Home - Články - Láskohled 25. - 31. března

Láskohled 25. - 31. března

vloženo 22. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25. - 31. března

První slunečné dny nás pořádně rozpálí! Žádné znamení nezůstane pozadu! Přečtěte si váš osobní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Romantická láska je přítomna ve všech sférách vašeho života. Vnímáte kolem sebe sladké jarní vábení, které je více než příjemné a vy si to také umíte náležitě užít se vším všudy.

Býk
Vaše milostné soužití je prostě ukázkové a na jedničku. S partnerem máte velmi harmonický vztah a každý vám ho právem závidí. Jen tak dál, můžete být s láskou skutečně spokojení.

Blíženci
Ve svém partnerovi máte úžasnou oporu a pomáhá vám vždy a za každých okolností. Jste jedno tělo a jedna duše a není pochyb o vaší vzájemné lásce, ale i úctě a skvělého přátelství.

Rak
Koncem týdne narazíte na někoho, s kým si umíte představit svou budoucnost. Jedná se o jedince, který vás zaujme svým smyslem pro humor, ale v dnešní době i nevídanou upřímností.



Lev
Nebojíte se tento týden pořádně odvázat a tak vám nedělá problém jakékoliv seznámení. O potenciální partnery tedy nebude nouze. Otázkou zůstává, zda se bude jednat o vážnější vztah.

Panna
Sebedůvěra, která se vám tento týden jako zázrakem vrátí, vám dodá šmrnc. Pro jedince opačného pohlaví budete jak magnet. Užívejte si této příznivé konstelace hvězd dokud můžete.

Váhy
Toužíte navázat vážnější vztah a nestačí vám jen občasné povrchní známosti. Musíte však pro to něco udělat. Váš dosavadní životní styl se s hledáním pravé lásky příliš neslučuje.

Štír
Vzniklé spory s vaším partnerem má na triku zejména vaše pracovní nasazení. Osobní život teď dost upozaďujete a myslíte úplně na jiné věci. Musíte však myslet i na svou lásku.



Střelec
V oblasti lásky a vztahů obecně neprožíváte tento týden přílišnou spokojenost. Dochází ke zbytečným konfliktům a nedaří se vám najít společnou řeč. Pokuste se nad to nyní povznést.

Kozoroh
Poslední dobou jste ve vztahu zažívali stále opakující se krize. Tento týden máte jedinečnou šanci udělat za vleklou krizí pořádně tlustou čáru a začít znovu. Budete spokojeni.

Vodnář
Milí Vodnáři, v lásce se vám bude tento týden extrémně dařit. Budete komunikativní a sebevědomí, čímž k sobě připoutáte pozornost objektu vašeho dlouhodobého milostného zájmu.

Ryby
S drobnými problémy ve vztahu si tento týden neděláte vůbec žádnou hlavu. Berete prostě věci tak jak jsou a drobné popichování ze strany protějšku vás nechává naprosto chladnými.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.