Home - Články - Jarní tarotový horoskop lásky 2019

Jarní tarotový horoskop lásky 2019

vloženo 20. 3. 2019
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop lásky 2019

Probudilo jaro vášeň ve vašem srdci? Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit a na co si v lásce dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Poslední soud
značí rozuzlení a uzavření starých událostí, a jako karta Velké Arkány vám věští události zásadního významu. Konečně se ukáže, jaká je opravdová pravda, zamotané milostné zápletky se rozmotají a dovíte se odpovědi na otázky, které vám dlouhé týdny nedávaly spát. Odpověď na otázku, jak to všechno dopadne, můžete tušit na základě svého vlastního svědomí a hlavně intuice, protože právě ona vám prozrazuje všechno důležité – možná i to, co byste raději neslyšeli, ruku na srdce! Všechno však má svůj čas, a tak nemá smysl tlačit na pilu, a už vůbec ne na váš protějšek, ať se nějak rozhodne, vyjádří nebo něco udělá. Až k tomu uzraje ten správný čas, události se posunou kupředu. Možná vás to překvapí, ale rozhodně se tím pročistí atmosféra od zbytečného napětí a se svojí stávající, nebo možná bývalou polovičkou konečně najdete hlubší a opravdové porozumění, nepoznačené přetvářkou ani snahou udělat dojem nebo přesvědčit toho druhého o svojí pravdě. Bude to velmi uvolňující a osvobozující!

Býk
Karta Hvězda
je kartou naděje, inspirace a velkých ideálů! To znamená, že budete mít v lásce konečně štěstí na někoho, s kým si rozumíte na té nejhlubší úrovni, sdílíte společný pohled na svět, společné cíle, vize a představu o budoucnosti. A to je pro fungující vztah naprosto zásadní! Pokud jste nyní nezadaní, můžete se těšit na seznámení s přesně takovým člověkem, ale pozor, nový vztah se zřejmě bude vyvíjet na pevných základech kamarádství, takže nečekejte okamžitou spalující vášeň, která konec konců vždy rychle vyhoří, ale naopak spřízněnou duši, se kterou vás spojují podobné názory, záliby, představy o životě a sny. To bude známka, že jste konečně našli toho pravého či tu pravou. Pokud jste zadaní, budete ve svém partnerském či manželském životě rozvíjet právě téma společných snů. Je vhodná doba popovídat si do hloubky o tom, co je pro vás v životě nejdůležitější, o čem vlastně v hloubi své duše sníte. Možná budete překvapeni, co všechno jste o svém protějšku nevěděli, a že vás toho spojuje víc, než jste si mysleli!

Blíženci
Karta Poustevník
vám ukazuje, že máte před sebou spíš samotářské jaro. Dokonce i v případě, že žijete v partnerském či manželském svazku, měli byste se připravit na dočasné odloučení, například kvůli práci nebo cestování. To však není důvod k zoufání, protože ruku na srdce, i ten nejkrásnější vztah občas potřebuje, aby si partneři od sebe na chvilku odpočinuli. Pak si budete o to vzácnější! Navíc vám chvíle samoty pomohou ponořit se hlouběji do sebe a ujasnit si, co vlastně od života a od lásky očekáváte a jaké jsou vaše priority. Nezadaní Blíženci by rozhodně neměli počítat s nějakým velkým seznamováním, právě naopak, lépe uděláte, když se flirtování a navazování známostí budete spíš vyhýbat a raději si najdete čas věnovat se sami sebe a svým koníčkům. To vám zároveň zvýší sebedůvěru ve vztazích, takže pak už budete mnohem lépe vědět, co chcete a máte šanci navázat skutečně perspektivní známost. To však přijde až za pár měsíců – prozatím se tedy spokojte se single životem a užívejte si výhody, které vám nabízí!

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 


Rak
Karta Šest mincí
je kartou úspěchu a štěstí, takže v lásce se vám bude dařit a budete prožívat štěstí, které vám nabízí krásný partnerský vztah. Ať už to znamená zlepšení vašeho stávajícího svazku, nebo nové seznámení pro nezadané Raky, rozhodně se můžete těšit na to, co vám letošní jaro přinese! Nic však není zadarmo, a jak jistě dobře víte, na skutečně fungujícím vztahu, na který se můžete spolehnout a který je vám oporou, je potřeba pracovat, dělat kompromisy, věnovat mu energii a čas. Zkrátka, není to všechno jen o velké lásce a vášni, ale na některé otázky společného soužití je potřeba se umět podívat i ryze prakticky – a najít mezi vášní a praktičností zdravou a laskavou rovnováhu. Je to zkrátka tak trochu alchymie, ale základem a tajemstvím úspěchu bude více dávat a méně brát a žádat. A o to víc pak sami nakonec dostanete! To samé bude naštěstí dobře chápat i vaše drahá polovička, takže jsou splněny všechny předpoklady k tomu, aby vám to klapalo a mohli si užít krásné společné jarní dny, ať je pátek nebo svátek!

