Home - Články - Čínský horoskop na týden 15. - 21. července

Čínský horoskop na týden 15. - 21. července

vloženo 15. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 15. - 21. července

Které planety vám budou tento týden nakloněny a co to pro vás bude znamenat v praxi? Je vhodné se zaměřit na kariéru, na rodinu anebo plnit přání druhým? Expertka na čínskou astrologii Karmen vám prozradí, s čím může počítat vaše znamení.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Svéhlavost Krys dosahuje v polovině měsíce svého maxima. Spolu se stoupající teplotou na teploměru narůstá i váš temperament. Nechcete se v ničem omezovat a rozhodně nedovolíte, aby vám druzí lidé vstupovali do života. Díky tomu nabere… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prázdninové klima má na Buvoli ozdravný účinek. Jakou náladu můžete mít v takovém počasí, než naprosto fantastickou. Zadaní si užívají romantiku se svým miláčkem a dost možná se odhodlají k nečekanému odjezdu na dovolenou. Singles by hledáním… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Mohli byste odpočívat s ledovým koktejlem a nohama na stole, ale to by nebylo po chuti vašim ambicím. Jupiter vás postrkuje k akci. V zaměstnání podáváte špičkové výkony a totéž očekáváte od ostatních. Pokud pracujete na vedoucí… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, polovinu měsíce využijte k tomu, abyste se zbavili všech nepříjemností. Všechno staré, přežité a negativní by mělo zůstat za vámi. Ukažte vstřícnou tvář, nebraňte se kompromisům a dovolte hvězdám, aby pracovaly podle… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Zdá se, že zrozence Draka dostihne ve druhé polovině měsíce láska! Jste zamilovaní až po uši a rozhodně se vám to nepodaří skrýt. Afrodité vás přikryje svým hávem a nabízí chvíle plné vášně i romantiky. Svobodní si vychutnávají obdiv… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hadi rozhodně nepotřebují svlékat kabát. Jste fit a vaše kondice stoupá. Velký dík si zaslouží Slunce, které vás dopuje pozitivní energií. Vystavte se mu jako váš zvířecí patron a načerpejte vitamín D na zimní měsíce. V přírodě si dejte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Aktivní znamení Koně zabředlo v červenci ve stereotypu. Touha po změně je citelná, ale nedaří se vám na ni najít čas. Hvězdy se umoudří nejpozději před víkendem. Zajděte si zacvičit, nechte se hýčkat od maséra nebo změňte účes. Investice do upraveného… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Tématem nadcházejícího týdne by měl být duševní klid. Psychicky jste rozladění a vlastně ani sami nevíte, co vám chybí ke štěstí. Stačí maličkost, abyste vybuchli jako sopka. Místo vyvolávání hádek se učte ovládnout rozbouřené emoce a raději… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, probuďte v sobě svého zvířecího patrona a naučte se brát život z té lepší stránky. V červenci jste k sobě nezdravě kritičtí a nedokážete se mít rádi. Je čas k hledání nových volnočasových aktivit i rozmazlování… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti zpívají v červenci veselou písničku a zapomínají na své povinnosti. Energii směřujete do společenských událostí, plánování dovolené i lenošení u vody. Pokud nemáte v práci nahlášené volno, měli byste zmobilizovat poslední zbytky… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Druhá polovina měsíce otevírá téma výchovy potomků, případně upozorňuje na potíže s komunikací s mladšími členy rodiny. Máte tendenci automaticky přehazovat zodpovědnost na jejich bedra, ovšem tentokrát byste měli zamést před… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vesmírní velikáni si posvítí na milostný život Vepřů. Pokud vám to v poslední době moc nefungovalo, můžete se těšit na výrazné zlepšení. Afrodité se rozhodla zahrnout vás přízní opačného pohlaví, takže nezadaní si na samotu rozhodně… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.