Home - Články - Zimní tarotový horoskop lásky 2020

Zimní tarotový horoskop lásky 2020

vloženo 2. 12. 2020
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop lásky 2020

Která znamení si v zimě zahřejí srdce láskou? Tarotové karty vám prozradí, na co se připravit ve vztazích!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Svět
je velmi šťastná, protože vám slibuje uzavření starých záležitostí a úspěšný postup do nové a krásnější kapitoly života. Znamená to, že váš milostný život bude konečně stabilní, harmonický a krásný, a budete společně se svojí polovičkou začínat postupně plánovat další věci do budoucna. Pokud vás trápily problémy ve vztazích, můžete se těšit, že se konečně věci vyjasní a pochopíte, proč se vám nedařilo. Pro nezadané Berany tato karta značí, že konečně naleznete toho pravého partnera – nebo taky to, že si začněte naplno užívat single život a věnovat se vlastním aktivitám místo nekonečného snažení o seznámení! Která možnost bude ta vaše? Nechejte se překvapit, každopádně budete v dané situaci zcela spokojeni a budete si to naplno užívat! Zkrátka zimní měsíce vám konečně přinesou spokojenost se vším, co se ve vašem životě týká lásky!

Býk
Karta Páže pohárů
ukazuje, že pomalu a postupně otevíráte své srdce nějakému novému vztahu, nebo taky většímu a hlubšímu sblížení se stávajícím partnerem, pokud jste zadaní. Jste v lásce opatrní, možná více, než jste sami sobě ochotni přiznat. Nejspíš to souvisí s nějakými negativními zkušenostmi z minulosti, když jste se s někým sblížili příliš rychle a pak jste na to doplatili. Teď už jste moudřejší a víte, že není kam spěchat. Ale na druhé straně, možná se obáváte až příliš, takže váš partner bude potřebovat trpělivost a pochopení k vašim citům. Ale to přece vůbec nevadí, protože pokud vás doopravdy miluje, pak jistě nebude tlačit na pilu a bude mít porozumění pro vaše pocity a tempo sbližování. Platí přece, že to, co roste delší dobu a pomaleji, bývá nakonec stabilnější a spolehlivější, a to bude teď i váš případ. Tak naslouchejte svým pocitům a nenechejte se do ničeho tlačit!

Blíženci
Karta Viselec
naznačuje, že si ve svém životě teď potřebujete od vztahů a milostných pletek trochu odpočinout. Dlouhou dobu jste se hodně zabývali láskou a pořád o některých věcech přemýšleli, ale nejlepší řešení bude dát si od toho odstup, a uvidíte, že ono se vám to nakonec nějako utřese a vykrystalizuje. Pokud žijete v manželství nebo dlouhodobém vztahu, je teď čas na trochu klidu, raději spolu nic důležitého neřešte a nesnažte se ani o žádné zásadní životní změny. Stejně k nim nebude zrovna vhodná příležitost! Nezadaní Blíženci by se měli spokojit s tím, že tuto zimu si užijete single. Bude to pro vás mnohem lepší, než si komplikovat život pořád dalšími seznámeními a složitými vztahy. Raději si dopřejte čas pro sebe, meditaci a rozjímání o tom, co je pro vás skutečně důležité a jaké vlastnosti by měl váš protějšek určitě mít a které naopak nemít.


Rak
Karta Vůz
naznačuje, že v lásce je potřeba, abyste měli věci pod kontrolou a přesně věděli, co a proč děláte. Jsou zde určité energie a vlivy, které by vás mohly svádět k impulzivnímu a neuváženému jednání, ale vaším úkolem je naopak najít rovnováhu a převzít věci do svých rukou. Místo abyste se nechali různě vláčet svými pocity, potřebujete přesně si stanovit, co chcete a co od partnerského vztahu očekáváte, a podle toho se pak chovat. Bude to chtít značnou dávku sebekontroly a pevné vůle, ale nebojte se, nejhorší je vždy začátek, než si zvyknete na to, jak chcete fungovat, pak už to pro vás bude přirozené a samozřejmé. Díky tomu pak můžete v partnerství dosáhnout velké věci a posunout se kupředu k novým životním možnostem. Ale bez odhodlání a jasného směru, kterým se chcete společně ubírat, to zkrátka nepůjde!

