Home - Články - Láskohled 13. - 19. listopadu

Láskohled 13. - 19. listopadu

vloženo 11. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 13. - 19. listopadu

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Raky máme odpověď, která je nepotěší, a naopak Berani se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše vášeň bude nyní v plném proudu a s partnerem prožijete vášnivé a romantické chvíle. Nebojte se projevit své city a ukázat, kolik vám na něm záleží. Je to pro něj důležité.

Býk
V lásce budete chtít stabilitu a jistotu. S partnerem se můžete pokoušet budovat pevný vztah založený na důvěře a spolehlivosti. Dejte si ale pozor, abyste nebyli příliš tvrdohlaví!

Blíženci
Budete toužit po intelektuálním spojení s partnerem. Hluboké a zajímavé konverzace vám budou oběma přinášet jen samou radost. Zajděte spolu na zajímavý výlet nebo do knihovny.

Rak
Vaše emoce budou tento týden pouze na povrchu. S partnerem ale přesto budete chtít sdílet své pocity a být pro něj oporou. Buďte otevření a upřímní ve svých emocionálních projevech!


Lev
Chcete být ve středu pozornosti, ale mějte na paměti, že i vašemu partnerovi je třeba dopřát trochu pozornosti. Buďte velkorysí a ukažte, že vám na vztahu opravdu hodně záleží.

Panna
S partnerem budete chtít dosáhnout dokonalosti ve vztahu. Můžete se společně snažit vylepšit komunikaci a řešit nějaké nedostatky. Drobná péče o druhého udělá ve vztahu zázraky.

Váhy
Toužíte po harmonii ve vztahu a po souladu se svým partnerem. Snažte se nacházet kompromisy a vyvarujte se naprosto zbytečným konfliktům, které by mohly narušit křehkou rovnováhu.

Štír
Vaše vášně budou tento týden velmi intenzivní a hluboké a s partnerem tak můžete prožívat vášnivo-erotické okamžiky. Buďte však opatrní, abyste moc nepropadli zbytečné žárlivosti!


Střelec
Již delší dobu toužíte po dobrodružství a extra nových zážitcích ve vztahu. Zkuste spolu s partnerem podniknout něco šíleného a neobvyklého a objevte nové stránky svého protějšku.

Kozoroh
Vaše nová láska bude založena na trpělivosti a věrnosti. S partnerem chcete budovat dlouhodobý a stabilní vztah, který je pro váš život velmi důležitý. Nebojte se ukázat svou oddanost.

Vodnář
Ve vztahu toužíte po svobodě a vzájemné volnosti, ale zároveň budete chtít mít partnera blízko u sebe. Najděte proto rovnováhu mezi nezávislostí a společným stráveným časem.

Ryby
Empatie a citlivost vám budou v lásce nyní velkou oporou. Tento týden buďte pozorní k partnerovi a projevte mu svou lásku a porozumění, které momentálně velice potřebuje.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.