Home - Články - Dovolená 2018 - Velký tarot

Dovolená 2018 - Velký tarot

vloženo 6. 6. 2018
čas čtení: 10 minut

Dovolená 2018 - Velký tarot

Konečně se blíží čas dovolených! Víte už, jak si letos nejlépe užijete letní odpočinek? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest holí
ukazuje, že letos konečně nemusíte dělat kompromisy a můžete si dovolenou užít jednoduše po svém! Povede se vám přesvědčit své blízké o tom, že vaše nápady jsou skvělé, a ani vás to nebude stát příliš mnoho námahy – ony totiž skvělé opravdu budou a hned se jim zalíbí! Jako Berani máte vždy radost z toho, když se vám povede v něčem prosadit, takže vás to potěší ještě o to víc! Splníte si své sny a konečně zrealizujete plány, o kterých již dlouho přemýšlíte. Je možné, že máte ambice dosáhnout nějakých sportovních výkonů nebo se chystáte na náročnou expedici, což si bude vyžadovat hodně nasazení. Bude to ovšem stát za to, všechno klapne výborně, a nakonec ještě sklidíte obdiv a uznání, po kterých přece jen tajně toužíte, i když to samozřejmě děláte v první řadě pro sebe. Letošní léto zkrátka bude doba velkých plánů a zajímavých dobrodružství – přesně tak, jak si to přejete a jak o tom již dlouhou dobu sníte! Není na co čekat, ten pravý čas právě nastal!

Býk
Karta Král mečů
značí rozhodnost, sílu vůle a potřebu prosadit si své myšlenky. Přesně víte, co byste letos v létě rádi podnikli, ale někdy máte pocit, že to ostatní nechápou. Vaši blízcí by mnohem raději někde lenošili, na rozdíl od vašich představ o aktivním odpočinku a poznávání nových zajímavých míst. To, co plánujete, nesplňuje zrovna všechna kritéria pohodlí, proto dá trochu práce přesvědčit vaši rodinu, že je to skutečně dobrý nápad, který vám všem přinese nezapomenutelné zážitky. Máte načtené a zjištěné všechno, co je potřeba, takže se cítíte být připraveni na velké dobrodružství. Ale pozor, odolejte pokušení přemlouvat a nutit k němu vaše společníky, kteří o to nestojí! Pokud vaši nabídku odmítnou více než jednou, pak už je dál nepřemlouvejte, stejně byste si to pak neužili ani vy, natož oni. Buďte k sobě upřímní a zeptejte se sami sebe, jestli by nebylo lepší vyrazit o samotě, na vlastní pěst. Můžete si také najít na vysněnou cestu nové přátele třeba přes inzerát. Když budete mít všechno dobře promyšlené, určitě to někoho přiláká!

Blíženci
Karta Eso pohárů
vám přináší dovolenou plnou lásky a hlubokých citů! Možná na ni vyrazíte ve společnosti svého stávajícího partnera, a krásné volné letní dny váš vztah ještě prohloubí. Užijete si společně spoustu romantických, něžných i vášnivých zážitků, které oživí vaši zamilovanost, jež v proudu všedních každodenních starostí přece jen stihla již docela vyprchat. Pokud jste nezadaní a na dovolenou jedete sólo nebo s přáteli či rodinou, taky se máte na co těšit! Tarot totiž ukazuje, že právě teď potkáte člověka, se kterým si budete opravdu skvěle rozumět a bude mezi vámi velmi silná přitažlivost, ale také něžná romantika! Bude pro vás překvapivě snadné dát protějšku najevo své intenzivní city, a vaše láska bude opětována. Toužíte po tom, aby váš nový vztah přetrval, aby to nebyla pouze krátká letní láska, ale celoživotní spojení. Je velká šance, že se vám to povede, ale přece jen bude lepší soustředit se spíš na přítomnost než na budoucnost. Příliš mnoho přemýšlení a plánování totiž něžným citům nepřeje!

TAROT DOVOLENÉ. Zvláště v době dovolených, při pobytu na neznámých místech může hrozit střet nepříjemných momentů. A právě karty tarotu vám předpovědÍ, jak si počínat, aby k takovým událostem nedošlo. Nahlédněte spolu s námi do vaší jiskřivé budoucnosti a vykročte jí směle vstříc! Vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Rak
Karta Osm mečů
naznačuje, že pomyšlení na dovolenou vám dělá trochu vrásky na čele. Ocitli jste se v situaci, kdy je pro vás plánování letního volna hodně složité, a máte pocit, že si zkrátka nemůžete dovolit to, co byste si přáli, ať už z finančních nebo časových důvodů. Mohou zde také být rozpory s vašimi nejbližšími, které vám budou připadat neřešitelné. Pomalu se již začínáte smiřovat s tím, že letos možná žádná dovolená nebude, a pokud ano, tak se budete muset spokojit s málem, a možná s něčím úplně jiným, než byste chtěli. Snažíte se o tom přemýšlet a hledat řešení, protože již hodně dlouho čekáte a odepíráte si naplnění svých snů. Pořád vám však připadá, že žádná možnost, jak to zrealizovat, zkrátka neexistuje. Ve skutečnosti však příležitosti jsou, a nakonec to bude jednodušší, než si myslíte! Stačí se jen podívat na věci z jiného úhlu pohledu a hledat nová neotřelá řešení. Když je sami nevidíte, možná vám poradí někdo z přátel. Každopádně to nevzdávejte, nakonec bude vaše letní volno opravdu stát za to!