Lev
Karta Milenci
vám připomíná, že jakkoliv je láska krásná a vášnivá, vždy je to taky o odpovědnosti, závazcích a rozhodnutí. V zimě si budete užívat nádhernou známost nebo velmi krásné období v manželství či partnerství, a můžete se těšit na spoustu krásných zážitků plných vášně a romantiky. Za tím vším však bude taky nutnost přemýšlet o budoucnosti a o tom, jestli jste ochotni kvůli partnerovi třeba udělat ve svém životě nějaké kompromisy. Prozatím si můžete užívat společné bezstarostné a krásné chvilky, ale přece jen je zde výzva k odpovědnosti, spolehlivosti a serióznosti, která se ukrývá hned za rohem. Pokud spolu máte zůstat dlouhodobě a toužíte, aby vám vaše krásná láska vydržela, pak je nutné přijmout na sobě taky určité závazky a nevyhýbat se odpovědnosti a praktickým otázkám, které je potřeba si uspořádat.

Panna
Karta Deset holí
ukazuje, že se cítíte přetíženě a unaveně – máte totiž sklon brát si na sebe odpovědnost za to, aby ve vašem vztahu všechno perfektně fungovalo, snažíte se být dokonalí a vždy se zavděčit, aniž byste přemýšleli o tom, že i vy máte nějaké své potřeby. Něco takového ovšem nelze vydržet dlouhodobě, a tak není divu, když z lásky vyprchává vášeň, protože na to vám zkrátka již nezbývá energie. Váš protějšek, ať už jste spolu dlouhá léta nebo teprve krátce, se na vašem snažení nejspíš tak trochu veze a vlastně si ani příliš neuvědomuje, kolik toho pro udržení vašeho partnerského vztahu děláte. Už to zkrátka pro vás oba začala být samozřejmost. Teď ovšem přichází čas, kdy byste s tím měli a můžete snadno něco dělat. Snažte se nastavit si hranice, a pokud bude potřeba, promluvit si o tom otevřeně s vaší polovičkou. Možná vůbec netuší, co vás trápí!


Váhy
Karta Pět holí
věští nějaké neshody a spory, a je potřeba dávat si pozor na konflikty v lásce. Špatným společníkem bude hněv, protože ten může jen zbytečně rozdmýchat hádky kvůli nepodstatným maličkostem. Jako Váhy jste obvykle trpěliví a klidní a umíte nacházet kompromisy, ale i vám občas rupnou nervy, když už se něco opakuje příliš často. Největší chaos ovšem může nastat, pokud dovolíte, aby vám do partnerských záležitostí začal kecat někdo třetí – ať už je to vaše rodina, kamarádi nebo kdokoliv jiný. To, co je mezi vámi, si zkrátka potřebujete vyříkat vy dva a ne do toho plést ještě další lidi. Pak by totiž mohlo snadno všechno dopadnout úplně jinak, než to, co jste potřebovali ve skutečnosti vyřešit. Povídejte si spolu o tom racionálně a v klidu, odložte zbytečné emoce, nejde přece o to, kdo vyhraje a kdo má pravdu, ale aby vám to společně klapalo.

Štír
Karta Královna mečů
vás vybízí k upřímnosti a otevřenosti až na dřeň! A ze všeho nejdůležitější přitom je upřímnost sám k sobě. Pokud máte v sobě nějaké pocity, které si nechcete přiznat, jen se tím věci zbytečně komplikují. Raději si připusťte, že si možná myslíte, cítíte nebo toužíte po něčem jiném, než co se snažíte namluvit sami sobě i svému okolí. I kdybyste to dělali pro spokojenost svého partnera, výsledek bude takový, že z toho bude spíš zmaten a nebude vědět, co si má myslet. Je čas odhodit masky a přestat si hrát na něco, čím, nejste. A to samé platí taky pro váš protějšek. Jen když budete opravdoví a zbavíte se veškeré přetvářky, teprve pak může váš vztah skutečně fungovat a mít pevné základy. Všechno je to o důvěře, ale pokud se partnerovi nemůžete zcela otevřít a ukázat svoji duši, pak je namístě otázka, jestli je to skutečně ten pravý!

