Home - Články - Čínský horoskop na týden 18. - 24. března

Čínský horoskop na týden 18. - 24. března

vloženo 18. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 18. - 24. března

Březen se už přehupuje do své druhé poloviny a všichni by měly být na pozoru před vztahovačním chováním, jinak se vám to může ve špatném vrátit. Přečtěte si mnohem více v novém týdenním čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Prioritou tohoto týdne je kariéra a povinnosti. Krysy netrpí nedostatkem disciplíny, naopak zvládnete v sedmi dnech rekordní množství úkolů. Důležité je, abyste kvůli práci nezapomněli na příjemnější stránky života. Drahá polovička si… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Předposlední březnový týden dolévá Buvolům pohár energie po okraj. Překypujete silami i dobrou náladou, díky níž pro vás žádná překážka není nepřekonatelná. Dokonce i letití nepřátelé vám půjdou z cesty a obdivně sledují každý… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Díky energickému Marsu vyhlížíte týden plný vzrušujících okamžiků. Jeho ohnivý vliv ocení zejména zadaní Tygři, kterým v poslední době scházela v ložnici erotická jiskra. Teď se kola fantazie roztočí naplno a váš laxní přístup k intimnostem se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci se v tomto týdnu musí poprat s komunikační bariérou, kterou ve vztahu vytváří negativní konstelace hvězd. Připadá vám, jako by partner nechtěl rozumět slovům, které k němu vysíláte. Vy na oplátku nerozumíte tomu, co po vás… ČTĚTE VÍCE!

To, s jakými vrozenými dispozicemi přicházíme na svět, je ovlivněno naším předchozím životem. Díky karmickému tarotu se dozvíte, čím jste se provinili v minulých životech a jaká je vaše karmická energie. Jasněji budete mít i o svých karmických kořenech a o tom, co vás z minulých životů zatěžuje aktuálně. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet teď!

Drak
Milí Draci, pro tento týden máte shůry daný fantastický úkol! Hvězdy po vás chtějí, abyste se věnovali zábavě. Je čas odstřihnout se od starostí a dopřát unavenému organismu potřebný odpočinek. Zajděte si zacvičit, navštivte filmovou premiéru nebo… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nemusíte se bát, že by vašemu jazyku nikdo nerozuměl. Vlivem komunikativního Merkuru se dokážete domluvit na všech podstatných věcech. Ať vyhlížíte důležitou partnerskou diskusi, nebo se chystáte probrat pracovní podmínky s nadřízeným, hvězdy… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zdravotní stav Koní na tom není ve druhé polovině března nejlépe. Obvykle je vás všude plno a nevydržíte sedět dlouho na jednom místě. Ale teď sami cítíte, že musíte zvolnit a dopřát tělu více prostoru na regeneraci. Nepodceňujte důležitost… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Předposlední březnový týden je náročný z pohledu rodinných závazků. S rodiči nemůžete najít společnou řeč a ke konfliktům dochází kvůli naprostým maličkostem. Jste hákliví na slovíčko a nesnesete, že vás kritizují. Zkuste být tolerantní k jejich… ČTĚTE VÍCE!


CÍTÍTE VE ŽIVOTĚ NEJISTOTU?
Pomohu vám dát vše do pořádku! Nabízím precizní poradenství! Provádím vklad karet, Feng-Shui, I - Ťing i Numerologii. T. 906 701 701. Vaše Karmen


Opice
Jaký čas čeká vás, milé Opice? Vesmírní vládcové se tváří přátelsky a posílají vám tolik energie, kolik budete k troufalému programu potřebovat. Hlavně sluneční paprsky budou mít léčivou sílu na vaše tělo i duši. Proto se snažte maximum… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti by nejraději vykřičeli své milostné štěstí do světa. Nic vám nebrání, abyste rozezvučeli zlato skrývající se ve vašem hrdle! S drahou polovičkou si vyjasníte mnoho potíží a ruku v ruce vyrazíte vstříc šťastnější… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa jsou znamením, které miluje rodinnou pohodu. Harmonické domácí zázemí ctíte a nedovolíte, aby ho cokoliv narušilo. O to víc se radujete z toho, že vaše snaha konečně přináší sladké ovoce. Vesmír radí, abyste se soustředili více… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Kněžka lásky nad vámi drží ochrannou ruku, což garantuje báječný týden. Stará se o pestrý milostný program, ale pozitivně se podepíše i na profesním životě. Máte šanci najít spřízněnou duši, případně objevit pracovní příležitost, která je… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.