Lev
Karta Šest mečů
ukazuje, že ve společnosti lidí, se kterými se cítíte dobře a kterým věříte, se můžete směle pustit i do náročného dobrodružství a vydat na daleké cesty do neznámých zemí! K tomu, aby všechno dobře dopadlo, ovšem bude nezbytné, abyste drželi spolu a nebyli na všechno jen sami. Po vhodném společníkovi se poohlédněte nejen v rodině, ale také v kruhu svých přátel, protože je velmi důležité, abyste měli skutečně stejné představy a názory. Během plánování vašich cest je důležité vždy si všechno dobře vyjasnit a ujistit se, že máte s druhým člověkem stejná očekávání, tím se předejde zbytečným problémům a neshodám. Nápadů, co byste chtěli podniknout, máte hodně, i když ne všechno bude okamžitě realizovatelné. Pokud vás však na to bude víc, vaše možnosti budou hned mnohem širší. To, co si naplánujete, bude stát za to a můžete se těšit na skvělé a neopakovatelné zážitky, které vás navíc v životě posunou o hodně kupředu a umožní vám najít nový pohled na svět!

Panna
Karta Rytíř holí
vám přináší ohromnou energii a činorodost, se kterou možná vaše okolí chvílemi nebude stíhat držet krok! Máte nadšení na rozdávání a toužíte se ve volných dnech pustit do něčeho aktivního, ať už je to sport, cestování a poznávání, nebo uskutečnění nějakých vašich jiných velkých plánů! Nemějte však vašim blízkým za zlé, když se budou místo toho chtít jenom válet na pláži! Konec konců, určitě lze najít způsob, jak vaše plány skloubit – například vy můžete jít na hory, zatímco oni budou relaxovat na pláži, a přitom můžete mít stejné ubytování a večery trávit společně! Nejlépe si léto užijete, když svoji energii nebudete plýtvat na přemlouvání nebo dokonce nucení ostatních, ať se přidají k vašim plánům. Nebojte se, společník se nakonec najde, i když se možná budete muset poohlédnout v širším okruhu svých přátel – určitě však existuje někdo, pro koho bude vaše nadšení nakažlivé a vaše plány ohromně inspirativní! A právě to bude ten správný člověk, který bude vaše rychlé tempo velmi rád sdílet!


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Váhy
Karta Deset pohárů
vám věští nádhernou dovolenou ve znamení rodinného štěstí a krásných harmonických mezilidských vztahů! Budete moc rádi, že máte se svými blízkými na sebe ve volných dnech konečně dostatek času, a budete si to opravdu užívat! Kam přesně v létě vyrazíte, není zas tak důležité, protože na prvním místě je otázka, s kým budete! V dobré společnosti se i dovolená na chalupě může stát stejně nezapomenutelným zážitkem jako jakákoliv exotická cesta! Po finanční stránce teď na tom nejste vůbec špatně, takže si můžete dovolit naplnit své sny a přání, ale v zásadě nic příliš velkého a drahého ani nepotřebujete. Raději ať je to místo, kde se budou všichni cítit skvěle, pohodlně a svobodně, kde můžete načerpat novou energii jak vy, tak i vaše polovička, no a pokud máte děti, důležitým kritériem jsou možnosti na hraní a aktivity právě pro ně! Léto si užijete v láskyplné, pohodové a harmonické atmosféře a přinese vám utužení rodinných vztahů a vyřešení starých neshod!

Štír
Karta Kolo štěstí
vám přinese do příprav na dovolenou velmi zajímavé, překvapivé a nečekané události! Zásah Štěstěny vám pomůže naplnit si své tajné sny a zařídit si letní volno, o jakém byste si ani netroufali přemýšlet! Možná v tom bude dokonce nějaká výhra či nečekaná odměna! Budete z toho mít velkou radost, ale důležité je nezapomínat, že takové věci zdaleka nejsou samozřejmost. Nelze počítat s tím, že Štěstěna bude člověku pořád nakloněna, o to víc je na místě vděčnost a snad i skromnost a pokora před sílami osudu, který vás tak hezky odměňuje! Uvědomíte si, že ne všechno lze naplánovat a mít pod kontrolou, a že je to tak dobře. Je potřeba otevřít se tomu, co k vám přichází, nedržet se striktně svých představ, protože tím můžete akorát tak přijít o hodně zážitků a dobrodružství. Když se vám naskytne nečekaná příležitost, vyplatí se jednat spontánně, a pokud se vám to líbí, tak zkrátka jít do toho bez pochybností a obav! Jen pozor na finance, protože může hrozit mírné riziko nečekaných ztrát a zbytečných výdajů!