Střelec
Karta Tři poháry
vám věští příjemné časy, v lásce vám to bude klapat a užijete si příjemnou a romantickou zimu ve dvojici. Můžete se těšit i na zábavu, a s vaším milým protějškem určitě najdete spoustu aktivit a společenských událostí, které vás budou bavit. Příležitost k oslavě se vždy najde, ať už jsou to narozeniny, výročí, svátek, důležité je, že budete mít volný čas pro sebe, prožijete spolu příjemné chvíle a zábavu a uděláte si krásné vzpomínky, které vás budou i do budoucna nabíjet energií. Teď není potřeba řešit žádné zásadní a seriózní otázky, raději si užívejte život naplno, ať už máte po svém boku novou známost nebo dlouholetou manželskou polovičku. Věnujte se spolu svým koníčkům, najděte si čas i na společné přátele, zkrátka udělejte si dobrou náladu! Právě ona vás snadno zachrání i od případných hrozících konfliktů.


Kozoroh
Karta Císařovna
je velmi silnou kartou rodiny, domova a mateřství, což je dobrá zpráva pro všechny Kozorožky, které právě po tomto touží. Je vhodná doba pro otěhotnění, a dokonce i v případě, že to bude náhodou neplánované, nakonec zjistíte, že se velmi těšíte! Císařovna kromě toho věští bezproblémový a hladký porod. Pánové se mohou těšit na partnerku, která bude velmi rodinně založená, nebo vás takovým přáním překvapí vaše stávající polovička. Nemějte obavy z rodinného života, možná je pro vás teď přednější kariéra, ale již brzy se to změní. Starší ročníky se zas mohou těšit na zlepšení vztahů s dětmi nebo na nové vnouče, což vás opět sblíží i s vaší zákonitou polovičkou. Pro všechny Kozorohy pak platí, že se ve společnosti vaší lásky budete nejlépe cítit v pohodlí domova a nebudete mít příliš chuť podnikat nějaké akce. Naopak si budete spolu budovat svoje hnízdečko.

Vodnář
Karta Osm mečů
ukazuje, že vás v lásce trápí nějaké problémy, ze kterých nevidíte žádnou schůdnou cestu ven. Máte proto sklon podléhat beznaději a depresivním náladám. Občas si připadáte, že snad jen vy se pořád dokolečka plácáte ve stejných problémech, zatímco všichni ostatní to mají mnohem snazší. Ale nevěšte hlavu, protože to všechno jej jen dočasná situace a již brzo se ukáže, kde je jádro vašeho trápení a jak z toho ven. Všechno je to o způsobu přemýšlení o věcech. Nejspíš se jen potřebujete na situace, které v lásce prožíváte, podívat z nějakého jiného úhlu pohledu, a najednou vám bude všechno jasné a budete vědět, co máte udělat. Myšlenkové stereotypy o tom, že to nebo ono musí být takové a makové, vás jen zbytečně omezují a pak je opravdu těžké soustředit se na dobré a pozitivní věci, ze kterých byste mohli mít radost.

Ryby
Karta Tři hole
naznačuje, že jste konečně připraveni posunout se v lásce kupředu. Zřejmě jste potřebovali nějakou dobu k tomu, abyste si v sobě zpracovali staré zkušenosti a našli v sobě opět odvahu a odhodlání pustit se do neznámých vod. Platí to hlavně pro nezadané Ryby, kterým donedávna chyběla chuť pustit se do nového vážného vztahu i se vším, co to obnáší. Teď se však konečně věci otočily a můžete se směle začít nejen seznamovat, ale přistoupíte i na větší sblížení a s tím spojené závazky a změny. I zadané Ryby ovšem udělají důležité kroky vpřed. Váš protějšek vám nejspíš říkal, že se nemůžete k něčemu rozhoupat, a byla v tom i skrytá výčitka. Vy jste potřebovali počkat si na ten správný čas, až se na to budete vnitřně cítit – a ten čas právě přichází! Tak neváhejte a začněte si spolu se svojí polovičkou plnit své sny!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.