Lev
Karta Šest holí
prozrazuje, že v milostných záležitostech vám sebevědomí rozhodně nechybí, a ať už byste to přiznali otevřeně, nebo nikoliv, dobře víte, že máte opačnému pohlaví hodně co nabídnout! Zkrátka jako typičtí Lvi znáte své kvality a nebojíte se je ukázat světu a být na ně patřičně hrdí! Užíváte si pozornost nadějných protějšků a flirtování vám jde skvěle, otázkou však je, jestli si chcete užívat a zůstat zatím bez závazků, nebo se rozhlížíte po trvalém vztahu, případně v něm již žijete. V tom případě byste totiž neměli zapomínat na to, že láska je záležitostí dvou, a ruku na srdce, neprosazujete si občas až trošku příliš své vlastní zájmy na úkor partnera? Vaše polovička vám to možná tiše toleruje, ale rozhodně by nezaškodilo dopřát jí nebo jemu více obdivu, komplimentů a možností se prosadit a udělat si věci po svém. Možná ani netušíte, jak moc šikovného člověka máte po svém boku! Určitě z toho bude mít radost, a vy konec konců taky, protože na ni nebo na něj přece můžete být hrdí!

Panna
Karta Dvě hole
značí odhodlání a energii pustit se do něčeho nového – pro nezadané Panny to znamená odvahu k seznamování a chuť dát šanci novému vážnému vztahu. Po předchozích zkušenostech nejspíš teprve teď přijde skutečně hluboký a upřímný pocit, že teď už jste nechali všechna zklamání za sebou a cítíte se připraveni začít psát úplně novou kapitolu. A když se vám povedlo takto se vnitřně nastavit, věřte tomu, že ten pravý protějšek se již co nevidět objeví! Zadané Panny zas pocítí chuť vydat se vstříc novým plánům a dobrodružstvím po boku svého protějšku jako dvojice. Je čas začít si plánovat, co letos společně podniknete, a splnit si své sny, ať už je to společná dobrodružní exotická dovolená, nebo práce na vašem vysněném bydlení přesně podle vašich společných představ. Červená kontrolka v hlavě by vám ovšem měla zasvítit, pokud se s partnerem takhle činorodě a s nadšením do budoucna podívat neumíte. Může to totiž být znamení, že nemáte společné životní cíle, a pak je otázka, jestli jste pro sebe skutečně ti praví.


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Váhy
Karta Pět pohárů
ukazuje, že si vyčítáte něco, co se v minulosti nepovedlo, neumíte zapomenout na staré chyby a křivdy, zkrátka tak trochu brečíte nad rozlitým mlékem a zbytečně prožíváte smutek a trápení. Ať už jste zadaní a něco vás ve vašem partnerství trápí, nebo jste sami a toužíte po lásce, věřte tomu, že nic není tak špatné, jak vám to teď chvílemi připadá. Věci se zkrátka dějí tak, jak se mají dít, a tak všechno to, co vás tolik mrzí, zkrátka muselo nastat, mělo to nějaký smysl a v něčem vás to v životě posunulo kupředu – ať už jako dvojici, nebo jako jednotlivce. Dokud se tím však nepřestanete trápit, budete pořád žít v minulosti a jen velmi těžce se vám otevřou dveře k nové lásce, nebo k obnovení porozumění s vaším partnerem. Je zkrátka potřeba myslet pozitivně a udělat za minulostí tlustou čáru. Co se povedlo, to se povedlo, co se nepovedlo, to se nepovedlo – žádná tragédie, jde se dál! Kolem vás je spousta lidí, kteří vám mají rádi, takže úplně osamělí jistě nejste a jistě je zde někdo, kdo vás podrží!

Štír
Karta Deset mečů
ukazuje, že máte nějaké hodně velké trápení, které však možná neukazujete navenek a prožíváte ho spíš ve svém nitru, Je to jakási vnitřní krize, občas prožíváte pocity zoufalství a beznaděje, když si pomyslíte na některé věci ve svém partnerském životě, nebo na tu hrůzu osamělosti, pokud jste delší dobu nezadaní. Ať se snažíte, jak chcete, zkrátka to nemůžete pustit z hlavy a máte sklon dívat se na milostné záležitosti hodně negativně a pesimisticky. Ale není to škoda? Je přece jaro, tak proč podléhat černým myšlenkám? Víme, že se to mnohem snáz řekne, než udělá, ale věřte, že podobné vnitřní pocity beznaděje jsou předzvěstí nových začátků, nové radosti a naděje, které již brzo přijdou i do vašeho života. Třeba v podobě nového seznámení, nečekaného setkání s někým, kdo je vám blízký a slibného začátku nového partnerského vztahu. Nebo vyvrcholení partnerské krize, možná skryté v podobě tiché domácnosti, a ten příjemný pocit, když se problémy rozuzlí, napětí vyšumí a opět mezi vámi bude vládnout láska a spolupatřičnost!

