Home - Články - Magická síla úsměvu

Magická síla úsměvu

vloženo 4. 10. 2018
čas čtení: 3 minuty

Magická síla úsměvu

Málokdo chce prožít svůj život ve stresu a permanentní špatné náladě. Jenže jako by se lidé okolo nás přestávali ze života těšit. Jen se kolem sebe rozhlédněte. Lidé mají na tvářích vážné, až zamračené výrazy a nepřítomné pohledy. Přitom právě něco tak obyčejného, jako je úsměv, dokáže vykouzlit neobyčejný den.

sdílet článek na facebooku

Úsměv jako přenašeč dobré nálady

Určitě se vám někdy stalo, že když jste potkali někoho, kdo měl očividně dobrou náladu a věnoval vám jeden ze svých upřímných úsměvů, cítili jste se o poznání lépe. To díky tomu, že úsměv je plný pozitivní energie, která na vás může přeskočit a zlepšit vám vaši náladu. Nejvíce pozitivní energie na nás přenášejí úsměvy dětí, protože za nimi nevidíme žádnou faleš ani radost z cizího neúspěchu. Jsou čisté, láskyplné a upřímné, proto na nás působí tak příjemným dojmem.

Poklad, co nic nestojí, ale je čím dál tím vzácnější

Mezi dospělými na upřímný, radostný, úsměv narazíte čím dál méně. Dospělí se totiž v dnešní době čím dál častěji zahlcují, leckdy až zbytečnými, problémy a starostmi. Jako by zapomínali na to, že každý, i ten nejdeštivější, den může být plný radostného úsměvu a šťastných jiskřiček v očích. Místo toho, aby se radovali z každé maličkosti, si více všímají negativních okamžiků, a to nepříznivě působí na jejich psychiku.


BRÁNÍTE SE NOVÉMU VZTAHU ZE STRACHU, ŽE NEVYDRŽÍ? Nahlédnu s Vámi do jeho budoucnosti! Zavolejte mi na 906 701 701! Paní Daniela




Učme se od mistrů radostných úsměvů

Je skoro až paradoxní, že v době, kdy je moderní si najímat kouče téměř na vše a platit jim za jejich koučink vysoké částky, zapomínáme na naše největší životní kouče. Naše děti. Právě oni nás totiž mohou zase naučit milovat život a mít radost ze zdánlivých maličkostí, kterých si v dnešní uspěchané a stresem zamořené společnosti všimnou jen bezstarostné dětské oči. Zkuste se na chvíli zastavit a objevit to dítě v sobě. Uvidíte, že svět bude o hodně veselejší a zábavnější.

Smějme se, bavme se, žijme si


Právě dnes máte ideální příležitost. Je totiž mezinárodní den úsměvu. Těžko najdete příhodnější den pro veselé aktivity s vašimi přáteli. Zkuste se přenést v čase a dovádět, smát se a bavit se stejně, jako v době vašeho bezstarostného dětství. Dovádějte, hrajte si a smějte se se svými ratolestmi i přáteli. Uvidíte, že vás to nabije pozitivní energií, ze které budete moci v zaměstnání dlouho čerpat.

Užijte si dnešní SVĚTOVÝ DEN ÚSMĚVU :-)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.