Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. listopadu

Týdenní horoskop 6. - 12. listopadu

vloženo 5. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. listopadu

Den jako každý jiný, nebo vás čekají velké zvraty? Zatímco Panny se budou realizovat především v práci, na Býky čeká týden láskyplný domov. Zjistěte i vy, co vás čeká! Vše najdete v našem týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro Berany plný energie a odvahy! Budete se cítit, jako byste mohli zdolat jakýkoli vrchol. Jen pozor, abyste nepřehnali a nepřivedli své přátele k výčitkám kvůli vaší nesnesitelné energii. Někdy totiž nevíte, kdy máte konečně dost.

Býk
Zkuste se nyní uvolnit a vychutnat si pravou pohodu domova. Poslední dobou jste toho měli opravdu hodně a vůbec jste se nezastavili - musíte konečně zpomalit. Možná se objeví chuť na nějakou dobrou domácí kuchyni, takže si dopřejte lahodné pokrmy!

Blíženci
Milí Blíženci, tento týden před sebou máte spoustu nové a zajímavé komunikace a společenských setkání. Využijte svou schopnost mluvit o čemkoli a bavit se s lidmi. Možná narazíte na zajímavou diskuzi, která vám otevře nové perspektivy a rozšíří obzory.

Rak
Vaším hlavním cílem je momentálně péče o rodinu a blízké. Jste rodinně založení a je pro vás důležité vytvořit teplo domova. Může se objevit nějaký konflikt, ale s vaší citlivostí ho snadno vyřešíte. Udělejte něco, co udělá radost vašim blízkým.


Lev
Tento týden budete toužit po pozornosti a uznání. Můžete se ocitnout v centru pozornosti, což vám bude příjemné. Jen si dejte pozor, abyste nepřehnali svou potřebu být ve středu dění. Máte totiž kolem sebe osoby, kterým vaše přehánění trochu vadí.

Panna
Jste velcí perfekcionisté a tento týden bude celý ve znamení organizace a plánování. Chcete mít všechno dokonalé a máte i spoustu nápadů, takže si dejte pozor, abyste se nepřehnali v pracovním nasazení. Klidně si udělejte seznamy a plánovací tabule.

Váhy
Váhy, tento týden budete toužit po harmonii a rovnováze ve všech oblastech vašeho života. Udělejte si čas na klidnou meditaci nebo jógu, abyste udrželi duševní stabilitu. Možná najdete nový způsob, jak vyřešit nějaký osobní či pracovní konflikt.

Štír
Láska, vášeň a příliv emocí vás provází celý život. Můžete se dostat do vášnivého vztahu nebo se začít zajímat o něco tajemného. Buďte opatrní, abyste nepřehnali své vášně. Někdy máte tendenci přehánět, naštěstí vaše okolí to ví a bere vás s rezervou.


Střelec
Tento týden budete toužit po dobrodružství a nových zážitcích. Je čas vyrazit na výlet nebo se pustit do něčeho nového a neobvyklého. Možná najdete nové koníčky, které vás překvapí. Jedno je jisté, hvězdy osudu vám radí, abyste vykročili z kruhu.

Kozoroh
Momentálně je vaše kozoroží znamení plné svěžích ambicí a velkého pracovního nasazení. Můžete se dostat do důležitého projektu, takže se plně soustřeďte na své cíle. Jen nezapomeňte na odpočinek! Na ten totiž poslední dobou skoro vůbec nemyslíte a to je chyba!

Vodnář
Vodnáři už delší dobu touží po svobodě a nezávislosti. Je jasné, že vedle sebe nesmíte mít protějšek, který vás nenechá dýchat. Můžete se cítit trochu nespoutaní, ale to je v pořádku. Udělejte si čas na osobní reflexi a přemýšlejte o svých cílech.

Ryby
Milé Rybky, tento týden budete plní kreativity a značné empatie. Můžete se věnovat umění nebo pomoci někomu v nouzi. Vaše intuice bude silná, takže poslouchejte svůj vnitřní hlas, který vás navede tím správným a důvěryhodným směrem. Jen tak dál!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.