Home - Články - Láskohled 7. - 13. prosince

Láskohled 7. - 13. prosince

vloženo 4. 12. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 7. - 13. prosince

No vida! Pro mnoho nezadaných to vypadá ve druhém prosincovém týdnu velmi dobře a šancí bude dostatek! Některým půjde seznamování snadno, jiní nesmí zapomínat na to, že se i v těchto záležitostech musí snažit! A zadaní? Myslete na romantiku, právě teď jsou hvězdy velmi nakloněny intimním chvílím!

sdílet článek na facebooku

Beran
Adventní čas vás dojímá. Rozplýváte se nad romantickými filmy s vánoční tematikou a toužíte také po nějakém tom kouzelném zázraku a stále věříte na lásku na první pohled.

Býk
V dlouhodobých svazcích očekávejte drobné problémy. Čeká vás týden plný napětí a možná i nehezkých hádek. O své protějšku se totiž dozvíte něco šokujícího a konfrontujete ho s tím.

Blíženci
Ve vaší blízkosti se objeví velice atraktivní osoba, která má úžasně podmaňující charisma. Samozřejmě, že bude tento člověk opačným pohlavím obletovaný, ale on má oči jen pro vás.

Rak
Ve vašem novém vztahu si nyní budujete pevné základy, a tak nějak se snažíte nastavit si svá vnitřní pravidla. Není to vždy jednoduché a oba dva přistupujete často ke kompromisu.


Lev
Pohybuje se kolem vás někdo, kdo po vás již delší dobu touží a má vás hodně zromantizované. Vy však zájem nemáte a nevíte, jak tohoto trochu dotěrného člověka slušně odmítnout.

Panna
Snažíte se ze všech sil pochopit jednání svého protějška. Ten se poslední dobou chová dost podivně a vy máte jeho pesimistických nálad tak akorát dost. Strhne se u vás velká hádka.

Váhy
Na svůj protějšek se můžete ve všem spolehnout. Konečně máte vedle sebe někoho, o koho se můžete bezpečně opřít. Občas se samozřejmě pohádáte, ale jinak jste ve vztahu spokojení.

Štír
Potkáte ve městě někoho ze své minulosti. I když jste se nerozešli v úplně dobrém, tak i přesto si najdete čas a popovídáte si o starých časech. Dotyčný vám pak ale bude vypisovat.


Střelec
Manželské svazky čeká dlouhodobě harmonické a šťastné období plné lásky a drobných radostí. Adventní čas si užíváte spolu ve velmi vřelé a všeobjímající atmosféře. Jen tak dál.

Kozoroh
Ač žijete poměrně bohatým společenským životem v rámci nynějších možností, tak přesto se lásce nedaří. Průběh schůzek je dle vás katastrofální a z protějšků se vyklubou podivíni.

Vodnář
V osobním životě je vidět nějaké pnutí, které vám nedává spát. Možná někde něco podvědomě cítíte a jste z toho nervózní. Tento depresivní pocit se nedá uchopit a vy tak tápete.

Ryby
Bohužel vám hvězdy v tomto týdnu nepřejí. Vaše znamení je v nepříznivém trigonu s Venuší a to nikdy v osobním životě nevěstí nic dobrého. Obrňte se trpělivostí a dobrou náladou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.