Home - Články - Láskohled 6. - 12. listopadu

Láskohled 6. - 12. listopadu

vloženo 4. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 6. - 12. listopadu

Každý den nabízí příležitost potkat svoji vysněnou lásku. Někdy však může jít jenom o vášnivý flirt, který nemá budoucnost. Jak to dokázat rozlišit? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a poznejte, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti lásky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Mějte oči na šťopkách, může se totiž objevit nový a vzrušující románek. Buďte odvážní a nebojte se dát své city najevo. Nikdy nevíte, jestli to není ten pravý/ta pravá pro vás.

Býk
Tento týden budete toužit po stabilitě a jistotě ve vztahu. Můžete se cítit trochu žárlivě, ale nechte svého partnera vědět, jak moc si ho vážíte. Jedině tak předejdete konfliktům.

Blíženci
Buďte tento týden otevření novým zážitkům. Můžete se setkat s někým novým, kdo vás intelektuálně osloví. Jste totiž tento týden výjimečně zvědaví a dáváte průchod zdravým emocím.

Rak
Je ideální čas sdílet své city a emoce a být otevření v lásce. Užijte si romantické chvíle někde na společném výletě, vyrazte do víru velkoměsta, nebo jen tak lenošte na pohovce.


Lev
Vsaďte na své podmanivé charisma a nic pro vás teď nebude překážkou. Buďte romantičtí a vytvořte něco, co udělá radost vám i vašemu partnerovi. Výsledek se velice rychle dostaví.

Panna
Panny, tento týden se soustřeďte na hezké a milé drobnosti ve vašem vztahu. Můžete udělat svému partnerovi malý dárek nebo překvapení, které jim ukáže, jak moc vám na nich záleží.

Váhy
Vaší váhavosti je konec. Možná, že tento týden uděláte zásadní rozhodnutí týkající se milostného života. Už jste vaše nápadníky nechali čekat pěkně dlouho, je čas na rozhřešení.

Štír
Milí Štíři, tento týden bude plný vášně, hlubokých citů a romantické intenzity ve vztahu. Vaše smyslnost bude na vrcholu, takže se připravte na vášnivé chvíle s partnerem. Jen tak dál.


Střelec
Rádi stále něco objevujete. Nuda je pro vás skoro nevhodné slovo a proto je jasné, že ani ve vztahu se nechcete nudit. Potřebujete vedle sebe někoho akčního s plným batohem nápadů.

Kozoroh
Zaměřte se na budování pevných základů ve vašem vztahu a budete odměněni dlouhotrvající harmonií. Toužíte totiž po vážném a seriózním vztahu. Drobné flirtování už není nic pro vás.

Vodnář
Vodnáři, tento týden budete toužit po svobodě a nezávislosti ve vztahu. Dejte svému partnerovi dostatek prostoru a času na sebe a na své zájmy. Oplatí vám to rovněž stejnou mincí.

Ryby
Jste až příliš zaneprázdněni svou prací, že si ani nevšímáte toho, jak moc scházíte svému protějšku. Stále máte zatoulané myšlenky úplně někde jinde. Je čas na radikální změnu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.