Home - Články - Láskohled 22. - 28. července

Láskohled 22. - 28. července

vloženo 19. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. července

Romantika a emoce opět mocně vládnou následujícímu týdnu. Někomu hvězdy pomohou šťastnou náhodou k seznámení, jinému mohou přinést konfliktní atmosféru a milostná nedorozumění. Jaké vyhlídky má vaše znamení?
sdílet článek na facebooku

Beran
Stále častěji vás rozčiluje váš protějšek, na kterém vidíte chyby. Není se čemu divit, spadla prvotní zamilovanost a vy nyní vidíte i ty nedostatky. Pokuste se přes to přenést.

Býk
Čeká vás tento týden seznámení s osobou, která může radikálně zamíchat milostnými kartami ve vašem životě. Naprosto bez výjimky vás okouzlí a nasadí vám neutuchající úsměv na tvář.

Blíženci
Pokud jste nezadaní, tak se můžete těšit na ohňostroj plný vášně. Obzvlášť konec týdne bude v tomto ohledu velmi plodný. Ostatně na večery plné romantiky se mohou těšit i zadaní.

Rak
Single jedinci si tento týden budou užívat pozornosti opačného pohlaví a mohou se i těšit na noční radovánky. Žádná párty, či diskotéka před vámi tento týden nebude v bezpečí.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Lev
Vaše hřejivá energie plná pozitivity a sympatie vás pasuje na úplně nejpřitažlivější jedince zvěrokruhu pro tento týden. Užívejte si to a máte rovněž šanci někoho skvělého potkat.

Panna
Nová známost je nesmělá a zprvu váháte, jestli toto opatrné přátelství může vůbec přerůst ve vášeň a lásku. Tento týden vás konečně přesvědčí a budete velice příjemně překvapení.

Váhy
Tento týden si budete se svým protějškem náramně rozumně. Užijete si společné červencové plánování volného času a najdete si i čas sami pro sebe. Tento obrat vás příjemně povzbudí.

Štír
V dlouhodobých vztazích to může tento týden skřípat. Neshodnete se i na nejdrobnějších věcech doma a to vede ke zbytečným hádkám. Zkuste být trpělivější a vyhnete se nepříjemnostem.


OKOUZLILA VÁS ZADANÁ OSOBA? Nevíte, co dál? Ráda vám poradím! Tel: 906 701 701. Kartářka Jasmína


Střelec
Vzájemné porozumění vám jen přidává na dobré náladě a váš vztah je díky vašemu úsměvu stále lepší a lepší. Jen tak dál. Sami vidíte, že když řešíte věci v klidu, výsledek je vidět.

Kozoroh
Venuše je vám v oblasti lásky příznivě nakloněna a předpovídá, že by s vám na kratší cestě, či dovolené mohla přihodit nějaká příjemná milostná avantýra. Buďte tedy ve střehu.

Vodnář
Setkání s přáteli má dohru i v milostném životě. Uvědomíte si, jak skvělý vztah se svým protějškem vlastně máte a můžete být skutečně rádi, že nečelíte krizi, jako vaši přátelé.

Ryby
Někdo ve vašem okolí vzbudí vaše sympatie. Je velice pravděpodobné, že daného člověka již delší dobu znáte. Nyní se však stane něco, díky čemuž na něj pohlédnete novýma očima.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.