostanou impuls pro řešení své finanční situace. Koni je v zase tomto týdnu největším pomocníkem Venuše. Co v tomto týdnu čeká vás, podle čínského horoskopu?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Co přinese nový měsíc vám, milé Krysy? Začnete se více zaobírat svým finančním zajištěním. V porovnání s druhými se vám zdá současný příjem neadekvátní. Nejspíš máte pravdu, bohužel hvězdy teď nepřejí vyjednávání s nadřízenými ani změně... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, na začátku října vezměte pod drobnohled své finance. Zkontrolujte, zda máte zaplacené všechny účty a zbytečně neutrácejte. Nečekané výdaje by vás v nadcházejících dnech mohly dostat do problémů. V soukromém životě zase... VÍCE ZDE!

Tygr
Ačkoliv obvykle nemáte problém s vyšším pracovním nasazením, na začátku měsíce byste klidně zpomalili. Bohužel aktuální říjnová atmosféra vyžaduje vaše stoprocentní nasazení, leckdy musíte v zaměstnání dokonce zůstat přesčas. Naštěstí nehrozí... VÍCE ZDE!

Zajíc
V prvním říjnovém týdnu si na Zajíce posvítí Luna. Odkryje jejich méně známou citlivou stránku a pomůže vyjádřit, co vám už nějakou dobu leží na srdci. Díky ní jste empatičtí a laskaví, což svědčí mezilidským vztahům. Měsíc zvyšuje také... VÍCE ZDE!

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Drak

Ohnivé znamení Draka bude na začátku měsíce bojovat s ubývající vitalitou. Vypadá to, že si na vás došlápne podzimní únava. Jediné, co vám dokáže zlepšit náladu, jsou děti a kamarádi. Zrelaxujete se i v náruči přírody. Nejlepší bude, když tyto tři... VÍCE ZDE!

Had
Na začátku října se cítíte, jako byste ze sebe shodili starou kůži a začali od čistého stolu. Pokud jste řešili partnerské konflikty, najdete konečně společnou řeč. Drahá polovička je nakloněna hledání kompromisu a v lecčem vám... VÍCE ZDE!

Kůň
Největším vesmírným pomocníkem je v tomto týdnu Venuše, jejíž vliv se pozitivně odrazí na soukromém životě. Jestliže láska procházela krizí, nebo jste nemohli přijít na jméno někomu z rodiny, teď se situace rapidně zlepší. Afrodité ale pracuje i... VÍCE ZDE!

Koza

Kozy se radují z přísunu energie pro řešení zapeklitých problémů v práci i soukromí. I když se vám nápady zdají bláznivé, dejte jim šanci. Osvědčené postupy několikrát selhaly, tak proč nedat šanci těm novým? V rodinném kruhu budete muset získávat... VÍCE ZDE!


NEOPĚTUJE VAŠI LÁSKU? Hvězdy, čísla a karty mi o něm prozradí vše, co potřebujete, abyste byla neodolatelná! Tel. č. 906 701 701. Vaše astroložka Hana


Opice
Říjen otevřete otázku možné změny zaměstnání. Týká se dokonce i těch Opic, které o podobném kroku zatím neuvažovaly. Objeví se totiž možnost, jaká se nebude hned tak opakovat. Bohužel nebude bez komplikací. Vesmír ukazuje na nutnost... VÍCE ZDE!

Kohout

Milí Kohouti, určitě se nemusíte bát, že by vás na začátku podzimu dohnal citový chlad. Ba právě naopak to vypadá na pořádně žhavý měsíc plný nezapomenutelných okamžiků. Singles by se měli rozhlédnout kolem sebe. Někdo si na vás myslí, ale... VÍCE ZDE!

Pes

Zrozenci Psa by na začátku měsíce měli zamést před vlastním prahem. V partnerství se objeví několik přeháněk, jejichž původcem jste vy sami. Nekladete na drahou polovičku příliš vysoké nároky? Sami nejste dokonalí, ale od druhých vyžadujete... VÍCE ZDE!

Vepř

Co můžete čekat od nového měsíce vy, milí Vepříci? Čínský horoskop slibuje příval pozitivní energie, kvůli níž neposedíte na jednom místě. Znát to je v první řadě na milostném životě. Baví vás flirtovat a nepřemýšlíte nad následky svého... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.