Home - Články - Čínský horoskop na týden 22. - 28. července

Čínský horoskop na týden 22. - 28. července

vloženo 22. 7. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 22. - 28. července

Chvíli nahoře a chvíli zase dole. Tak to prostě v životě bývá! Přečtěte si v týdenním čínském horoskopu od specialistky na východní astrologii Karmen, co čeká na vás?

sdílet článek na facebooku

Krysa
Poslední červencová dekáda přinese do života Krys spoustu momentů, které vás dostanou do údivu. Neztrácejte čas tím, že se je budete snažit pochopit. Bohatě stačí, když je budete respektovat. Ušetříte si nervy a spoustu energie, výsledek… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, poslední celý červencový týden investujte do sebe sama. Najděte si nový koníček, případně se rozhlédněte po novém pracovním působišti. Věřte si a zkuste něco neprobádaného! Jestliže vás láká studium nebo práce v… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Obvykle patříte mezi ambiciózní dříče, ale momentálně máte v hlavně jenom dovolenou. Jako byste letošní léto chtěli na práci úplně zapomenout. Chcete se bavit, cestovat, poznávat nové tvář a obklopovat se kamarády, na které jste poslední… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Nadcházející týden je klíčový pro milostný život. Zadaní Zajíci jsou nervózní z partnerova zvláštního chování. Nemusíte ho hlídat a zachraňovat na každém kroku. Zkuste se nad to povznést a případně si zařiďte vlastní program. Singles si… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Nezapomínejte na to, že jste ohnivým znamením, které v sobě ukrývá obrovskou sílu! Nikomu nedovolte, aby podrýval vaši sebedůvěru a neustále vás kritizoval. Přemýšlejte, zda je dotyčný člověk vůbec takový kapitál, aby mohl na druhé… ČTĚTE VÍCE!

Had
Výzvou pro tento týden je udělat pořádek v mezilidských vztazích. Obklopte se pozitivními tvářemi, jimž můžete věřit. Pokud důvěru svěříte do špatných rukou, mohli byste zavdat příčinu k šíření pomluv. Věnujte se přátelům a příbuzným. Báječné… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Volnomyšlenkářské znamení Koně je ve druhé polovině července ve svém živlu. Daří se vám plánovat volný čas podle sebe a vychutnávat si dovolenou, jako byste byli bez závazků. Počítejte s tím, že vám to rodina brzy vyčte. Místo aby vás svým… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Tak moc si přejete hodit nohy na stůl a ničím podstatným se nezabývat. Hvězdy se relaxaci nebrání, ale zároveň varují, abyste neházeli povinnosti za hlavu. Hlavně na pracovišti by vás za to mohl pokárat nadřízený, nebo by si na vás… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Ještě máte šanci změnit dovolenkové plány. Hvězdy varují před kompromisy i špatnou společností. Pokud se k vám chtějí přidat kolegové, kamarádi nebo přátelé, pořádně to zvažte. Jedná se o pár dní v roce, které si chcete užít na maximum a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Kohouti jsou v tomto týdnu svým zvířecím patronům podobní víc, než se zdá. Chcete mít všechno pod kontrolou, v soukromí i zaměstnání vystupujete autoritativně a hodláte mít vždy poslední slovo. Zatímco kariéra díky tomu kvete, domácnost z… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Poslední červencová dekáda otevírá před zrozenci Psa nové životní příležitosti. Vybízí, abyste opustili zajeté struktury a vrhli se do budování lepší budoucnosti. Nedržte se zuby nehty něčeho přežitého jen kvůli vlastní pohodlnosti. Jistota je… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Vstupujete do velice zábavného týdne, který odpovídá představám o ideálním prázdninovém programu. Hvězdy jsou k vám nesmírně laskavé a chtějí vám dopřát odpočinek podle vašeho gusta. Pokud se jim podvolíte, můžete se cítit skutečně… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.