Střelec
Karta Eso holí
je znamením, že se na dovolenou již opravdu těšíte, očekáváte ji s velkým nadšením a už se jí nemůžete dočkat! Máte spoustu činorodé energie, kterou si během všedních pracovních dní nemůžete nijak vybít a pak se občas hromadí v podobě stresu a podrážděnosti. Přitom ji lze využít mnohem konstruktivněji – v první řadě k plánování velkého dobrodružství, které v létě chcete podniknout, no a pak samozřejmě k jeho realizaci! Letos se rozhodně nespokojíte s lenošením, ale potřebujete aktivní dovolenou plnou nových podnětů, pohybu, cestování a adrenalinu! Ať už se vydáte do vysokých hor, na dalekou cestu do exotické destinace, nebo si dopřejete nějaké to dobrodružství za hranicemi všedních dnů jen v naší republice, důležité je, abyste si opravdu mohli realizovat své nápady a vybít přetlak tvořivé energie! Klidně můžete naplánovat a zorganizovat nějakou zajímavou akci pro svoji rodinu nebo přátele, určitě se to setká s nadšeným přijetím – jen pozor, nikoho k tomu nesmíte nutit proti jeho vůli! Přece jen, ne každý má tak akční naladění jako vy!

IDEÁLNÍ DOVOLENÁ S POMOCÍ MAGIE. Chystáte se na dovolenou a potřebujete, aby proběhlo všechno podle vašich představ? Ideální by samozřejmě bylo přibalit si sebou kouzelný prstýnek a podle potřeby jím vždy otočit. Jenomže ten je bohužel nedostatkovým zbožím, takže nezbývá, než si pomoci jinými prostředky.

Kozoroh
Karta Páže mincí
ukazuje, že velkou část své dovolené budete věnovat práci na vylepšování svého domova a zázemí. To vás v této době láká kupodivu dokonce více než nějaké daleké cesty. Toužíte budovat, tvořit a rozvíjet své krásné zázemí, a kdy jindy si k tomu najít čas, než právě teď v létě? Ale nebojte se, nebude to jenom práce! I při práci na chalupě si lze užít spoustu nezapomenutelných a krásných zážitků v kruhu blízkých, které v ničem nezaostávají za podobnými zážitky prožitými na břehu moře! Důležitou roli pro vás hraje i to, že investici do dovolené přece jen vnímáte tak trochu jako zbytečně vyhozené peníze, ať už vám říká, kdo chce, co chce. Ne že by to nestálo za to, ale přijde vám, že lepší využití stejných prostředků najdete doma. Bude to totiž mnohem trvalejší, a z investic se nebudete radovat dva týdny, ale po celý život. Teď už jen promluvit si o tom s blízkými, najít společnou řeč, případně nějaký ten kompromis, a můžete se pustit do vašeho letního díla!

Vodnář
Karta Dvě hole
je znamením, že jste připraveni objevovat a poznávat svět! Těšíte se na nová dobrodružství, na skvělé zážitky, na daleké cesty do neznámých končin. Jste přitom připraveni i na to, že to nebude vždy jen pohodlné a příjemné, ale že taková cesta sebou může přinášet i nečekané výzvy a problémy, které budete muset řešit. Máte na to však dostatek energie, a váš realistický přístup vás předurčuje k tomu, abyste úspěšně dokázali naplnit své plány. Letošní léto tedy pro vás bude hodně dobrodružné a plné zážitků, jaké se dají zažít snad jen jednou za život! Jste odhodláni udělat všechno pro to, aby se vaše odvážné sny splnily, a počítáte s tím, že nic není zadarmo nejen po finanční stránce, ale hlavně co se týče energie a práce, kterou je potřeba vložit do organizování tak velkého projektu. Další otázkou bude najít ty správné lidi jako společníky, kteří budou tento váš přístup sdílet – nebo možná raději vyrazíte sami? To už je na vás, každopádně si to báječně užijete a vrátíte se bohatší o spoustu cenných nových zkušeností a úžasných vzpomínek!

Ryby

Karta Sedm pohárů
prozrazuje, že si toho od dovolené slibujete možná až trochu nerealisticky mnoho. Máte pocit, že je před vámi spousta skvělých a jedinečných příležitostí, a že si stačí jen pomyslet a všechno se vám na počkání vyplní. Možná to tak může vypadat podle všech reklam a často planých slibů, ale skutečnost je přece jen trochu prozaičtější, a ne všechno je tak růžové jako na stránkách reklamních brožurek – nezapomínejte na to! Raději než se nechat zlákat vidinami všemožných až neuvěřitelně úžasných věcí, které se ve skutečnosti stejně nemohou splnit, se zeptejte sami sebe, co vlastně chcete a jak si opravdu přejete prožít své volné dny. Pak se zaměřte na tento jeden svůj sen, který vám bude doopravdy stát za to, a hlavně se nenechejte rozptylovat falešnou představou, že jste o to nebo ono přišli a nevyužili kdovíjakou jedinečnou a neopakovatelnou příležitost. Realita je totiž někde úplně jinde, a to všechno jsou jen plané sliby a iluze, které zkrátka nejsou v této podobě vůbec uskutečnitelné!

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.