Home - Články - Ideální dovolená s pomocí magie

Ideální dovolená s pomocí magie

vloženo 22. 7. 2019
čas čtení: 5 minut

Ideální dovolená s pomocí magie

Chystáte se na dovolenou a potřebujete, aby proběhlo všechno podle vašich představ? Ideální by samozřejmě bylo přibalit si sebou kouzelný prstýnek a podle potřeby jím vždy otočit. Jenomže ten je bohužel nedostatkovým zbožím, takže nezbývá, než si pomoci jinými prostředky.

sdílet článek na facebooku

Na řadu tak přichází magie. Přinášíme vám jedno univerzální kouzlo pro komplexní zabezpečení krásné dovolené, jedno pro ochranu prostoru a jedno pro přesun na místo určení. A co více, i když nikam necestujete, kouzla vám pomohou i doma.

Větvička ze švestky pro ochranu prostoru

Nejlépe se spí ve vlastní posteli, to ví každý a mimo nepohodlného ležení na dovolené často ruší spaní i obava z neznámého prostředí. Naši předkové doporučovali chránit místa, kde pobýváme, poměrně jednoduchým kouzlem. Postačí nám větvička ze švestky, která by měla být natrhaná ideálně s myšlenkami na bezpečí, které nám právě tyto větvičky pomohou zajistit. S trháním bychom neměli spěchat a nechat na sebe působit sílu stromku. Větviček budeme potřebovat dostatečné množství, protože tato švěstková ochrana by měla být vyvěšena na každém okně a vchodu domu, kde pobýváme. Cestujeme-li do daleka, měli bychom je natrhat v dostatečném předstihu a mít je nasušené. Jinak je samozřejmě nejlepší čerstvá větvička.

Větvičky bychom měli ideálně rozvěsit hned po příjezdu na místo svého pobytu. Tak do míst nebudou mít přístup zlé síly a s trochou štěstí se místu vyhnou i jiní nezvaní návštěvníci, kteří jak se dříve říkávalo, nepřicházejí v míru. Kouzlo navíc můžete aplikovat i při cestě dopravním prostředkem, kdy malé snítky větviček můžete připevnit na okýnka – ovšem pozor, samozřejmě větvičky připevňujete vždy z vnitřní strany, tedy nikoliv zvenčí.


Moc zaříkávadel


Ještě než si začnete říkat, že zaříkávadla přenecháte dětem, případně jiným nadšencům pro praktickou magii, nebojte se objevit moc slov, které můžete vyřknout a ale pozor, i těch která říkáte mimoděk. Pokud například tvrdíte něco ve smyslu, to bude zase dovolená, počasí na houby, jídlo na houby, že jsme raději nezůstali doma a nechodili na houby, pak už si v rámci vesmírných objednávek pěkně zaděláváte přesně na to, že vám dovolená ve finále přijde také na houby.

Klíčem je správná vizualizace, představujte si naopak to nejlepší, co si přejete, aby se uskutečnilo a pěkně v barvách, dojmech. To celé jako správné čarodějnice můžete ještě umocnit zaříkáváním, kterému se také moderněji říká afirmace. Říkejte si například – Zasloužím si krásnou dovolenou a s láskou si ji dovoluji přijímat. Miluji léto a cestování. Všechno báječně vychází.

Zázvorové čarování

Že je na nevolnost nejlepší zázvor, se obecně ví. Ideální bude, pokud se tedy na cesty vybavíte nějakou chutnou zázvorovou krmí, třeba sušenkami nebo čajem do termosky. Ovšem zázvor vám může pomoci i jinak. Existuje totiž jisté kouzlo, které by vás mělo ochránit na cestě. Připomíná tak trochu obrácené woodoo. Tedy účelem není přivolat neblahé věci na člověka, ale právě naopak člověka chránit.


Zázvor tak trochu připomíná lidské tělo s končetinami. Vaším úkolem bude vybrat takový kořen zázvoru, který má výběžky připomínající čtyři končetiny a hlavu. Na každý z výběžků se má uvázat žlutá stuha s výjimkou hlavy. A myslet bychom právě měli na magickou ochranu, která se dostane každému, který bude cestovat spolu s paňáčkem v jednom dopravním prostředku.

Ochranného paňáčka je ideální uschovat někde ve vozidle nebo, pokud cestujeme hromadnou dopravou, ho mít schovaného v batohu. Každopádně by se vám měly vyhnout, jak negativní síly z řad pekelníků, tak různé nehody.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.