Střelec

Karta Pět holí
ukazuje spory a hádky, tak se připravte, že vás asi nějaká ta menší partnerská roztržka nemine. Se svým milým protějškem zkrátka budete mít o některých věcech jiné představy, a klíčem k úspěchu je více vstřícnosti a kompromisů a méně prosazování si toho svého – zkrátka, zkuste to nebrat jako boj, kde jde o to, kdo z koho, vždyť jste přece jeden tým! A kdyby bylo nejhůř, vždy se určitě dá najít nějaké řešení, aby byli oba spokojeni – přinejhorším si nemusíte naplánovat celou dovolenou dohromady, když chce jeden k moři a druhý na hory, nebo něco podobného! Při seznamování s novými protějšky by si nezadaní Střelci měli dát pozor, ať si příliš neprosazují svou za každou cenu hned od začátku. To je totiž zaručený způsob, jak případného nadějného partnera spolehlivě odradit. Nezapomínejte vnímat jejich potřeby a přání, i kdyby vám je neřekli nahlas, ale jen naznačili. Je přece mnohem krásnější dělat tomu druhému radost, než se vadit kvůli zbytečnostem!



Kozoroh
Karta Tři mince
vám prozrazuje, že jste v lásce a partnerském životě na správné cestě. Pokud jste zadaní, nechybí vám již mnoho k tomu, aby bylo všechno skutečně dokonalé, i když vám to tak možná nepřipadá. Pravdou však je, že jste společně ušli již kus cesty a máte pevné základy, na kterých můžete stavět a dál budovat váš vztah – a to má velkou cenu! I kdyby byly mezi vámi nějaké ty spory a nedorozumění, tyto pevné základy pořád zůstávají a můžete se na ně spolehnout. A pro vás Kozorohy, jako znamení živlu země, jsou stabilita, pocit jistoty a spolehnutí se skutečně důležitými předpoklady životního štěstí! Jestliže jste nezadaní nebo teprve v začátcích nové známosti, nezapomínejte, že pokud má mít váš nový vztah perspektivu, musí právě tyto pevné základy nezbytně mít. Dejte vašemu novému protějšku najevo, že s vámi může počítat. Nespěchejte do sbližování, ale nechejte věcem čas. Dopřejte si co nejvíc společných zážitků a vyzkoušejte si, že se spolu umíte nejen bavit, ale také konstruktivně pracovat a vytvořit silný tým!

Vodnář
Karta Páže mincí
vám přináší nové příležitosti, optimistické vyhlídky a šanci vybudovat si vztah, který bude skutečně pro život, i do nepohody, a na který se budete moct spolehnout a vytvořit společně krásný domov a rodinu. Pokud jste nezadaní, na prvním místě při seznamování pro vás nebude vášeň a přitažlivost, ale právě to, nakolik je váš nadějný protějšek spolehlivý, jestli se můžete o něj opřít a umíte si s ním představit svůj každodenní společný život. Zadaným Vodnářům a hlavně Vodnářkám Páže mincí přináší ještě jednu zajímavou věštbu – pokud toužíte po děťátku, je tato karta předzvěstí blížícího se těhotenství a zdárného porodu! Je to totiž velmi silná karta plodnosti! Ale pozor, plodnost může mít i jiné, přenesené významy. Se svým životním partnerem dokážete vytvořit silnou kreativní dvojici, a budou a vámi zůstávat tvořivé výsledky, na které je radost pohlédnout! Ať už se společně věnujete čemukoliv, ať jsou to vaše záliby, tvorba krásného domova nebo společná práce, v tom všem se vám bude ruku v ruce dařit!

Ryby

Karta Velekněz
naznačuje, že váš nynější partner nebo partnerka hraje ve vašem životě v jistém smyslu taky roli duchovního učitele nebo někoho, kdo vám má pomoct pochopit a uvědomit si určité věci na vaší životní cestě. To se může v praktickém životě projevovat velmi různými způsoby. Možná je váš protějšek člověkem, ke kterému vzhlížíte, je pro vás přirozenou autoritou a cítíte k němu nebo k ní silný obdiv a respekt. Možná jste se právě díky tomuto člověku naučili některé věci dělat a chápat lépe a cítíte za to vděčnost. Jeho nebo její opora je zde vždy pro vás, když to potřebujete, a vždy má pro vás dobrou radu, na kterou se můžete spolehnout. Ale jsou i jiné případy – věřte nebo ne, dokonce i komplikovaný vztah, který vás zlobí a nemá nakonec žádnou perspektivu, pro vás může být lekcí, která vás posune kupředu. Často právě díky takovým těžkým vztahům se můžete naučit o životě pravdy, které by vám jinak zůstaly skryté. Poselství tedy zní – snažte se brát člověka po svém boku jako někoho, kdo vás může posunout dál na vaší duchovní cestě!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.