Home - Články - Láskohled 13. - 19. listopadu

Láskohled 13. - 19. listopadu

vloženo 11. 11. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 13. - 19. listopadu

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Raky máme odpověď, která je nepotěší, a naopak Berani se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše vášeň bude nyní v plném proudu a s partnerem prožijete vášnivé a romantické chvíle. Nebojte se projevit své city a ukázat, kolik vám na něm záleží. Je to pro něj důležité.

Býk
V lásce budete chtít stabilitu a jistotu. S partnerem se můžete pokoušet budovat pevný vztah založený na důvěře a spolehlivosti. Dejte si ale pozor, abyste nebyli příliš tvrdohlaví!

Blíženci
Budete toužit po intelektuálním spojení s partnerem. Hluboké a zajímavé konverzace vám budou oběma přinášet jen samou radost. Zajděte spolu na zajímavý výlet nebo do knihovny.

Rak
Vaše emoce budou tento týden pouze na povrchu. S partnerem ale přesto budete chtít sdílet své pocity a být pro něj oporou. Buďte otevření a upřímní ve svých emocionálních projevech!


Lev
Chcete být ve středu pozornosti, ale mějte na paměti, že i vašemu partnerovi je třeba dopřát trochu pozornosti. Buďte velkorysí a ukažte, že vám na vztahu opravdu hodně záleží.

Panna
S partnerem budete chtít dosáhnout dokonalosti ve vztahu. Můžete se společně snažit vylepšit komunikaci a řešit nějaké nedostatky. Drobná péče o druhého udělá ve vztahu zázraky.

Váhy
Toužíte po harmonii ve vztahu a po souladu se svým partnerem. Snažte se nacházet kompromisy a vyvarujte se naprosto zbytečným konfliktům, které by mohly narušit křehkou rovnováhu.

Štír
Vaše vášně budou tento týden velmi intenzivní a hluboké a s partnerem tak můžete prožívat vášnivo-erotické okamžiky. Buďte však opatrní, abyste moc nepropadli zbytečné žárlivosti!


Střelec
Již delší dobu toužíte po dobrodružství a extra nových zážitcích ve vztahu. Zkuste spolu s partnerem podniknout něco šíleného a neobvyklého a objevte nové stránky svého protějšku.

Kozoroh
Vaše nová láska bude založena na trpělivosti a věrnosti. S partnerem chcete budovat dlouhodobý a stabilní vztah, který je pro váš život velmi důležitý. Nebojte se ukázat svou oddanost.

Vodnář
Ve vztahu toužíte po svobodě a vzájemné volnosti, ale zároveň budete chtít mít partnera blízko u sebe. Najděte proto rovnováhu mezi nezávislostí a společným stráveným časem.

Ryby
Empatie a citlivost vám budou v lásce nyní velkou oporou. Tento týden buďte pozorní k partnerovi a projevte mu svou lásku a porozumění, které momentálně velice potřebuje.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.