Home - Články - Začněte znovu s Merkurem a Lunou!

Začněte znovu s Merkurem a Lunou!

vloženo 9. 11. 2023
čas čtení: 5 minut

Začněte znovu s Merkurem a Lunou!

Když si každý den správně naplánujete, když si stanovíte své cíle a když budete vědět, jak jich dosáhnout, máte ohromnou šanci uspět. Jenom čekat totiž nestačí. Fáze Měsíce a Merkuru vám pomohou přesně určit, kdy je ta nejlepší chvíle pustit se do akce!

sdílet článek na facebooku

Síla lunárního cyklu

Chystáte se na nový začátek? Chcete ukončit nějakou záležitost? Řiďte se lunárními cykly! Novoluní a následné dorůstání Měsíce jsou ideální pro všechny nové začátky. Během těchto dvou týdnu mají vaše nápady a touhy největší šanci na to, že semínka vašich nápadů a tužeb vyklíčí a začnou růst. Samotný úplněk je pak vhodným časem k finišování, k uskutečnění posledního kroku. O úplňku se plní sny!

Přizpůsobit svůj program měsíčnímu cyklu není vůbec nic náročného. A vyzkoušet si, jak působí energie novoluní, můžete třeba na tom, že se rozhodnete začít cvičit, pravidelně číst, že začnete aktivně hledat nové zaměstnání nebo třeba partnera.


Vládce Merkur

Merkur je vládnoucí planetou znamení Blíženců. Jeho energie můžou být prospěšné, to, když se Merkur pohybuje dopředu. Když ale couvá, nedaří se obchodním, ani osobním záležitostem. Takzvaná retrográdní smyčka Merkuru je období, které nastává třikrát až čtyřikrát za rok a určitě by nemělo ujít vaší pozornosti. Letos bude další retrográdní fáze v období od 13.12.2023 od 2.1.2024. Rozhodně to není čas, ve který byste se měli pouštět do čehokoli důležitého, ale raději si odpočinout, relaxovat v přírodě nebo doma s knihou.

Nepouštějte se do nových akcí!

Když Merkur couvá, vzduch je naplněn atmosférou, která způsobuje zmatek. Můžete ztratit klíče, poslat e-mail na špatnou adresu nebo se kompletně zhatí vaše cestovní plány. Zkrátka, nejlepší je v tuto dobu nezačínat vůbec nic nového. Couvání této planety ale není tak špatné, jak se zdá. Je to vynikající období, kdy se můžete věnovat starým záležitostem nebo se ozvat lidem z vaší minulosti. Je to také vhodný čas, kdy si můžete promluvit s bývalými nadřízenými o volných pracovních místech, povečeřet s bývalou láskou nebo dohnat papírování a vyřídit věci, jež jste až do teď přehlíželi. Stručně řečeno, je to dobrý čas na inventuru minulosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.