Home - Články - Listopadové novoluní ve Štíru

Listopadové novoluní ve Štíru

vloženo 10. 11. 2023
čas čtení: 5 minut

Listopadové novoluní ve Štíru

Tajemné novoluní 13. listopadu 2023 v 10:27 je pozvánkou do říše podzimní temnoty. Naleznete zde i vy nové světlo v duši?

sdílet článek na facebooku

Ponořte se s Lunou do tmy

Koloběh roku se nám přehoupl do své temnější části, kdy příroda spí, dny jsou krátké a venku je chladno a sychravo. V tomto období vládne na obloze tajuplný a mystický Štír. A právě v tomto znamení, zasvěceném mystériím života a smrti, se teď nachází Slunce a společně s ním na stejném místě i Luna. Ano, přesně v okamžiku jejich setkání přichází novoluní!

Několik nocí kolem této zvláštní fáze Měsíce se nese v duchu úplné tmy a bezměsíční temnoty. Jsme v části ročního i měsíčního koloběhu, kdy tma jasně vítězí nad světlem. Co to pro nás znamená?

Čas zpomalit a odpočinout si

V první řadě je nynější čas jako stvořený pro odpočinek, klid a rozjímání. Samotné novoluní vychází sice na pondělí, ale před ním je zde víkend, kdy již budeme jeho nastupující energii pociťovat naplno.


Dopřejte si tedy relaxační program a dejte na chvíli své ambice stihnout toho co nejvíc stranou. Předvánoční shon se ještě nezačal, a to je ideální čas opravdu vypnout. A taky se dobře prospat – dlouhé a tmavé noci k tomu přímo vybízí!

Až začne příští týden Luna dorůstat, budeme již opět mít dostatek sil, energie a motivace pustit se do nových plánů. Jednou za měsíc, o novoluní, je zkrátka potřeba dát si pohov!

Skrytá tajemství duše

Štír je nejtajemnějším znamením celého zvěrokruhu, kolem tohoto novoluní nám proto mohou z podvědomí vyplouvat opravdu zvláštní pocity. Nemusí to být vždy úplně příjemné, třeba se mohou objevit pocity křivdy, nemilé vzpomínky nebo smutek z něčeho, co se kdysi nepovedlo.

Nechejte takové negativní pocity přijít, proplout bez většího povšimnutí vaší myslí a zas v klidu odejít. Jsou to pouze stíny, kterým je lepší nevěnovat příliš pozornosti – když je už nebudete živit, postupně vyblednou a nahradí je nové a krásnější pocity!


Štíří konstelace a jejich poselství

Toto novoluní bude nejsilněji ze všech znamení působit na Štíry, a přinese vám velmi příznivé události pro váš duchovní rozvoj. Skvěle se bude dařit také Rakům a Rybám.

Slunce a Luna ve Štíru jsou nyní v opozici s Uranem v Býku, a to je hodně zajímavá konstelace! Je předzvěstí nečekaných a překvapivých změn, které mohou hodně zamíchat karty v mnoha různých oblastech a událostech.

Navíc zde máme ještě Mars ve Štíru v konjunkci s Lunou a Sluncem a rovněž v opozici s Uranem. Vypadá to na riziko mocenských konfliktů a změn s tím spojených. Tak si držte klobouky, bude to jízda, i když se všechno odehrává pod povrchem, v oblasti vztahů a intrik. Nejlepší, co můžete udělat, je zůstat věrní vaší intuici, ta vás s Lunou ve Štíru spolehlivě povede ke štěstí!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.