Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. listopadu

Čínský horoskop na týden 6. - 12. listopadu

vloženo 6. 11. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. listopadu

Listopad se nám už rozjel a zdá se to skoro neuvěřitelné, ale pomalu před sebou budeme mít konec roku. To je určitě vhodný čas k částečné bilanci, zároveň to znamená, že byste se měli pořádně připravit na psychicky náročnější dny. Ty ale jistě zvládnete s novým čínským horoskopem!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Hvězda vás nabádají, abyste dostáli svému slovu, ať už půjde o cokoli. Opačný postup by na vás vrhl špatný stín, kterého byste se jen tak nezbavili. Buďte proto čestní a pamatujte, že slovo dělá muže, popřípadě… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Svět se vyvíjí a věci nezůstávají na jednom místě. Buvolové se nyní potýkají se zjištěním, které nemusí být příjemné. Nedržte se však starých struktur a buďte připraveni na změnu. Vývoj se nevyhýbá ani mezilidským… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v dalším listopadovém týdnu se připravte na překážky, které vám do cesty staví nepříznivé postavení Venuše. Čerstvé známosti si nemalujte v růžových barvách a snažte se zůstávat nohama na zemi. Ani dlouholeté… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Začátek listopadu stáčí pozornost Zajíců k rodině. Spoustu času věnujete dětem, se kterými máte krásný vztah. Pokud se některé rodinné vazby zpřetrhaly, v tomto čase může dojít k jejich znovunavázání. Partnerské vztahy… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Navzdory chladnému podzimnímu počasí se Drakům zapalují lýtka. Nezadaní se mohou těšit na seznámení s atraktivním protějškem, kterého si musí zamilovat na první pohled. Následný vývoj událostí by měl být … ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, hlavním tématem týdne jsou informace. Bude třeba rozlišovat, jakým lze věřit a které naopak rozklíčovat jako nesmyslné. Hrne se na vás spousta věcí, a tak bude rozumnější se některým společenským… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Zkraje měsíce se připomenou záležitosti, které je nutné řešit už delší čas. Jedná se především o partnerské záležitosti, ale změny se nevyhnou ani pracovnímu poli. Štěstí přeje připraveným, a tak nepodceňujte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Nálady zrozenců Koz jsou velmi proměnlivé. Ani si neuvědomujete, jak moc vám takové chování škodí. Komplikace hrozí čerstvým vztahům, ale náladovost se odrazí také na fungování rodiny i v pracovních vazbách. Ne každý… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Blížící se polovina listopadu vás dostává pod nátlak, který ve vás probouzí stres. Nejste schopni se racionálně rozhodnout a může se stát, že toho někdo využije ve svůj prospěch. V mezilidských vztazích nevěřte každému. Snažte… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Užíváte si zamilovanost, která vámi proudí jako životadárná míza. Dík lásce vládnete dobrou náladou a máte dojem, že je všechno v pořádku. Dokonce i dlouholeté páry zažívají renesanci svého vztahu. Singles Kohouti… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, tentokrát není možné přehlížet věci, s nimiž v životě nejste spokojení. Budou ve vás narůstat jako bublina, která následně praskne. Může se jednat o negativní emoce, které v sobě hromadíte, ale také narůstající únavu… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadaní zrozenci Vepře docení partnerovu pomoc. Cítíte narůstající únavu, proto vás takové gesto potěší. Miláček dořeší starosti, se kterými jste si dlouhou dobu nevěděli rady. Dejte mu najevo svůj vděk a rozhodně takové… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.