Home - Články - Láskohled 25. - 31. prosince

Láskohled 25. - 31. prosince

vloženo 23. 12. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 25. - 31. prosince

Předvánoční šílenství je už za námi a teď je ten nejlepší čas užívat si lásku svých bližních. Dopřejte si chvíle společného klidu a věnujte si vzájemnou péči a nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky míru a lásky! Proto nechte staré křivdy za sebou, darujte úsměv a nechte lásku rozzářit vaši duši.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden pro vás přináší odvahu a nové začátky. Buďte otevření novým příležitostem a nebojte se riskovat! Váš entuziasmus vám pomůže překonat překážky a dosáhnout kýžených cílů.

Býk
Vaše trpělivost bude nyní velice zkoušena, ale buďte silní. Hledejte harmonii ve svém životě a věnujte čas milostným vztahům. Finanční stabilita přijde taky, ale vyžaduje trvalou péči.

Blíženci
Vaše komunikační schopnosti budou v lásce klíčové, tak sdílejte své pocity a myšlenky s partnerem. Tento týden je vhodný i pro společné plány a dobrodružství, které posílí váš vztah.

Rak
Poslední týden roku 2023 se zaměřte na vytváření pohodlného a bezpečného prostředí ve vztahu. Buďte vnímaví k emocím partnera a projevte mu lásku! Romantika a intimita posílí vaše spojení.


Lev
Věnujte svému partnerovi zaslouženou pozornost. Tento týden můžete zaznamenat posílení vášně ve vztahu, tak buďte štědří v komplimentech a sdílejte společné zájmy více než kdy jindy!

Panna
Zaměřte se na zdokonalování svých mezilidských dovedností a v komunikaci s partnerem dejte přednost empatii. Tento týden se může stát klíčovým pro pochopení a posílení vztahu.

Váhy
V dlouhodobých svazcích očekávejte drobné problémy. Ale chaos, který poslední dobou zažíváte, se koncem týdne začne vyjasňovat a vy začnete věřit, že se už zase blýská na lepší časy.

Štír
Vaše aktuální známost se prozatím jevila jako dosti slibný protějšek. Silvestrovský večírek ale způsobí, že v mnohém prozřete a ani vaši kamarádi nebudou chápat, co se to teď děje.


Střelec
Doma vládne poměrně hustá atmosféra, která je zapříčiněna zčásti i poměrně hektickým obdobím - vším tím chystáním a vařením. Zjednodušeně řečeno jste neměli na sebe dost času.

Kozoroh
Tento týden se zaměřte na posilování vzájemné důvěry ve vztahu. Buďte otevření komunikaci ohledně svých citových potřeb a očekávání a společné cíle vám přinesou pocit spojení.

Vodnář
Buďte otevření novým zážitkům ve vztahu! Poslední týden roku 2023 může přinést nečekané příležitosti k rozvoji vašeho partnerského vztahu. Když budete kreativní a originální, uvidíte rozdíl.

Ryby
Zadané Rybky mohou konečně v tomto silvestrovském týdnu najít v dlouhodobém svazku klid a pohodu. Sváteční chvíle jsou sice hektické, ale vám se podaří udržet poklidnou atmosféru po celý týden.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.