Home - Články - Světový den štěstí

Světový den štěstí

vloženo 20. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Světový den štěstí

Co je štěstí? „Muška jenom zlatá“. Kdo má rád staré české filmy, určitě si vzpomene na tuto legendární hlášku!
sdílet článek na facebooku

Štěstí je něco, co si nosíme v sobě, ale málokdo o tom ví. A potom hledáme kolem sebe, ve vnějším světě, a cítíme se zrazeni, že zrovna nás to štěstí míjí. Ponořme se do svého nitra a objevme to, po čem každý den toužíme. Nemá to ale nic společného s kariérou ani s panem dokonalým nebo paní dokonalou, které jsme ještě nepotkali.

Musíme se zaměřit na své vnitřní Já, abychom pochopili, co chceme a po čem touží naše duše. A věřte, že zjistíme, že k tomu nepotřebujeme miliony v bance ani vilu na Floridě.

Možná bych měla pár typů, nad kterými se zamyslete:
Zkuste se třeba jen náhodou na někoho usmát a on vám úsměv oplatí. Co při tom cítíte? Berte všechno s humorem a neberte život, ani sebe, příliš vážně. Buďte vděčni za všechno, co máte a naučte se vděčnost projevit. Pomozte, kde pomoci můžete.



A ještě jedna věc. Dobíjejte si pravidelně baterky v přírodě. Opravdu pomáhá, když vdechujete svěží lesní vzduch, svítí na vás sluníčko a jste daleko od hluku velkoměsta. V tu chvíli nemůžete štěstí necítit. A uvidíte, že se vyplatí žít a být šťastni.

Shromáždění OSN vyhlásilo 20. březen Mezinárodním dnem štěstí. A to proto, že hlásají, že základním lidským cílem je snaha o štěstí. My se ale o něj nemusíme přece vůbec snažit. My to štěstí v sobě máme, jen ho objevit. A pokud ho objevíme, můžeme ho předávat dál a učinit šťastnými další lidské i zvířecí bytosti. Ukažme jim cestu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.